X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
57ovscs6cumbjqaahuut.png

چی؟چی؟چی؟چی؟چی؟چی؟چی؟چی؟چی؟چی؟چی؟چی؟چی؟چی؟:o گرچه the last of us نزدم ولی یه چند باری تو خونه ی دوستانم بازی کردم:|اخه این رسمشه 2 تاشون از هم جدا گذاشتین؟ fakkkkkkkkkkkkkkkkk

احتمال میدم یکیش نیتن دریک باشه که اون موقع قشنگ فن های سونی به چند تکّه غیر مساوی تقسیم میشن!!!
حتی با همین الی و جوئل که هستند نشون میده که طراحان نظر سنجی خواستن چند تکه کنن و رای ها رو پخش کنند تا حق به حق دار نرسه :d

بابا جمعش کنین . جول باید حذف بشه از نظر سنجی . و همشون کرکتر دختر بمونن . فک کنم جول رو واسه تقسیم شدن ـه رای هاش بین الی گذاشتین . کار درستی نیس به نظرم .

خب فعلا یه نفر از لیست خارج شد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Elizabeth، اصلا از شخصیت و کلا از بازیش خوشم نمیاد:|

با این نحوه گروه بندی شخصیت های, من به این نتیجه رسیدم که مسئولین این نظرسنجی به مازوخیسم , سادیسم و مردم آزاری مبرم و حاد مبتلا هستند !
که در اون هیچ شکی هم نیست !

نحوه گروه بندی ها جوری بوده که شخصیت هایی رو که از یه بازی پرطرفدار هستند،توی یه گروه بزارن که حق بقیه یجواریی خورده نشه!

همین الی و جوئل رو اگه توی گروه های جدا بزارن،بقیه رو درو میکنن که دوباره برسن به هم:d!

اول بگم خوشحالم کاراکتر فوق محبوبم Big Boss کبیر بالا اومد و اینم بگم که نگرانی نداشته باشین چون انتقام Solid Snake رو خواهیم گرفت)x>:)
یعنی چی آخه دو نفر از یک بازی با هم باشن همش؟!:|
طرفداران TLOU و دوستداران Joel و Ellie بیایید طوری رای بدیم که هر دو صعود کنن:dشاید رای ها نصف بشه ولی مطمئناً اونقدر طرفدار دارن که بتونن هر دو صعود کنن:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or