X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
TEAM COLE

با سلام

خوب عزیزان چرا کسی تو تاپیک نیست لطفا نظرسنجی رو عوض کنید
ممنون
بجه ها از الان بگم اینجا تیم کول هست هرکی ظرفدار کول هست اینجا لایک بده نمیگذاریم الکس نظرسنجی را ببرد این هم خدمت شما آقایان و خانوم ها :

COLE McGRATH

نکته : بیوگرافی با دوستان است اگر همکاری بفرمایند با
team cole

نکته 2 :
بچه های که زحمت میکشید بیوگرافی میگذارید میشه لطفا سعی کنید اسپویل داستانی نکنید شاید خیلی ها هنوز بازی نکردند میخواهند بازی کنند خیلی ها بهم PM زدند و گفتند

نکته 3 :
مشهور شدم ها بهم همه PM میزنند
:d

@ بردیا :
نوشتن داستان بازی و بیوگرافی = اسپویل داستان دی
دوستان می تونن اون پست رو نخونن یا در حد چند خط یا پاراگراف اول رو بخونن دی

کاش صبر می کردین این پروتوتایپ 2 بیاد رو پی سی ما هم بازی کنیم بعدا بین اون شخصیت پروتوتایپ 2 و این binamou....ببخشید infamous می گذاشتید.
:))
اخه الکس مرسر تو اون بازی نتونست زیاد محبوب بشه و بازی وقتی اومد زیاد موفق نبود

نوشتن داستان بازی و بیوگرافی = اسپویل داستان دی
دوستان می تونن اون پست رو نخونن یا در حد چند خط یا پاراگراف اول رو بخونن دی
ممنون از توجهتون داداش ولی گفتم سعی کنید
ولی راست میگید بیوگرافی = با اسپویل
ولی سعی کنید
ممنون

کاش صبر می کردین این پروتوتایپ 2 بیاد رو پی سی ما هم بازی کنیم بعدا بین اون شخصیت پروتوتایپ 2 و این binamou....ببخشید infamous می گذاشتید.
:))
اخه الکس مرسر تو اون بازی نتونست زیاد محبوب بشه و بازی وقتی اومد زیاد موفق نبود

آقا حسین فکر نکنم زیاد به پروتوتایپ 2 کار داشته باشیم چون داستان الکس نبود بیشتر مانور دوستان روی شماره ی 1 است ولی قسمت آخر شماره ی 2 هم مهم است ولی به هر حال تشکر از توجهتون
ممنون

و داداش توهین نکن به بدنام ما شما برو با اون نمونه ی اولیتون
:d {شوخی}

چرا در این مقایسه ها تون در مورد کاراکتر بازی ها اسمی از کریتوس و بتمن نیست. یعنی هیچ یک از شما کاربران سایت طرفدار گاد او وار و یا سری بتمن نیستید. کریتوس یا بتمن میتونه حس رقابت رو بین کاربران افزایش بده چون هردو ساختار قوی از لحاظ کاراکتری و گیمی و داستانی و مبارزه ای و... دارند. دوستان این کول و الکس رو بی خیال شید هر دو مسخره اند هم بازی هاشون هم قیافه شون و هم داستانشون و ... به نوعی فیلم درجه b در زمینه اکشن به حساب میانند. البته این نظر منه با تشکر از شما

دوستان از همین الآن کری خونی آغاز شده یعنی نظرسنجس باحالی میشه دوستان اگه کسی عکس میخواد بزاره لطفا یا بند انگشتی بزاره یا تو اسپویلر بزاره چون پدر آدم درمیاد تا صفحه کامل بارگذاری شه !!!!

رای من که میره به Cole ! |دلایل اش هم وقتی نظر سنجی رسمی شد می گم!
اینم چند تا عکس در مورد نظر سنجی!;)
alex_and_cole_by_Sevenslashes.jpg

proto_famous.jpg

Alex-Vs-Cole.jpg

چرا در این مقایسه ها تون در مورد کاراکتر بازی ها اسمی از کریتوس و بتمن نیست. یعنی هیچ یک از شما کاربران سایت طرفدار گاد او وار و یا سری بتمن نیستید. کریتوس یا بتمن میتونه حس رقابت رو بین کاربران افزایش بده چون هردو ساختار قوی از لحاظ کاراکتری و گیمی و داستانی و مبارزه ای و... دارند. دوستان این کول و الکس رو بی خیال شید هر دو مسخره اند هم بازی هاشون هم قیافه شون و هم داستانشون و ... به نوعی فیلم درجه b در زمینه اکشن به حساب میانند. البته این نظر منه با تشکر از شما
عرضم به حضورت داداش اینا میگن هیچکس حتی در حد و اندازه کریتوس نیست که بخواد تو یه نظرسنجی باهاش قرار بگیره! و نکته دیگه اینکه باید یه سری از اعضای ویژه حتما برای کریتوس حضور داشته باشن تا کارای بیوگرافی ایشون رو انجام بدن که متاسفانه الان وقتش رو ندارن!
در مورد بتمن هم این سوال برام مطرحه! چند باری چندتا از کاربرا من جمله خودم پیشنهاد نظرسنجی بین بتمن و یا کاراکترهای این بازی رو پیشنهاد دادیم ولی ظاهرا نظر اعضای تازه واردی مثل ما خنثی هستش!

