الکی قدرت داده شده بهش![]()
چرا خو این قدرت رو به من ندادن ؟!
39-39 مساوی
بگیرید بزنیدشحالا که بحث در مورد انیمه است دوست دارم شما می تونید جنسیت بعضی از کاراکتر ها رو تشخیص بدید؟م![]()
من که نمی تونم![]()
کل و یوم انیمه رو ترول کردی !؟!؟
الکی قدرت داده شده بهش![]()
بگیرید بزنیدشحالا که بحث در مورد انیمه است دوست دارم شما می تونید جنسیت بعضی از کاراکتر ها رو تشخیص بدید؟م![]()
من که نمی تونم![]()
دوستان به حرفای این دوستمون:g.o.w ! اصلا گوش نسپارید همش شایعه س ...توطئه ای بیش نیست.:d
حالا که بحث در مورد انیمه است دوست دارم شما می تونید جنسیت بعضی از کاراکتر ها رو تشخیص بدید؟م
من که نمی تونم![]()

مرتضی بیا و برای نظر سنجی بعدی هر طرف رو که انتخاب کردی، برای رقیبش تبلیغ کن تا باشد یه بار ما برنده بشیم![]()
به جان خودم من بی گناهم
همه از روی قیافه به ساسکه رای دادن 
تقلیداگر رای های گارا بیشتر بشه همین جا میگم که یک بازی اوریج به 3 نفر میدم:d
No This Post Is Fake![]()

No That Post Is Fake:dتقلید![]()
من الآن به دوستم میگم به گارا رای بده ، 3 تا بازی رو جدی جدی میدی=p~=p~=p~
اصلا هرکی به ساسکه سوسکه :dرای بده KGB دستور ترورش رو با مار داره تو خواب یک مار میاد سراغش یک نیش وتمام:dحالا که اینجوریه آقا ما اسپانسر گرفتیم برای ساسکه پسته میدیم
]This هم نه That![]()

خب میبینی سلیقه بچه ها افتضاحه (:d) هی این عکسای کج و کوله ساسکه رو میذاری و بچه ها هم که همه چشم دلشون بازه بهش رای میدنبه جان خودم من بی گناهم
همه از روی قیافه به ساسکه رای دادن
![]()
یا میتونی کلا رای ندی و توی تاپیک نیای که در این صورت بیشترین لطف رو بیشتر از بچه ها به خودت میکنی میکنی:d
بگیرین ببندین این نظر سنجی رو من بهش مشکوکم
چاقوی توی امضای منو هر وقت علی رو دیدین سریعا ازش استفاده کنین و فرو کنین تو حلقش:d
کلا مصیبتی داریم با بعضیاتون:d