X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما اگه به جای اینکه قانون رو زیر سوال ببری به اختلاف آرا نگاه می کردی می دیدی اون 2 تا هم حساب نمی شدن فرقی نداشت :|
من به هیچ وجه نمیخوام موضوع ادامه پیدا کنه ولی شمایی که دَم از قانون میزنید بهتره به این توجه کنید.
4- دیده شده که بعضی از کاربران به پروفایل بقیه و همچنین دیگر تاپیک ها رفته و از آنها تقاضای رای دادن به شخصیت مورد علاقه خودشون دارن. در صورت دیده شدن چنین مواردی، شخصیت مربوطه بازنده اعلام خواهد شد. در صورت تکرار به ناظمین گزارش خواهد شد. (در دور حذفی فقط با کاربر خاطی برخورد خواهد شد)
تازه کاربر خاطی به کسی گفته میشه که 5 قانون صفحه اول رو رعایت نکنه نه منی که همه رو رعایت کردم. خلاصه تو این چند صفحه اخیر همش سعی کردم بگم اشتباه از من بوده و معذرت خواستم(به خاطر احترامی که برای مدیرای این تایپک قائلم) ولی واقعیت این بوده که تا حدودی اشتباه از من بوده ولی بقیش تقصیر من نبود چون تغییر قوانین تو پست اول ثبت نشد.
از دید من درست اینه که فقط رای این کاربر MEHRAN ARBABI محسوب نشه چون خلاف قسمت آبی رنگ عمل کردن.
تمام حرفایی که زدم واقعا از دید خودم منطقیه ولی اگر از دید دیگران نیست من معذرت میخوام.

تازه کاربر خاطی به کسی گفته میشه که 5 قانون صفحه اول رو رعایت نکنه نه منی که همه رو رعایت کردم. خلاصه تو این چند صفحه اخیر همش سعی کردم بگم اشتباه از من بوده و معذرت خواستم(به خاطر احترامی که برای مدیرای این تایپک قائلم) ولی واقعیت این بوده که تا حدودی اشتباه از من بوده ولی بقیش تقصیر من نبود چون تغییر قوانین تو پست اول ثبت نشد.
از دید من درست اینه که فقط رای این کاربر MEHRAN ARBABI محسوب نشه چون خلاف قسمت آبی رنگ عمل کردن.
تمام حرفایی که زدم واقعا از دید خودم منطقیه ولی اگر از دید دیگران نیست من معذرت میخوام.

ببین دوست عزیز، این که قوانین توی پست اول نبود و شما نمی دونستی رو ما قبول کردیم و به همین خاطر شما اخطار نگرفتین. اما نفس این عمل تقلب حساب میشه. یعنی چه شما میدونستی، چه نمی دونستی، به تعدادی از کاربران پیام دادی که بیان و رای بدن. این اتفاقی که افتاده خلاف قوانینه.ما نمی تونیم از این اتفاق چشم پوشی کنیم که یه عده ای که شاید اصلا قصد رای دادن نداشتن اومدن و به یه سری کاراکتر رای دادن. پس رای این افراد حذف میشه.

ببین دوست عزیز، این که قوانین توی پست اول نبود و شما نمی دونستی رو ما قبول کردیم و به همین خاطر شما اخطار نگرفتین. اما نفس این عمل تقلب حساب میشه. یعنی چه شما میدونستی، چه نمی دونستی، به تعدادی از کاربران پیام دادی که بیان و رای بدن. این اتفاقی که افتاده خلاف قوانینه.ما نمی تونیم از این اتفاق چشم پوشی کنیم که یه عده ای که شاید اصلا قصد رای دادن نداشتن اومدن و به یه سری کاراکتر رای دادن. پس رای این افراد حذف میشه.
ولی قبلا خلاف قوانین نبود و بعد از تغییر قوانین خلاف محسوب شد و شما باید لطف میکردین تغییرات رو تو پست اول ثبت میکردین.
نوشته شده توسط silent assassin:
نوشته شده توسط سگ Naughty:
نوشته شده توسط silent assassin:
نوشته شده توسط سگ Naughty:
سلام.
من تو صفحه 769 سوال پرسیدم،کاربر dante never cry اینجوری جواب دادن:
"درود
بهتره که توی تاپیکای سایت تبلیغات نکنیم چون بعدا برای تاپیک مشکل به وجود میاد. البته میتونید توی پروفایل دوستانتون بدون تبلیغ منفی یا مثبت(مستقیم یا غیر مستقیم) علیه شخصیت خاصی بگید که همچین مسابقه ایی در جریانه."

مگه ایشون جز ناظمای تایپک نیستن؟!
آخه من تو پروفایل 2-3تا از دوستام با همچین متنی تبلیغ کردم:
سلام دوست من،شما میتونید به تایپک
X Vs. Y برید و به شخصیت مورد علاقتون رای بدید.
این تبلیغ هم خلاف قوانین نیست چون شما میتونید به هر کارکتری که دوست دارید رای بدید.
ممنون.

