X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تو خجالت نمی کشی,رفیق دزدی و شریک قافله؟؟؟:|
تا دیروز از گرالت و آدام حمایت میکردی الان شد سالید؟؟؟؟:punish:
من همیشه از ضعفا حمایت میکنم :p :دی

الآن هم که سالید شده ضعیف :-j
بی خود نیست که بهش می گن امین مولتی تیم.
yahoo_22.gif
lol
yahoo_4.gif
x_x

نمیدونم چرا من وقتی هستم هیچکس توی تاپیک پست نمیده، ولی وقتی نیستم تاپیک 9 صفحه میره جلو/:)
و همچنین نمیدونم چرا با اینکه اصلا بیگ باس رو نمیشناسم ولی ازش خوشم میاد. به نظر میاد آدم زجر کشیده و کم حرفی هست

نمیدونم چرا من وقتی هستم هیچکس توی تاپیک پست نمیده، ولی وقتی نیستم تاپیک 9 صفحه میره جلو/:)
و همچنین نمیدونم چرا با اینکه اصلا بیگ باس رو نمیشناسم ولی ازش خوشم میاد. به نظر میاد آدم زجر کشیده و کم حرفی هست
چون ازت میترسیم :-ss
:دی
پسرش بیشتر :((
خوب خونت حلال شد,آدرس بده بیایم حالتو بگیریم!!
yahoo_4.gif
لازم نکرده یه قندلی فن بیاد از AJ دفاع کنه :-l :دی

اونو بی خیال علی جان geralt رو عشق است اگه خواستی رای بدی حتما یه نگاه هم به گرالت بنداز عکسها تو پست های قبلی موجود است:-":d

و همچنین نمیدونم چرا با اینکه اصلا بیگ باس رو نمیشناسم ولی ازش خوشم میاد. به نظر میاد آدم زجر کش!یده و کم حرفی هست
نه،میبینم روح متال گیری درونت هست:dبه BB رای دادی دیگه:d؟

با وجود دوشاخه شدن،بازهم از گرالت زدیم جلو:d

لازم نکرده یه قندلی فن بیاد از AJ دفاع کنه :-l :دی

من کاری به ادام جنسون ندارم واسه دفاع از Solid Snake میخوام برم حالشو بگیرم!:p
ضمن این که مسلما من از تویی که به این سرعت خودتو فروختی و به جای آدام از مارها داری دفاع می کنی خیلی فن ترم!!!:d

فن مایکروسافت بیاد از Solid Snake حمایت کنه یعنی اینکه اگه رای نداره خیلی نامردیه :| :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or