X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
درسته یه امتیازه واسه اونایی که حتی dragon age بازی نکردن و این دو شخصیت رو نمیشناسن بهش رای بدن
من noctis رو به خاطر این انتخاب نکردم
مثال تو ناروتو من از ناروتو خیلی خوشم میاد و عاشقشم ولی ساسکه رو نه:d

ما این همه داریم در مورد شخصیتشون حرف میزنیم دیگه ! اینجوری بازی نکرده باشن هم میشناسنشون !
من که نمیگم شما به خاطر این انتخابش کردی :d
حداقل پستا رو میخونن و رای میدن دیگه ! فکر نکنم تعداد اونایی که بی دلیل رای میدن زیاد باشه !
(میگم که، فقط یکی از ملاکهای برتریه و میشه با رفتار، اینو از بین برد یا پوشش داد )

خوب موریگان هر دوی اینا رو داشت !!
نه دیگه این دوتا با هم جور در نمیان :dرو نمیداده ولی با بقیه جملت مثل اینکه رو میداده :d
همینش، یعنی دقیقا از همینش خوشم میومد :d
الستور هم دیوونه بود که همش با مریگان در میفتاد ! یادمه بعضی وقتا خودشم کرم میریخت که موریگان یه چیزی دستش بیاد و سربسرش بذاره !

مهربون بودن و رو دادن دو چیز متفاوت هستا,مهربون بودن للیانا از اینجا میگم که همیشه دلش به حال اطرافیانش میسوخت و توجه میکرد بهشون,مثلا اونجا که باید تصمیم بگیریم زوران رو بکشیم یا زنده نگه داریم از معدود کسایی بود که موافق زنده نگه داشتنش بود!!!
ولی موریگان رو یادتون رفته چقدر سنگدل بود,یادتونه وقتی میریم که Circle of Magi رو نجات بدیم چه اصراری میکرد که وین رو بکشیم و نجاتشون ندیم,اینه فرق بین للیانا و موریگان!!!:d
الستور هم قبول دارم که گاگول ترین همراهمون بود!!!!:d

اون بخاطر انجین بازی هست احتمالا تو شماره سوم به علت استفاده از فراستبایت 3 تو این موارد هم راضی کننده میشه!
امیدوارم که اینطور باشه...حتی مس افکت رو هم که با موتور آنریل ساختن از همین مشکل رنج میبره متاسفانه و میبینیم که میراندا مثل لاتای سر کوچمون راه میره...!!!
ولی جذابیت یه کاراکتر و ارتباط برقرار کردن باهاش به شخصیت پردازیشه نه نحوه ی راه رفتنش!!
من هم مثل شما اولویت رو در شخصیت پردازی میدونم...یه کاراکتر عالی فاینال فانتزی رو که گرافیکی 16 بیتی هم داشته باشه به راحتی میتونم باهاش کیف کنم ولی وقتی که میخوام با اعضای پارتی خودم ارتباط برقرار کنم مخصوصا مونث هاش که گاهی رابطشون عمیق تر میشه این موضوع یه کمی خیلی آزارم میده...!!!نمیدونم شاید یه جور وسواس شخصی باشه...
این وسواس رو حتی توی دنیای واقعی هم دارم...اول به راه رفتن طرف نیگا میکنم ،مردانه راه بره سریع دورشو خط میکشم ...!!!!

امیدوارم که اینطور باشه...حتی مس افکت رو هم که با موتور آنریل ساختن از همین مشکل رنج میبره متاسفانه و میبینیم که میراندا مثل لاتای سر کوچمون راه میره...!!!

من هم مثل شما اولویت رو در شخصیت پردازی میدونم...یه کاراکتر عالی فاینال فانتزی رو که گرافیکی 16 بیتی هم داشته باشه به راحتی میتونم باهاش کیف کنم ولی وقتی که میخوام با اعضای پارتی خودم ارتباط برقرار کنم مخصوصا مونث هاش که گاهی رابطشون عمیق تر میشه این موضوع یه کمی خیلی آزارم میده...!!!نمیدونم شاید یه جور وسواس شخصی باشه...
این وسواس رو حتی توی دنیای واقعی هم دارم...اول به راه رفتن طرف نیگا میکنم ،مردانه راه بره سریع دورشو خط میکشم ...!!!!

بله بنده هم حرف شما رو قبول دارم که اگه رو این جزییات بیشتر کار کنن خیلی بهتر و جذابتر میشه :dولی حرف من این بود چیزای مهمتری هم هست!!
هرچند حرف شما هم کامل درست و منطقیه!!!

