X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
رای گیزی بر اساه شخصیته یا قسمت و دقایق بازی؟ :-/
سلیقه هر شخص. حالا یکی بخاطر بازی از یه شخصیت خوشش میاد، یکی بخاطر گیم پلی، یکی داستان و ..... . منم بخاطر شخصیت پردازی و داستان بوکر (خصوصا اون اواخر بازی) ازش خوشم میاد و بهش رای دادم.

این لوین چه کرده انصافا؟
تازه بهترین کاراکترهای Infinite اینجا نیستن
154fs232528.gif

های؟! :|

تو هم هی تیکه بنداز:|

باید به بوکر رای بدی وگرنه من میدونم و تو. هیتر. دفعه ی قبلی هم تو بودی داشتی بوکر رو حذف میکردی:|:d
ها ؟! :-s من ؟! ^#(^
خو راست میگم دیگه :-" دو قلوها :love:

من فعلاً فکرهام رو نکردم ;;)

من مطمئنم که جلو افتادن بوکر علتش اینه که f تو اسم master chiefجا مونده وگرنه ما کارمون به مساوی و اینا نمی کشید که در جا می بردیم:d
این انصاف نیست.
154fs232528.gif
باید یک نظر سنجی دیگه بین این دو شخصیت بر گزار کنید:d

خوب دقایقی پیش BS:I رو تموم کردم و خوب،به بوکر رای دادم! :d (البته در هر صورت رایم همین بود:-" )

بوکر شخصیت خیلی خوبه و عالی ای هست ولی این که بخوای به این راحتی بگی تو یه شماره گداخته شده و طوری بیانش کنی که از چیف پخته تره، نشات گرفته از خو نگرفتنت با چیف هست.
اصلاً تمرکز هیلو روی داستانش نیست که بخواد شخصیت چیف رو پخته نشون بده! مطمئناً بازی داستان‌محوری اونم مثه اینفینیت شخصیت خیلی خیلی پرداخته تر شده ای نسبت به چیف رو می طلبه. از راه دیگه ای وارد شید:دی

63-63 :d
ببینم اینجا هم مثل Fallout می‌تونیم بوکر رو برنده کنیم یا نه :دی

خوب با رای ـام بوکر رو جلو انداختم :دی. مرسی بوکر اصلا انتظار نداشتم .

انصافا چیزای خیلی زیادی واسه گفتن هست در مورد بوکر .

اصلاً تمرکز هیلو روی داستانش نیست که بخواد شخصیت چیف رو پخته نشون بده! مطمئناً بازی داستان‌محوری اونم مثه اینفینیت شخصیت خیلی خیلی پرداخته تر شده ای نسبت به چیف رو می طلبه. از راه دیگه ای وارد شید:دی
اونوقت حتما تمرکز هیلو کله ی کچل بنده هست دیگه نه ؟:d

اونوقت حتما تمرکز هیلو کله ی کچل بنده هست دیگه نه ؟:d
راست میگه دیگه, تمرکز هیلو روی گیم پلی ه, حالا یه داستان عالی هم اون وسط داره, ولی اینفینایت تمرکزش رو داستانه, یه گیم پلی عالی هم اون وسط داره:-"
65-62, یعنی میشه؟*اون اسمایلی ه که داره اشک شوق میریزه*

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or