devil girl
کاربر سایت
با کول و آلکس مخالفمنریزید سرم دلیل داره
![]()
کول و آلکس نتیجه اش کاملا مشخصه، رای های آلکس به 20 تا هم نمیرسه
( خود من هم کول فن هستم
)
Don't Worry من باهات شرط می بندم جوری تبلیغات (مثبت البته)
می خوام شرط بندی کنم
با کول و آلکس مخالفمنریزید سرم دلیل داره
![]()
کول و آلکس نتیجه اش کاملا مشخصه، رای های آلکس به 20 تا هم نمیرسه
( خود من هم کول فن هستم
)
وحید خواهشا بیا پای اینجور بحث ها رو به این تایپک نکشیم![]()
با اينكه ميدونم شكست ميخورم و نابود ميشم ولي خب مينويسيم ببينيم مال كي بهتره:d
---------- نوشته در 09:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:35 PM ارسال شده بود ----------
علي يادت نره كول انحصاري هست و طبق تئوريه فن هاي ايكس باكس پروتوتايپ هم انحصاري اونهاست :d
این دوتا تعداد آراشون تو پست اول ثبت نشده و من نمیدونم چند نفر شرکت کردن؟؟علامت سوالاش واسه جیه؟؟؟
البته قبلا 3 تا بود که آریا یکیشون رو دراورد و بهم خبر داد ... هر کس میدونه تعداد آرای این دوتا هم چقدر بوده بگه تا نمودار هر چه بیشتر دقیق بشه!:dراست میگی احسان دیگه داره خیلی شلوغ میشه!:d راستش نمودار رو تو Excel ساختم اینکارا رو فکر نکنم بشه اونجا انجام دادکیان یه حرکتی روی این نمودار بزن یا نوشته ها رو از پایین به نقطه ی مربوطه ـش توی بالا با نقطه چین وصل کن یا مثلاً اسامی هر نظر سنجی رو یه رنگی بزن متناسب با اون نقطه ـش رو هم همون رنگ بزن دی یواش یواش داره شلوغ میشه و سخت میشه آمار رو اون وسط مسطا پیدا کرد دی توی اسامی هم بعد از عملیات مربوطه برنده رو اسمش رو بولد کن دی
پ.ن : دومی فکر کنم شکیل تر میشه دی
... تو فتوشاپ هم دیگه خیلی حرکت خاصی روش نزدم!:d فقط این اعداد بالای نقطه ها رو بهش اضافه کردم که دقیقتر بشه! ، ایشالله نمودار بعدی از ایده های خوبت استفاده می کنم...
:dهنوز نظرسنجی عوض نشده تاپیک خوابیده![]()
![]()
خب یه وقتی بدین که بتونیم داستان ها رو بنویسیم دی

احسان تو داری داستان مینویسی بقیه دوستان کجان ؟!![]()
پ.ن : بزار اون شکلک رو دیگه![]()