X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اون نظرسنجی اصلی الکیه :دی
تو این تاپیک همه چیز بر مبنای شواهد و قرائن هست و هیچ اشتباهی روخ نمیده :دی

دقیقاً حقیقت همینه :دی
همینجا وقتی بیوگرافی میذاریم خیلی ها میگن پس داستان از این قرار بود حالا فکر کنید اونجا لشکری بدون اطلاع همینجوری عشقی رای میدن :دی دیگه چیزی که بر همه واضحه اکثر جمعیت سایت گیمر هایی هستن که این نسل اولین نسلشونه پس 100% آگاهی نیاز دارن :دی

دقیقاً حقیقت همینه :دی
همینجا وقتی بیوگرافی میذاریم خیلی ها میگن پس داستان از این قرار بود حالا فکر کنید اونجا لشکری بدون اطلاع همینجوری عشقی رای میدن :دی دیگه چیزی که بر همه واضحه اکثر جمعیت سایت گیمر هایی هستن که این نسل اولین نسلشونه پس 100% آگاهی نیاز دارن :دی

تایید میشه :دی
خیلی ها هستن که اصلا نمیدونند اینا کی هستن و همینطوری به یکیشون رای میدن :| نتایج این تاپیک به مراتب منطقیتر و قابل قبولتر از نظرسنجی صفحه اصلیه :)>-

در تایید حرفای دوستان محترمم آتوسا، علی و احسان بگم که این تایپیک و کاری که میکنه، تو معرفی بازی ها هم خیلی مفیده. اون تعریف و گفتگویی که اینجا میشه آدم رو ترغیب میکنه بره بعضی از بازی هایی رو که قبلا ساده از کنارشون رد شده رو انجام بده و اون شخصیت هارو از دید خودش هم ببینه :d

تایید میشه .

نتایج این تاپیک خیلی خیلی معتبر تر و بهتره :d

منتظر شروع هرچه سریعتر تاپیک و جنگ و دعوا ها با رفقا هستم:d >:d

باید عرض کنم خدمتتون که به زودی تاپیک دوباره راه اندازی میشه :دی

نه خواهش میکنم , استدعا دارم بزارین بره زیره خاک !!! تاپیک بدردنخوریه :|

-----------

ببین چقدر بدشانسم از وقتی من برگشتم این تاپیک کلا خوابید :|

.By The Power Invested In Me By Her Majesty, The Umbra Witch, I Shall Announce The Beginning of This Battle

22704409861992988202.jpg

:d

خیر سرتون نهایتا 4 روز دیگه صبر کنین بعدش کامل میاییم سر این تاپیک. اینقدر زیرخاکی نرین:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or