اصلا ابهت داره از این آواتارم میچکه البته منظورت اینه که هارلی میبره دیگه ...من با گذاشتن شخصیت های بتمن موافقم ، البته Catwoman و Harly که خیلی نتیجه اش تابلوئه ، به نظرم این بهتره :
بن در سطحی نیست که بخواد با جوکر بزرگ مقایسه شه ... بن در حد یه شاگرده برا جورک!Bane VS Joker :d
آرتاس و ایلیدن برای شهریور باشه بهتره،کی حال داره ماه رمضان بیوگرافی تهیه کنه؟:dدیگه اینبار نوبت آرتاس و ایلیدان هست!!
حرف هم توش نباشه!!:d
من با گذاشتن شخصیت های بتمن موافقم ، البته Catwoman و Harly که خیلی نتیجه اش تابلوئه ، به نظرم این بهتره :
Robin Vs Catwoman
موافقا لایک بدن![]()
@ احسان
احسان خیلی ها فاینال رو نمیشناسن ، اگه این نظرسنجی یه موقعی مورد قبول واقع بشه زحمت زیادی میوفته گردنت![]()
پ.ن : بی سلیقه ایی دیگهاصلا ابهت داره از این آواتارم میچکه
اگه عکس بهتری از ورجیل داری توی پروفم بفرست تا بزارم آواتار
![]()
+ پیروزیش :d 
Harly بیشتر حکم جغ جغه رو داشتتوی کل بازی صداش روی مخ گیمر بود
از طرف دیگه کتوومن خیلی Cool بود و نسبتا مثبت هم بود برای همین مطمئنم با اختلاف بیش از 20 رای هارلی رو شکست میده
منم موافقم! به نظرم کتومن میبره! :d باو چی بود اون جغ جغه (به قول علی :d ) هیچ کاری هم نکرد تو بازی (حالا شاید DLC یک سری حرکات رفته باشه :d )
@احسان
اون 2 تا رو ول کن :d اگر بحث FFـه یکی رو پیدا کن بنداز جلوی وینسنت! من بیوگرافی وینسنت رو میخوام+ پیروزیش :d
آقا دونالد داک VS گوفی هم خوبه ها :d توی Kingdom Hearts هم نقش بسیار پررنگی دارن :d بحث کارتونی نمیشه![]()
احد الناسی توان رقابت با وینسنت رو نداره مگر کسی از بیگ باس فمیلیمن خودم چند قرن پیش توی این تاپیک وینسنت رو پیشنهاد دادم ولی هنوز کسی رو برای اینکه بذاریم جلوش پیدا نکردم![]()