مهربون بودن و رو دادن دو چیز متفاوت هستا,مهربون بودن للیانا از اینجا میگم که همیشه دلش به حال اطرافیانش میسوخت و توجه میکرد بهشون,مثلا اونجا که باید تصمیم بگیریم زوران رو بکشیم یا زنده نگه داریم از معدود کسایی بود که موافق زنده نگه داشتنش بود!!!
ولی موریگان رو یادتون رفته چقدر سنگدل بود,یادتونه وقتی میریم که Circle of Magi رو نجات بدیم چه اصراری میکرد که وین رو بکشیم و نجاتشون ندیم,اینه فرق بین للیانا و موریگان!!!:d
الستور هم قبول دارم که گاگول ترین همراهمون بود!!!!:d

للیانا هم همینجور به کسی رو نمیداد فقط از همون اول با همه مهربون بود و اگه باهاش صمیمی میشدی هرچی تو دلش بود رو می گفت!!!
من که نگفتم متفاوت نیست !من با توجه به این حرفت اینو گفتم !وگر نه حرف بالاییت رو تا حدودی قبول دارم !
نمیدونم شاید به خاطر همینه که ازش خوشم میومد:dدر اینکه بی رحمه شکی نیست :d

کی تموم میشه نظرسنجی؟:d

شوما پس فردا این موقع که بیای دیگه نظر سنجی تموم شده :دی
واقعا باورم نمیشد این همه موریگان بیشتر هوادار داشته باشه,واقعا چجور دلتون میاد به للیانا رای ندین!!!
yahoo_2.gif
yahoo_4.gif
yahoo_19.gif
حتی مرتضی نوان هم با ماست
yahoo_6.gif

میشه لطفا از هر کس نظر سنجی میزارید عکسشون+ نام بازیشون رو تو پست اول قرار بدید اگه شد اخه الان من نمیدونم اینا کی هستن اصلا خیلی های دیگه هم همینطور
http://forum.bazicenter.com/thread71373/
اینجا هم که بعد از نظر سنجی اطلاعات قرار میگیره
با تشکر

میشه لطفا از هر کس نظر سنجی میزارید عکسشون+ نام بازیشون رو تو پست اول قرار بدید اگه شد اخه الان من نمیدونم اینا کی هستن اصلا خیلی های دیگه هم همینطور
با تشکر
این دوتا از شخصیتهای همراه Dragon Age Origins هستن!!!
توضیحات و بیوگرافی هردو هم اگه دوستان موافق باشن با خودم!!!:d
ایشون موریگان

و ایشون هم للیانا هستن!!

فقط عکس یکم مورد اخلاقی داره!!!:d
این پست اول هم ایده ی بدی نیستا :-? هر دفعه که 2 نفر تو نظر سنجی هستن به صورت موقت برن پست اول :دی
زحمتش هم که با من نیست :-" :دی

الان دقیقا رو دو برابر قفل شده :biggrin1:
الان دیگه چیزی واسه گفتن نمونده !:biggrin1:
کسی حرفی برا گفتن نداره ؟:biggrin1:

---------- نوشته در 04:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:46 PM ارسال شده بود ----------

این پست اول هم ایده ی بدی نیستا :-? هر دفعه که 2 نفر تو نظر سنجی هستن به صورت موقت برن پست اول :دی
زحمتش هم که با من نیست :-" :دی

از وقتی که من برگشتم :دی علی فقط یه پست دادو یه لایک کرد و دوباره رفت :دی فکر نکنم وقت اینجور کارا رو داشته باشه :دی
کافیه آدرس کل پستهایی که اطلاعات توشون هست گرداوری بشه و تو امضات باشه، اونوقت همه استفاده میبرن :دی

واااااااای عجب نظر سنجی ـه زیبایی . واقعا 2 تا از بهترین شخصیتای خلق شده توسط bioware هستن . هر دو عالی هستن ولی من واقعا با موریگان خیلی حال کردم ( منظورم با شخصیت پردازی و قیافه :دی ) اصلا یه وضعی بود مخصوصا حرف زدنش و ... واسه همین بهش رای میدم ولی لیلیانا هم فوق العاده بود مخصوصا اون DLC که مخصوص لیلیانا بود خیلی خاطره انگیز بود ولی 2 بار بازی تموم کردم نتونستم مخشو بزنم بار سوم زدم :دی در کل نظر من 53 درصد موریگان و 47 درصد لیلیانا :دی

در کل Dragon Age Origins یکی از به یاد ماندنی ترین بازیای این نسل بود واسه من .

آخرین ویرایش:
w7nb66ep4pdywv9ej.jpg

?The Chasind have tales of we witches... I have prowled shadows that you never dreamed existed. Am I an unnatural abomination, to be put to the torch

یعنی جمع کنین تاپیک رو :دی

پ.ن: عاقا چرا همه شخصیت های مورد علاقه بنده Witch هستن؟ :-/ :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or