و به هیچ شخصیتی اشاره نکردم،لطفا کارکتری که من بهش رای دادم رو حذف نکنید.

سلام!
این تبلیغ شما مشکلی نداره,تا وقتی که اسم کاراکتری رو نیووردین ایرادی نداره برای تاپیک تبلیغ کنین!!!
ممنون.
فقط همچین متنی رو میتونم تو پروفایل افرادی که تو لیست دوستانم نیستن بذارم؟

بله مشکلی نداره!
من که از این به بعد کلا بیخیال موضوع میشم چون قصد ندارم یه وقت بی احترامی صورت بگیره ولی نظرم اینه که کارتون اشتباه بود.

ایشون رفتن تو کلوپ PSN نوشتن که به joel رای بدید که از اول هم اینکار خلاف قوانین بود, باز اگه فقط رای اون کاربر حساب نشه که باز به نفعشه چون به این همه ادم اطلاع داده برید رای بدید , اگه اینطور باشه که فقط رای اون کاربر حساب نشه اینطوری هرکسی میتونه بره اینکارو بکنه کلی رای جمع کنه فقط رای خودش حساب نشه و به هدفش برسه
اینی که شما میگی هم درسته، پس قوانینی که در پست اول وجود داره اشتباهه البته اون قسمتی که نوشته:در دور حذفی فقط با کاربر خاطی برخورد خواهد شد

داداش من شما به قانون شماره 5 صفحه ی اول هم دقت کن:
4- دیده شده که بعضی از کاربران به پروفایل بقیه و همچنین دیگر تاپیک ها رفته و از آنها تقاضای رای دادن به شخصیت مورد علاقه خودشون دارن. در صورت دیده شدن چنین مواردی، شخصیت مربوطه بازنده اعلام خواهد شد. در صورت تکرار به ناظمین گزارش خواهد شد. (در دور حذفی فقط با کاربر خاطی برخورد خواهد شد)
5- با کاربرانی که به هر طریقی که بخواهند قانون شماره 4 رو دور بزنن برخوردی شدیدتر تا اخطار خواهد شد.
حالا خودت منطقی نگاه کن به کاری کردی متوجه حرف من می شی ( آدم می تونه بقیه رو گول بزنه ولی خودشو که دیگه نمی تونه گول بزنه
yahoo_22.gif
)
من که گفتم بیخیال شدم ولی برای اینکه شما روشن شی میگم،شما به مکالمه ای که حدود یه ماه پیش بین من و دو تا از ناظمای تایپک که بالا گذاشتم پیش اومد توجه کنی همه چی معلومه، من اون موقع این کار رو با اطلاع این عزیزان انجام میدادم و مشکلی نبود و تا وقتی که قانون جدید ثبت نشه اصولا نباید مشکلی باشه.
من که احساس میکنم تمام چیزای لازم رو در دفاع از خودم گفتم و دیگه نمیخوام این موضوع رو تو تایپک ادامه بدم و جنبه فانه تایپک رو خرابتر کنم اگر کسی ابهامی در مورد حرفای من داره من حاضرم براش خارج از این تایپک توضیح بدم.

از مدیرا هم خواهش دارم گروه بعدی رو بذارن تا این جَو بیخودی که به وجود اومده از بین بره.

آخرین ویرایش:
ولی قبلا خلاف قوانین نبود و بعد از تغییر قوانین خلاف محسوب شد و شما باید لطف میکردین تغییرات رو تو پست اول ثبت میکردین.

من که از این به بعد بیخیال موضوع میشم چون قصد ندارم یه وقت بی احترامی صورت بگیره ولی نظرم اینه که کارتون اشتباه بود.
داداش من شما به قانون شماره 5 صفحه ی اول هم دقت کن:
5- با کاربرانی که به هر طریقی که بخواهند قانون شماره 4 رو دور بزنن برخوردی شدیدتر تا اخطار خواهد شد.
حالا خودت منطقی نگاه کن به کاری کردی متوجه حرف من می شی ( آدم می تونه بقیه رو گول بزنه ولی خودشو که دیگه نمی تونه گول بزنه :|)

اقا لطفا تمومش کنین ما منتظر گروه بعدی هستیم :|حالا یه کاری شده اخه چرا اینقدر حرفتون رو تکرار میکنین:|خسته هم که نمیشین ماشالله :d

M ξ λ δ ζ@

شما قرار نبود دیگه توی این تاپیک بیایین و عامل اصلی به هم ریختن تاپیک محسوب میشین. یه پست دیگه ازتون ببینم جور دیگه ای برخورد میکنم.

اين همه بل بشو چيه بابا...بسه ديگه هرکى مياد تز ميده و قوانين رو يادآورى ميکنه واس خودش...بابا تاپيک مدير داره مثلا!!!
...............
منى که دور قبل راى ندادم چ بکنم؟؟:دى

اهههههههه
چرا هی گرالت رو میندازید جلو افرادی که من نتونم بش رای بدم !؟ :|
رای ما مارموز اعظم :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or