Spy Sends Her Regardsدیگه دلیلی واسه موندن تو این تاپیک نمیبینم!!!!
البته به جز گوردون,الکس و 47!!!:d
![19 >:) >:)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/19.gif)
Spy Sends Her Regardsدیگه دلیلی واسه موندن تو این تاپیک نمیبینم!!!!
البته به جز گوردون,الکس و 47!!!:d
با توجه به اینکه احتمالا همه مثل من منتظر شمارش آرا هستن و اینکه من هم بیکارم . رفت شمردم رای هارو :d
ada = 64
geralt = 63
جمع کن باو شمارش صورت گرفتهدوستان با توجه به اینکه هنوز شمارش رسمی نشده آرا یکی از اون دو نفر کابر جدیدی رو که به گرالت رای داده گیرش بیارین سریع کاربر سایتش بکنین برابر می شه رای ها :d
لول
سوتی ندادیم، اون اکانت متعلق به کاربر N!rvana هست که بن موقت شده و اکانت دومشه. این دفعه استثنائا به درخواست خودش حساب کردیم. (تازه حذفشم کنیم فرقی نمیکنه به حال هیچکس، بیخیال قضیه شین.)لول
آره دیدم . تو شمارش هم سوتی دادین البته :d
leon 5260 کاربر جدید هست به ada رای داده اما رایشو حساب کردین :d
اون 2 نفر کاربری جدیدی هم که به گرالت رای دادن جفتشون اکانتشون از مال من قدیمی تره :dولی متاسفانه پست هاشون کمه ...
Spy Sends Her Regards![]()
دوستان با توجه به اینکه هنوز شمارش رسمی نشده آرا یکی از اون دو نفر کابر جدیدی رو که به گرالت رای داده گیرش بیارین سریع کاربر سایتش بکنین برابر می شه رای ها :d
خوب حالا 2 تا پست بیشتر می دادن می فهمیدین؟سوتی ندادیم، اون اکانت متعلق به کاربر N!rvana هست که بن موقت شده و اکانت دومشه. این دفعه استثنائا به درخواست خودش حساب کردیم. (تازه حذفشم کنیم فرقی نمیکنه به حال هیچکس، بیخیال قضیه شین.)
خو قدیمی باشن، از کجا بدونیم اکانت ذخیره نباشن؟![]()
بیشین بینیم باو:d کل الاجمعین روی هم بذاریم، حضر ایدا بیشتر از 6-7 ساعت مفید نمیشه:d نه مثل گرالت که هر کدوم از بازیاش قریب 50 ساعت حضور داره:d نکته جالب اینجاست که ایدا یه شخصیت فرعیه ولی گرالت اصلی:dهمین که یه کاراکتر فقط با دو تا بازی انحصاری می تونه پا به پای یکی از کاراکترهای اصلی RE با پیش از nتا بازی پیش بره گویای همه چیز هست!!!!:d
این نظر سنجی با گذشت زمان و مسابقات بعدی نتیجش عوض میشه و محبوبیت گرالت رو به افزایش و محبوبیت ایدا رو به کاهشه!!!:d
بیشین بینیم باو:d کل الاجمعین روی هم بذاریم، حضر ایدا بیشتر از 6-7 ساعت مفید نمیشه:d نه مثل گرالت که هر کدوم از بازیاش قریب 50 ساعت حضور داره:d نکته جالب اینجاست که ایدا یه شخصیت فرعیه ولی گرالت اصلی:d
ایدا فقط توی شماره دوم و چهارم و ششم بوده (که شماره 6 داخل آدم حساب نمیشه:d)
به سلامتدیگه دلیلی واسه موندن تو این تاپیک نمیبینم!!!!![]()
ویچر 2 !؟ انحصار !؟ شوخی دیگه !؟همین که یه کاراکتر فقط با دو تا بازی انحصاری می تونه
آفا اصلا اشانتیون 6 هم حساب باشه (یادت باشه یه زمانی و یه جایی ما هم DAII رو حساب میکنیمدقیقا واسه چی شماره 6 حساب نیست؟؟؟چه بخواین چه نخواین ایدا یه کمپین اصلی تو این شماره داره پس به هیچ وجه شخصیت فرعی نیست و اصلی حساب میشه!!!:d
تازه تو شماره 4 هم میشد باهاش بازی کرد!!!
به غیر بازیهاش تو انیمیشنهای اویل هم بوده و نقش پررنگی داشته,الان با همه اینا باز هم فرعی حساب میشه؟؟؟
ضمن اینکه سری اویل فکر کنم فقط واسه چرخ گوشت عرضه نشده و رو همه کنسولها یه شماره ازش هست,ولی ویچر فقط PCبازها و تا حدودی X360دارا باهاش آشنا هستن!!!:d