X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اصلاً تمرکز هیلو روی داستانش نیست که بخواد شخصیت چیف رو پخته نشون بده! مطمئناً بازی داستان‌محوری اونم مثه اینفینیت شخصیت خیلی خیلی پرداخته تر شده ای نسبت به چیف رو می طلبه. از راه دیگه ای وارد شید:دی
bHe
اصلاً تمرکز هیلو روی داستانش نیست که بخواد شخصیت چیف رو پخته نشون بده!
bHy
لول. همین حرفت این اطمینان رو به آدم میده هیچی از سری هیلو نمی دونی :d خوش باشی

راست میگه دیگه, تمرکز هیلو روی گیم پلی ه, حالا یه داستان عالی هم اون وسط داره, ولی اینفینایت تمرکزش رو داستانه, یه گیم پلی عالی هم اون وسط داره:-"
65-62, یعنی میشه؟*اون اسمایلی ه که داره اشک شوق میریزه*
خیلی خودمو کنترل کردم که نیام چیزی بگم !
ولی شمایی که فک کنم ختی تریلر Halo رو هم ندیدی دیگه لطفا نظر اضافه نده .
یه سری از افراد که اصلا از طرز صحبتشون معلومه که حتی کاور بازی رو هم ندیدن میان اینجا نظر میدن رو اعصابه . من نگفتم رای ندین , به هر کی دوست داری رای بده , رای حق خودت هست ولی این که بیای نظر های گمراه کننده و بی معنی بدی دیگه خیلی زور داره !!!!
من هر دو تا بازری رو در حد کامل و خیلی زیادی میشناسم ولی اون حسی که با مستر داشتم و اون خویی که با اون گرفتم فقط با شپرد تونستم بگیرم و نه بازیه دیگه ای ولی بوکر هم جزو شخصیت های تاپ بازی ها واسه منه

آخرین ویرایش:
Fire Light
شما چقدر فکر می کنی بامزه هستی و در کنارش عقل کل!
عزیزم اون موقع که شما اینجا عضو نبودی ما تاپیک Halo Reach رو آپدیت می کردیم با بچه ها، بهتره مزه کنی چی میگی چون دفعه بعدی انقدر خوش‌اخلاق نیستم.

اصلاً تمرکز هیلو روی داستانش نیست که بخواد شخصیت چیف رو پخته نشون بده! مطمئناً بازی داستان‌محوری اونم مثه اینفینیت شخصیت خیلی خیلی پرداخته تر شده ای نسبت به چیف رو می طلبه. از راه دیگه ای وارد شید:دی
شما درست میگی
عزیزم اون موقع که شما اینجا عضو نبودی ما تاپیک Halo Reach رو آپدیت می کردیم با بچه ها
دادا ی لطفی بکن لینک اون پستایی ک گذاشتی تو تاپیک Reach بده چون ما اون زمان ک شما با بچه ها تاپیک رو اپدیت میکردی نبودیم

آخرین ویرایش:
شما چقدر فکر می کنی بامزه هستی و در کنارش عقل کل!
عزیزم اون موقع که شما اینجا عضو نبودی ما تاپیک Halo Reach رو آپدیت می کردیم با بچه ها، بهتره مزه کنی چی میگی چون دفعه بعدی انقدر خوش‌اخلاق نیستم.
محض اطلاع شما ریچ اصلا ربطی به چیف نداره :d

وای. بوکر و مستر چیف. هر دو رو دوست دارم. بوکر 3 تا جلوئه.
تا 11 وقت دارم. تا اون موقع فکر میکنم یکی رو انتخاب میکنم. ولی چه انتخاب سختیه:((

وای. بوکر و مستر چیف. هر دو رو دوست دارم. بوکر 3 تا جلوئه.
تا 11 وقت دارم. تا اون موقع فکر میکنم یکی رو انتخاب میکنم. ولی چه انتخاب سختیه:((
فکر نکنم شما بتونی رای بدی :dاگه اشتباه نکرده باشم کاربر های جدید نمی تونن رای بدن :d

فکر نکنم شما بتونی رای بدی :dاگه اشتباه نکرده باشم کاربر های جدید نمی تونن رای بدن :d

=(( :((
:-o رای که الان میتونم بدم:-o. گزینه ها هست. دکمه رای دهید هم همین طور. کافیه روش کلیک کنم دیگه. درسته؟
یعنی منظورت اینه که رای های من چون کاربر قدیمی نیستم حساب نمیشه؟ =((
حالا باید چیکار کنم؟ کلی صبر کنم تا حساب شه؟
الان کمتر از یه ماهه عضوم توی کلی نظرسنجی اینجا توی این سایت شرکت کردم:d این تاپیک نه

:-o رای که الان میتونم بدم:-o. گزینه ها هست. دکمه رای دهید هم همین طور. کافیه روش کلیک کنم دیگه. درسته؟
الان کمتر از یه ماهه عضوم توی کلی نظرسنجی اینجا توی این سایت شرکت کردم:d این تاپیک نه
مطمئن نیستم والا می خوای یک دور امتحان کن ببین می تونی به چیف رای بدی یا نه؟:d

باید 10 تا پست داشته باشی تا از عضو جدید بشی : کاربر سایت . یه پست دیگه بدی حله ;)

دعواها سر مستر چیف بالا گرفت.>:)

حالا که دارند تو سرهم میزنند
42kmoig.gif

ما هم برای بوکر تبلیغ کنیم!:d

:lovestruck:

آخرین ویرایش:
دعواها سر مستر چیف بالا گرفت.>:)

حالا که دارند تو سرهم میزنند
42kmoig.gif

lما هم برای بوکر تبلیغ کنیم!:d

:lovestruck:

مستر چی :d بدون تبلیغ داره شکست می خوره حالا با تبلیغ دیگه هیچی ازش نمی مونه :d

باید 10 تا پست داشته باشی تا از عضو جدید بشی : کاربر سایت . یه پست دیگه بدی حله ;)
خیلی ممنون که توضیح دادی :-bd الان اتفاقا داشتم چند تا دیگه پست میدادم ;)
مطمئن نیستم والا می خوای یک دور امتحان کن ببین می تونی به چیف رای بدی یا نه؟:d
اتفاقا فکرامو کردم، میخوام به مسترچیف رای بدم:d
مستر چی :d بدون تبلیغ داره شکست می خوره حالا با تبلیغ دیگه هیچی ازش نمی مونه :d
نخیرم، هنوز که شکست نخورده، با رای من قراره فاصله به فقط 1 رای برسه >:)
اووووووووووواه ............ کو تا 11 شب :>
الان من 2 ساعته اینجام 2 بار نفر اول تغییر کرده و بالا و پایین شدن:d چه برسه تا 7 ساعت مونده باشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or