X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ما هم برا همین میگیم این تاپیک ر تو خفا بزارید و نظر سنجی هاش هم بگید فن ها رای ندن فکر میکنید چه قدر از این ها که رای دادن برا فان رای دادن حالا دو نفر هم به این امار رای بدن نظر سنجی بعدی بگید کسی صداش ر در نیاره و گفتم از این به بعد نظر دادم بعدش از همه معذرت خواهی می کنم چون به قول شما فن بازی در آوردم کسی که هر شخصیتی ر دوست داره با نظر من حرفش تغییر عمرا بکنه ولی باز گفتم من قوانین این تاپیک ر نمی دونستم و باز می گم که گشتن بین 2000 صفحه کاملا غیر منطقی حالا هی بگید ما داریم می پیچونیم هر کسی یه نظری داره چه فن بازی در بیاره چه نیاره همچین می گید انگار فقط یه طرف هست که تبلیغ می کنه خوب طرف رو به رو هم تبلیغ میکنه (منظورم کلی بود ) مگه کلوپ طرف داره ی رزیدنت اویل کم هستند اگه هر کی هر جا میخواد تبلیغ کنه بزارید همه بدونن که اینججا یه نظر سنجیه و یه اماره بیشتر داشته باشیم الان با این حساب کسایی که به جیل رای دادن عاشق سینه چاک جیل بودند یا جیل همبتگی فامیلی داشتن مطمعا باشید بالای 70% کسایی به جیل رای دادن re فن بودند انگار می ترسید کسی بیاد نظر بده
با بقیه پست کار ندارم فقط اون جایی که بولد کردم گفتم یه نکته ای رو متذکر بشم،البته باید منو ببخشید که اینو میگم ولی تا اون جایی که من دیدم به کاری که شما کردید تو پست اول کاملا اشاره شده، تو پست اول گفته شده که نباید بگید به شخص خاصی رای بدن البته الآن حتی اگر هم به شخصی اشاره نکنید باز هم تخلف محسوب میشه اما این تو پست اول نیست که مدیرای عزیز احتمالا قصد دارن این مورد رو هم به پست اول اضافه کنن.

ما هم برا همین میگیم این تاپیک ر تو خفا بزارید و نظر سنجی هاش هم بگید فن ها رای ندن فکر میکنید چه قدر از این ها که رای دادن برا فان رای دادن حالا دو نفر هم به این امار رای بدن نظر سنجی بعدی بگید کسی صداش ر در نیاره و گفتم از این به بعد نظر دادم بعدش از همه معذرت خواهی می کنم چون به قول شما فن بازی در آوردم کسی که هر شخصیتی ر دوست داره با نظر من حرفش تغییر عمرا بکنه ولی باز گفتم من قوانین این تاپیک ر نمی دونستم و باز می گم که گشتن بین 2000 صفحه کاملا غیر منطقی حالا هی بگید ما داریم می پیچونیم هر کسی یه نظری داره چه فن بازی در بیاره چه نیاره همچین می گید انگار فقط یه طرف هست که تبلیغ می کنه خوب طرف رو به رو هم تبلیغ میکنه (منظورم کلی بود ) مگه کلوپ طرف داره ی رزیدنت اویل کم هستند اگه هر کی هر جا میخواد تبلیغ کنه بزارید همه بدونن که اینججا یه نظر سنجیه و یه اماره بیشتر داشته باشیم الان با این حساب کسایی که به جیل رای دادن عاشق سینه چاک جیل بودند یا جیل همبتگی فامیلی داشتن مطمعا باشید بالای 70% کسایی به جیل رای دادن re فن بودند انگار می ترسید کسی بیاد نظر بده

داداش شما متوجه نیستی گویا ...
صد بار دوستان گفتن خلاف قوانین هست باز میای حرف خودتو می زنی . با قوانین اگه مشکل داری نیا اصلا این تاپیک ...
اگه قرار بود رو حساب اینکه این کسایی که شما آوردی به جوئل رای بدن رایشون شما هم نمی گفتی جوئل بود پیش بره ، اون موقع هر کاراکتری که تبلیغ بیشتری براش بکنن برنده ست ...
در ضمن شما به عنوان تاپیک هم دقت نکردی X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)
برو یک بار پست اول رو بخون بعد حرف از 2000 صفحه بزن ...

