X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
57ovscs6cumbjqaahuut.png

این بیگ باسه آخه :-"
نه سالیده:d!اگه بیگ باس بود یه چشم بندی میذاشت!در ضمن،این اسکلته داره سیگار میکشه:d!بیگ باس فقط سیگار برگ میکشه:d!

خب تبریک میگم به همه طرفداران گرالت,خوشحالم که تونستیم یکی از محبوب ترین کارکترهای گیم رو حذف کنیم!!!:d​
فقط چهارتا اختلاف داشتیم:(!اصن مگه لیون و کریس نبودن؟جفتشون از یه بازی اومده بودن ولی هیچکدومشون صعود نکرد:d:-"!اگه سالید هم میرفت بالا،اینا باهم تو فینال به هم میخوردن:d:-"
در کل تا حضور اسنیکی دیگر،شمارو به خدای منان میسپاریم:d

یا خدا !!! جول در برابر الـی :|
من دیگـه نیستـم :((

جکدآ :arrowl: I did make a mistake
انسان جایزالخطاست :d

به جول و الی رای دهید تا به رستگاری حقیقی برسید:bighug::x

:x:x:x

:x:x:x
الآن واسه من یه سوال پیش اومده،اگه بریم تو پست TLOU بگیم بیان به این تایپک و به هر کی که دوست دارن رای بدن خلاف قوانینه:-/

آخرین ویرایش:
هر چی میریم جلو تر بدتر میشه.آخه آدم حسابی ها!!!از Tlou هم باید دو تا شخصیّت میوردید که یکیش حذف شه؟سالید اسنیک بس نبود؟لئون بس نبود؟الآن من کدوم رو انتخاب کنم!تازه هنوز بقیش معلوم نیست:-s
------------------------------
صبر کن بینم یعنی این فکر شیطانی ای که زد به سرم میتونه درست باشه؟نکنه شخصیّت بعدی ناتان ـه!!!!؟؟؟

کلمنتاین؟
من برگشتم آقا:d!با جون و دل از کلمنتاین دفاع میکنیم:d!
اول کلشو دیدم گفتم اسوپ اینجا چیکار میکنه:d

من که توی این نظر سنجی شرکت نکردم . ولی ظالمانه بود آوردن تامی آنجلو توی رقابت با بیگ باس و ... به اون دسته از دوستانی که به تامی رای ندادن باید بگم
" آقای سالیری سلام رسوند !" بنگ .

Hey kiddo. i've got your Back. Don't Worry

دوستان هنوز زود قضاوت نکنین. 2تا شخصیت بعدی مخصوصا یکیشون کافین تا معادله-تون رو به هم بریزن>:)

من زیاد با انتخابها و نظر سنجی ها آشنایی ندارم ولی مثل اینکه قراره به زودی جوئل و الی رو هم تو این نظر سنجی ها ببینیم :d
خب به نظر من طرفداران tlou باید با هماهنگی هم یا کلا به جوئل رای بدن یا الی تا رای ها نشکنه :d
کلمنتاین هم فوق العادست ولی به نظر من بیشتر معصومیتی که داشت سبب محبوبیتش شد ولی امثال الی واقعا شخصیت پردازی خوفی دارن :d

آقا منم نمیخواستم شرکت کنم ولی دیدم کلمنتاین اضافه شده حالا دیگه تا آخرین قطره خونم ازش دفاع میکنم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or