X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
میگم برنده که مشخصه، برای نظر سنجی بعدی پیشنهاد نمی دیم؟ :-" :دی
من یه پیشنهاد دارم :-" :دی

zlkjae0ueo0loo9kqp4.png

VS

68ss20m69esjcea0m03.jpg

دو تکواندو کار مخوف دنیای Street Fighter و Tekken و زوج محبوب من در Street Fighter X Tekken :دی فقط این دو نفر میتونن در مقابل ضربات پای همدیگه دووم بیارن :دی
پ.ن: میدونم شانس جوری برای بردن کمه، اما نظر سنجی فانی میشه :دی تقابل بین Tekken و Street Fighter میشه یه جورایی :دی

مرتضی بیا یه 2تا عکس معتادگونه ی دیگه از موریگان بزار تا من برم به للیانا رای بدم! :d
اینجوری پیش بره من آخرش این دور نمیتونم تصمیم بگیرم به رای دادن :-"

مرتضی بیا یه 2تا عکس معتادگونه ی دیگه از موریگان بزار تا من برم به للیانا رای بدم! :d
امیر جان رایت هیچ کمکی نمیتونه به للیانا بکنه پس رایتو بده به مریگان تا پر افتخار تر ببره:d
از ما گفتن بود پسر گلم:d

---------- نوشته در 05:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:25 PM ارسال شده بود ----------

میگم برنده که مشخصه، برای نظر سنجی بعدی پیشنهاد نمی دیم؟ :-" :دی
من یه پیشنهاد دارم :-" :دی

zlkjae0ueo0loo9kqp4.png

VS

68ss20m69esjcea0m03.jpg

دو تکواندو کار مخوف دنیای Street Fighter و Tekken و زوج محبوب من در Street Fighter X Tekken :دی فقط این دو نفر میتونن در مقابل ضربات پای همدیگه دووم بیارن :دی
پ.ن: میدونم شانس جوری برای بردن کمه، اما نظر سنجی فانی میشه :دی تقابل بین Tekken و Street Fighter میشه یه جورایی :دی

از همین الان معلومه کی برندست :دیآخه کی به اون دختره رای میده :دی
شوخی کردم (چون میگم اون خیلی شناخته شده تره و Street Fighter رو ملت کم بازی کردن )
این دوتا، شخصیتهای پر جزئیاتی نیستن و شخصیت پردازیشون زیاد جالب نیست به نظرم ! کلا Fightingها، زیاد نمیشه در مورد شخصیت پردازیشون بحث کرد !
به نظرم البته :دی

برو این دام بر گیمر دگر نه :دی
ولی یه آرت انیمه ای میذارم >:) :دی :
jyt95558mgheapvefd2.jpg

از همین الان معلومه کی برندست :دیآخه کی به اون دختره رای میده :دی
شوخی کردم (چون میگم اون خیلی شناخته شده تره و Street Fighter رو ملت کم بازی کردن )
این دوتا، شخصیتهای پر جزئیاتی نیستن و شخصیت پردازیشون زیاد جالب نیست به نظرم ! کلا Fightingها، زیاد نمیشه در مورد شخصیت پردازیشون بحث کرد !
به نظرم البته :دی

میدونم :(( من، علی صلح و صفا (احتمالا :دی) و چند تن دیگر :)) :دی

شخصیت پردازیشون جالب که هست :دی اما خب درسته زیاد SF باز نداریم اینجا :دی

برو این دام بر گیمر دگر نه :دی
ولی یه آرت انیمه ای میذارم >:) :دی :
jyt95558mgheapvefd2.jpg
با دیدن این آرت خوشحال شدم بهش رای ندادم:دی
پ.ن:آقا دور بعد سونیک رو با کرش بندازین ببینیم کی میبره:دی(و همچنین یه Inner Conflict عظیم در مرتضی به وجود بیاریم که در نتیجه مخش منفجر شه:دی)

با دیدن این آرت خوشحال شدم بهش رای ندادم:دی
پ.ن:آقا دور بعد سونیک رو با کرش بندازین ببینیم کی میبره:دی(و همچنین یه Inner Conflict عظیم در مرتضی به وجود بیاریم که در نتیجه مخش منفجر شه:دی)

نظر من که از الان معلومه ولی هر دوشون یه بار تو نظر سنجی بودن
بذا فکر کنم.......
corvo VS booker
Eggman VS browser
zelda VS peach
scorpion VS noob siabot(می خوام ببینم اسکورپیون این دفعه دووم میاره)

نظر من که از الان معلومه ولی هر دوشون یه بار تو نظر سنجی بودن
دز کنار هم که نبودن:دی(بالاخره یه نفر باید کرش رو اینجا نیست و نابود کنه،غیر از سونیک هم گزینه بهتر نبود:دی)
پ.ن:حمایت شدید از گزینه دوم:دی

zelda VS peach
یکی از بهترین پیشنهاد های قرن اخیر, دو تا شاهزاده نینتندویی, البته ما که نتونستیم این Peach فلان فلان شده رو نجاتش بدیم آخر...

با این که نایتی داگ که قبلا کراشو می ساخت الان برای سونی به صورته انحصاری انچارتد میده و منم چون فنه xbox هسنم باید از نایتی داگ و کراش بدم بیاد ولی بازم مطمئن باشید نمیزارم سونیک کراشو ببره(هرکاری کنی تسلیم نمیشم)(i never go back on my world ever) جمله ی معروف از ... حدس بزن

---------- نوشته در 06:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:55 PM ارسال شده بود ----------

دوستان یه سوال چرا این تاپیک با 8194 پست هنوز رتبش به 5 ستاره نرسیده؟

بیا تو یوزرم تا مفصّل درباره اینکه که نباید کی برنده شه صحبت کنیم:bighug:
)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x

در مورد قضیه رتبه تاپیک،بنظرم مربوط به فن های شکست خورده است که عقده شون رو سر تاپیک خالی میکنن....

اینم عکس آخر از للیانا که بگم درسته بدجور باخت ولی هنوز از موریگان بهتره!!!:d

اینم عکس آخر از للیانا که بگم درسته بدجور باخت ولی هنوز از موریگان بهتره!!!:d
این آرت رو زودتر گذاشته بودی حتما بهش رای میدادم! :|
@مرتضی!
اون آرت انیمه ای هم که گذاشتی بازم نظرم رو نسبت به موریگان منفی تر کرد! :d حیف که الان تازه دیدمش:-"

آخرشم دور قبل شرکت نکردم=))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or