محض رضای خدا بس کنین. اگرم مشکلی با قوانین ما دارین Feel free to get out and never come back again.

هیچی دیگه تاپیک به این قشنگی رو به گند کشیدید اقا لطفا برنده رو اعلام کنید از این گروه خلاص بشیم :|

اقا علی جان داره درست میگه دیگه الکی هم بحث نکنین اسم سونی فن ها رو هم الکی الکی خراب نکنید . رفتید تبلیغ کردید و کار خلاف نظر سنجی و راه تاپیک بوده و اشتباه رو بپذیرید و مطابق قانون باشید .

من خودم حاضرم جوئل حذف شه از کار اشتباهی از طرف طرفدار های جوئل رخ داده .

فقط هر کاری میکنید الکی اسم سونی فن ها رو خراب نکنید .

عجب گروهی شده ها.......:|
لطفا گروه بعدی رو بگید این بحث عجیب و غریب تموم بشه بره.../:)

آقا جریان چیه ؟

بابا شما هی میگین سونی فنا تاپیکو خراب کردن و نام سونی فنا رو خراب میکنین . اونا سونی فن نیستن که , اونا فن نما هستن و نباید حرفاشون رو از دیدگاه سونی فن نیگا کنین .

====
حالا نمیدونم دقیقا چی شده ولی من افرادی که به joel رای دادن رو نیگا میکنم کاربر گمنام و مشکوکی وجود نداره . حالا اگه تقلب شده بزنین حذفش کنین جول رو خوب :دی

آره من کلا دوست دارم شخصیت های انحصاری سونی رو حذف کنم چون فن بوی اصیل مایکروسافت هستم و از شانس بدت این قدرتو هم دارم که بهونه جور کنم:)

33815305274385944854.jpg

بن یا اخطار ؟!!ا>:/>:/گه قدرت داری!

وقتی ناتان و کریتوس ر با هم انداختند همه چی معلوم بود
شما دیگه واقعا دارین بی انصافی میکنید یه نظرسنجیه دوستانه ارزشش رو نداره که بخوایم به مدیرای عزیز تایپک که واقعا دارن زحمت میکشن و وقتشونو صرف کاربرا میکنن تهمت بزنیم. قرارم نیست به خاطر اشتباهی که کردیم دیگران رو مقصر بدونیم.
فکر کنم اگر بخواین ادامه بدین باید برخورد شدیدتری بشه.

سلام
برای پایان دادن به این اوضاع لطفا هر چه سریع تر گروه بعدی رو برگذار کنید !

چه وضعی شده!:d حالا این نظرسنجی که تموم شد ولی واسه دورهای بعد خواهشاً دیگه کسی تبلیغ ولو برای تاپیک نکنه که دیگه اینقدر اعصاب خوردی هم برای بقیه درست نشه. اونطوری کرکتر بالا رفتن دوهزار نمیارزه حالا هر کرکتری که می خواد باشه، بزارید روند عادی ـش طی بشه.

یه نفر هم گفته بود اینجا صرفاً جنبه سرگرمی داره و ... خدایی راست میگه الآن مثلاً نیت حذف شده چیزی از ما کم شده یا با حذف شدن چیف علاقه طرفدارهاش بهش کم شده؟ ضربه روحی خوردن!؟Dante حذف شد چیزی عوض شد؟ قشنگی اینجا به همین خنده هاش و کل کل های دوستانشه مگر نه این جر و بحث ها که تو بقیه تاپیک های بی سی به اندازه کافی هستش، بیخیالی طی کنید یخورده:d

خب اینو هم در نظر بگیرین که ممکن بود این بار رو رای ندین;)

خب البته اینم هست.:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or