X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
باو هاکو که چیزی نیست، یه شخصیت بود تو انیمه ی Steins;Gate، فکر کنم خود سازنده ها هم قاطی کرده بودن این دختره یا پسر :دی (3 بار فکر کنم تو انیمه جنسیتش عوض شد :دی)
16305674237336745476.jpg
32570618382453635095.jpg

:دی
کلا یه سری قانون نانوشته در مورد تعیین جنسیت شخصیت های انیمه وجود داره که البته نمیشه اینجا گفت :-" >:) :دی ولی کم پیش میاد از این مورد ها :دی هاکو و روکا استثنا هستن :دی

الان اینا قرار بودن که پسر باشه ؟؟ :| یا نتیجه گیری قاسم پسند میشه بگی اینم که تو اواتارت هست از رستم هم پسر تر هست :|

:d

صبر کن ببینم مگه هاکو دختر نبود ؟ :-/
البته دایی گارا هم هست که تا مدتها من فکر می کردم خالشه :))
جدی منم تا دیروز فکر میکردم اون خالشه تا اینکه مرتضی تو بیوگرافی گفت داییشه=))
یه عکی از این خاله/دایی بزارین ببینیم وضع چقدر وخیمه
yahoo_22.gif
yahoo_4.gif
اون به این افتضاحیه هاکو نیست
yahoo_4.gif
یعنی به هر دو صورت میشه دیدش
yahoo_4.gif
50-50 هست

الان اینا قرار بودن که پسر باشه ؟؟ :| یا نتیجه گیری قاسم پسند میشه بگی اینم که تو اواتارت هست از رستم هم پسر تر هست :|

بله روکا پسر بود :| بعد دختر شد :| بعد دوباره پسر شد :| :دی برید انیمه رو ببینین اینا همه دلیل منطقی داره (سفر در زمان و تغییر دادن گذشته :دی اسپویل خفن >:) تقصیر خودتونه >:) :دی)

Erza-Sama هم بانوی با شخصیتی هستن :| عه! :| :دی

68445953456257650855.jpg

یه عکی از این خاله/دایی بزارین ببینیم وضع چقدر وخیمه
yahoo_22.gif
yahoo_4.gif

09675514698462946469.jpg

البته این هاکو رو عمدا این کار کرده بودن!!
چون خودشم وقتی به ناروتو میگفت دختر نیست و پسره,ناروتو خیلی تعجب میکرد و میگفت این که از ساکورا هم خوشکل تره!!!:d

این علی هم معلوم نیست داره چکار میکنه در پس این نظر سنجی/:) بگیرین ببندین این نظر سنجی رو من بهش مشکوکم/:) چاقوی توی امضای منو هر وقت علی رو دیدین سریعا ازش استفاده کنین و فرو کنین تو حلقش:d

برای من چاقو رو میکنی ؟ :دی مثل اینکه خبر نداری با کی طرفی>:)
80761807738043177168.jpg

پ.ن : الان همین عکس رو با آواتارم مقایسه کن :دی اصلا شباهتشون انکار ناپذیره :دی

پ.ن : الان همین عکس رو با آواتارم مقایسه کن :دی اصلا شباهتشون انکار ناپذیره :دی

fight.gif

علی من واقعا هر کاری می کنم نمی تونم ساسکه رو شبیه به این مظهر ابهت بدونم!
23emu.gif
:دی :

70713367610604844892.jpg

worship.gif

اصلا در حد و اندازه های ورجیل نیست!
hehe-onion-head-emoticon.gif
:دی

علی قبول کن ساسکه یه شخصیت کلیشه ایه که مثل بیشتر داستان ها خانواده-شو از دست میده و میره دنبال انتقام.
ولی ورجیل شخصیت منحصر به فردی و کاملا یونیکی داره که میشه گفت هیچ جایی ندیدیمش و اصلا نمیشه بفهمیم چی میخواد و چی نمیخواد. نه مثبته و نه منفی. هم تنها عضو خونواده شو دوست داره و در عین حال میخواد بکشتش. اصلا به هیچ عنوان نمیتونم ساسکه رو در حد اون 2 تا روبان دسته یاماتو ورجیل ببینم/:):d

پ.ن: همین الان عکس رو با آواتارت مقایسه کردم و اتفاقا شباهتشون انکار پذیره:d

وایسا یه دعای خوشگل برای اونایی که میخوان به ساسکه رای بدم بخونم!>:)
الهی اوروچیمارو بدنتو تسخیر کنه ، کیوبی از وسط نصفت کنه ، شینرا تنسه پین بهت اصابت کنه اگه به ساسکه رای بدی!!!
کاملا جدی گفتم:|
هر کی به گارا رای بده امیدوارم در حالی که داره با ameterasu میسوزه - susanoo ساسکه هم یه تیر بزنه تو سرش و تا ابد تو genjutsu گرفتار بشه :d

Gaara و Matsuri :shrewd: :دی

87964310947368508570.jpg

19778256051401197333.jpg

ای کاش به داستان این دوتا بیشتر می پرداختن :-< اصلا باید یه انیمه جداگانه برای گارا بسازن :| :دی

Gaara و Matsuri :shrewd: :دی

87964310947368508570.jpg

19778256051401197333.jpg

ای کاش به داستان این دوتا بیشتر می پرداختن :-< اصلا باید یه انیمه جداگانه برای گارا بسازن :| :دی

موافقم :دی با اینکه گارا خیلی سرده نسبت به همه ی دخترا ولی یه حسی میگه که یه جریاناتی بین ماتسوری و گارا وجود داره :دی

@ مرتضی

حیف که دوباره نتم پوکیده و نمیتونم عکس Up کنم وگرنه کاری میکردم به ابهت ساسکه پی ببری :دی

@ علی

علی گارا و ناروتو که خیلی کلیشه ایی تر از ساسکه اند :دی

@ مرتضی

حیف که دوباره نتم پوکیده و نمیتونم عکس Up کنم وگرنه کاری میکردم به ابهت ساسکه پی ببری :دی

@ علی

علی گارا و ناروتو که خیلی کلیشه ایی تر از ساسکه اند :دی

تقریبا میشه گفت شخصیت همه ی کاراکترهای ناروتو کلیشه ای هستن و کیشموتو فقط با وارد کردن یه سری تکنیکهای عجیب و غریب و کمک گرفتن از افسانه های قدیمی ژاپنی تونسته چنین اصر جالبی رو خلق کنه

تقریبا میشه گفت شخصیت همه ی کاراکترهای ناروتو کلیشه ای هستن و کیشموتو فقط با وارد کردن یه سری تکنیکهای عجیب و غریب و کمک گرفتن از افسانه های قدیمی ژاپنی تونسته چنین اصر جالبی رو خلق کنه
غیر از ایتاچی البته :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or