X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بیاین و به خسته ترین کابوی کهکشان رای بدین,کسی که هیچ وقت نمیتونه خودش رو بخاطر اتفاقی که واسه عشقش سارا افتاد ببخشه,کسی که به گفته خودش دیگه شروع مجددی واسش وجود نداره و باید با همین کوله بار اندوه و پشیمونیش دنبال رستگاری باشه!
پشیمونی از اتفاقات گذشته,از این که معشوقش باعث مرگ میلیاردها انسان شده و اون ازش کاری بر نیومده,از پسری که از دست داده,از قولی که به سارا داده ولی نتونسته بهش عمل کنه!
کوله بار اندوه این مرگ خیلی بزرگتر از دیگرانه!!!

-----------------------------------------------------------------
به موریگان رای بدین,جادوگری که تمام کودکیش رو با مادری عجیب گذرونده,هیچ وقت کودکی نکرده و به قول خودش وقتی همه بچه های دیگه با قصه های شیرین مادرشون خوابهای خوش میدیدن اون از وحشت حرفهای فلمث بی تابی می کرده!
کسی که درگیر عشقی شد که هیچ وقت نمیخواستش و به قول خودش می تونست کارها رو ساده تر پیش ببره اما حتی اونم نتونست جلوی قلبش قرار بگیره ولی باز هم هدف و آینده رو بزرگتر از تمایلات خودش دونست و به سمتشون حرکت کرد.

------------------------
دوحانبه باید تبلیغ کنیم من!:d

تبلیغ میکنیم ::d

47068917664157609462.jpg

77721172250496154009.jpg

90853020939308341048.jpg

76739928577625934663.jpg

رای من رو از Garus به این خانوم انتقال بدین :d

همه این شخصیت ها برام قابل احترام هستن ولی..............
اون کاری که شپرد کرد هیچکدوم از اینا نتونستن انجام بدن =((

من طرفدار morrigan هستم ولی نمیدونم چی شد وقتی اسم alyx اومد یاد دکتر افتادم و بهش رای دادم:(:x

now we have a dog and Alistair is still the dumbest one in the party
یعنی ترکیدم از خنده وقتی اینو از دهن موریگن شنیدم :)) به بهترین شکل ممکن Alistair رو توصیف کرد :دی

خوبه از شکست ـه آیزاک درس گرفتی ! آفرین :d

دلیل شکستن آیزاک این بود که هیچ کدوم از شما تو ژانر وحشت تجربه ندارین و فقط به خاطر فن بازی به آلن ویک رای دادین. وگرنه شخصیت ـش از همه بالاتر بود.

زمان جان مارستون هم برسه من قــــــشنــــــــگ حال تو یکی رو می گیرم. ;;) :دی

دلیل شکستن آیزاک این بود که هیچ کدوم از شما تو ژانر وحشت تجربه ندارین و فقط به خاطر فن بازی به آلن ویک رای دادین. وگرنه شخصیت ـش از همه بالاتر بود.

زمان جان مارستون هم برسه من قــــــشنــــــــگ حال تو یکی رو می گیرم. ;;) :دی

ما هم حال تو رو میگیرم .:d
------------
گویا حذف ایزاک رو بعضی ها تاثیر گذاشته :-":d

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or