عرضم به حضورت داداش اینا میگن هیچکس حتی در حد و اندازه کریتوس نیست که بخواد تو یه نظرسنجی باهاش قرار بگیره! و نکته دیگه اینکه باید یه سری از اعضای ویژه حتما برای کریتوس حضور داشته باشن تا کارای بیوگرافی ایشون رو انجام بدن که متاسفانه الان وقتش رو ندارن!
در مورد بتمن هم این سوال برام مطرحه! چند باری چندتا از کاربرا من جمله خودم پیشنهاد نظرسنجی بین بتمن و یا کاراکترهای این بازی رو پیشنهاد دادیم ولی ظاهرا نظر اعضای تازه واردی مثل ما خنثی هستش!

بله دوست عزیز انگار نظر من و شما تاثیری در این تاپیک نداره و دوستان از بند پ استفاده میکنند=))

Letho VS Zobek
چون شخصیت اصلی محسوب نمیشن فکر کنم باید خیلی توضیح بزاریم واسشون ولی من همیتجا قول میدم یه بیوگرافی کامل از Zobek بنویسم :دی
خیلی دوست دارم این زوبک رو با یکی بندازیم و آخرش زوبک برنده بشه :دی

clos-zobek-concept.jpg

بزرگی و ابهت از این عکس میباره :)

آقا خواهشا یه فکری به حال شخصیت های Castlevania بکنید حالا گفتیم دراکولا و آلوکارد رو بعدا بزارید ولی کلا کسلوانیا خیلی شخصیت داره منم قول یه بیوگرافی مفصل رو میدم برا همشون :دی ( این چند وقته عجیب رقتم تو نخ کسلوانیا :دی)

ای بابا داداش ابوالفضل شما که خودت از قدیمیای اینجا هستی!:d اینجا حق آب و گل دارید!;) آخه اینقدر که کارکتر و شخصیت زیاده و از طرفی هم هر کی میاد و یه پیشنهادی میده دیگه از کنترل خارج میشه!:d من خودم 95% اوقات پیشنهادام قبول نمیشه!!:d ... مثلا همین دو صفحه پیش قرار بود John Marston Vs. Max Payne رو بزاریم که یکدفعه ورق برگشت!!!:d اما اصلا جای نگرانی نداره که ... یک روز دیگه ، یک نظرسنجیه دیگه ، با انرژی و توان بیشتر 100% سراغ بتمن و کریتوس و مارستون میریم!>:d<
بعد یه نکته ای هم که هست وقتی یک پیشنهادی میدی باید اینقدر روش پافشاری و سماجت کنی تا بالاخره قبول بشه!!!:d مثل همین امیر آکیبا خودمون که بعد از هفته ها تلاش و کوشش فراوان بالاخره نظرسنجیه تام و جری رو تأیید کرد!!!!:d:d

مثل همین امیر آکیبا خودمون که بعد از هفته ها تلاش و کوشش فراوان بالاخره نظرسنجیه تام و جری رو تأیید کرد!!!!:d:d

داشتيم كيان جان ؟؟ :|:(

من بودم كه دهن خودم رو اسفالت كردم واتوسا جان رو بعد از يه مكالمه طولاني راضي كردم بعد ...........:|:d البته نا گفته نماند من و امير واقعا براي گذاشتن اين نظر سنجي دهن خودمون رو سرويس كرديم :d

داشتيم كيان جان ؟؟ :|:(

من بودم كه دهن خودم رو اسفالت كردم واتوسا جان رو بعد از يه مكالمه طولاني راضي كردم بعد ...........:|:d البته نا گفته نماند من و امير واقعا براي گذاشتن اين نظر سنجي دهن خودمون رو سرويس كرديم :d

نیست که حالا نظر سنجی خفنی هم بود سر مالکیتش دعوا هم می کنی (شکلک خنده)

احسان نظرسنجی تام و جری همونقدر شرکت کننده داشت که نیت و لارا داشت! :d تازه از نظر تعداد شرکت کننده هم نظرسنجی آخر نبود و کمترشم داشتیم! :d تا الان که برای من یکی از بهترین نظرسنجی های تاپیک بوده>:) خوب حالا جری رو گرفتیم! دلمون خنک شد :d

ولی برای دوستانی که میگن نظر ما تاثیری نداره و اینا! این Cole Vs Alex پیشنهادش مال دو قرن پیشه! ولی بالاخره مثل اینکه میخواد انتخاب بشه! به خاطر اینکه هر هفته برای نظرسنجی میایم دوباره پیشنهادش میدیم! :d
یا الان من چندین و چند دوره میگم النا Vs کلوئی بزارید ولی خوب هنوز اکثریت دوستان موافق نیستن با نظرم! :d ولی انقدر میگم تا بالاخره حتی اگر شده برای اینکه از دست من راحت بشن،این نظرسنجی رو بزارن :d

امير بريم تو كار النا و كلوئي
yahoo_4.gif
؟؟ همون تريپ رو مخ رفتن
yahoo_4.gif
فعلا این Cole رو توی این مبارزه پیروز کنیم،بعدش میریم سراغ این 2تا :d البته به خاطر اینکه Cole شخصیت انحصاری PS هست احتمالا تا چند دور آینده شخصیت انحصاری قبول نمیکنند دیگه :d ولی ما تسلیم نمیشیم>:)

تعداد شرکت کننده رو چیکار دارم بار محتوایی و خوابیدن تاپیک منظورم هست دی
بار محتوایی که خیلی هم خوب بود :-" عکس هایی از مرگ جری دیدیم! :d
ولی کلا اون موقع دقیقا موقع E3 بود! ما هرکی رو میزاشتیم مطمئنا تاپیک میخوابید! حتی اگر کریتوس Vs مستر چیف بود نظرسنجی! :d
توی اون هفته ی E3 هم مسلما کسی نمیومد بیوگرافی بزاره برای کاراکترها! یعنی بازم مثل همین اوضاع تام و جری میشد! :d (وسط امتحانا هم بود :d )

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or