بایونتا میزنتش:-b
>:d< >:d< >:d<
خیر سرتون نهایتا 4 روز دیگه صبر کنین بعدش کامل میاییم سر این تاپیک. اینقدر زیرخاکی نرین:d
یعنی یه بار شد من بیام اینجا پست بدم بعد تو نیای بزنی تو ذوقم؟!
بایونتا میزنتش:-b
خیر سرتون نهایتا 4 روز دیگه صبر کنین بعدش کامل میاییم سر این تاپیک. اینقدر زیرخاکی نرین:d
بایونتا و لیدی قبل از شروع کاراکتر بتل انتخاب شده بود. هنوز جمع بندی هم نزدیم بر پیکره تاپیک. خیلی کار مونده. کلا تشکیلاتمون به هم ریختهباز این همه شخصیت روگذاشتند چسبیدن به زنا
من از بایونتا بخورم ؟ عمرا !!!!!!!!!![]()

به نظرم این بار بیشتر بزنیم تو کار کاراکترهایی تو این مسابقه اصلی سایت نبودن یا زود حذف شدن!!

مرا از این چیزها ترسی نیستاگه بردت یه هفته آواتار بایونتا میگذاری!؟![]()

تا یادم نرفته بگم، شخصا یه نظر سنجی برای شخصیت های بلیزارد رزرو کردم. دیکتاتوری هم هست. جرات دارین چیزی بگین:biggrin1:sarah kerrigan هم یک کاندید خوب برای مسابقه بعد از بایونتا لیدی ـه![]()
اِهِم اوهوم... ببخشید آقا... اینجا همین کنار شما... یه خانمی هم ایستاده که ... خب ... مشورت و این حرفا، بحثا، قضایا... می فهمی چی میگم یا نه ؟تا یادم نرفته بگم، شخصا یه نظر سنجی برای شخصیت های بلیزارد رزرو کردم. دیکتاتوری هم هست. جرات دارین چیزی بگین:biggrin1:
به یاد مرحوم آرتاس، 2تا نظر سنجی رو اختصاص میدیم به آرتاس، ایلیدان، سیلواناس و سارا کریگاناِهِم اوهوم... ببخشید آقا... اینجا همین کنار شما... یه خانمی هم ایستاده که ... خب ... مشورت و این حرفا، بحثا، قضایا... می فهمی چی میگم یا نه ؟![]()
هر 4تا شون هم از دم مردن و دوباره زنده شدن
به یاد مرحوم آرتاس، 2تا نظر سنجی رو اختصاص میدیم به آرتاس، ایلیدان، سیلواناس و سارا کریگانهر 4تا شون هم از دم مردن و دوباره زنده شدن
![]()

تا یادم نرفته بگم، شخصا یه نظر سنجی برای شخصیت های بلیزارد رزرو کردم. دیکتاتوری هم هست. جرات دارین چیزی بگین:biggrin1: