X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با کول و آلکس مخالفم :دی نریزید سرم دلیل داره :دی

کول و آلکس نتیجه اش کاملا مشخصه :دی ، رای های آلکس به 20 تا هم نمیرسه :| ( خود من هم کول فن هستم :دی )

Don't Worry من باهات شرط می بندم جوری تبلیغات (مثبت البته):دی برای الکس بکنم که بی شک از کول ببره :دی

می خوام شرط بندی کنم :دی

علي يادت نره كول انحصاري هست و طبق تئوريه فن هاي ايكس باكس پروتوتايپ هم انحصاري اونهاست :d

وحید خواهشا بیا پای اینجور بحث ها رو به این تایپک نکشیم :دی

وحید خواهشا بیا پای اینجور بحث ها رو به این تایپک نکشیم :دی

نه كلا دارم ميگم يعني اون كسايي كه ps3 داشتند كه هيچ و خوب كول رو ميشناسند اما يادت باشه پروتوتايپ مولتي هست و دوتا پلتفورم ديگه هم پاشون وسط هست كه كار رو براي كول سخت ميكنه . از اينا بگذريم خيلي ها هم كه ps3 دارند ممكنه طرفدار اين اجق وجق باشند :d

با اينكه ميدونم شكست ميخورم و نابود ميشم ولي خب مينويسيم ببينيم مال كي بهتره:d

---------- نوشته در 09:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:35 PM ارسال شده بود ----------

علي يادت نره كول انحصاري هست و طبق تئوريه فن هاي ايكس باكس پروتوتايپ هم انحصاري اونهاست :d

بابا انقدر هم مسئله پیجیده نیست که دی دو تا داستان داره تو قرمزش رو بنویس من آبیشو دی متناسب با رنگ زمینه ی آوتارها دی

دوستان حالا یکسش مرسره,خواهشا از شماره دوم اسپویل نکنین که ما PCبازا هنوز بازی نکردیم!!

بچه ها نمودار نظرسنجی ها بر اساس تعداد آرا در گذر زمان آپدیت شد!:d سعی می کنم هر 100 صفحه که تاپیک جلو رفت ورژن جدیدش رو منتشر کنم!:d
23863358819930793324.jpg

علامت سوالاش واسه جیه؟؟؟
این دوتا تعداد آراشون تو پست اول ثبت نشده و من نمیدونم چند نفر شرکت کردن؟؟:-/ البته قبلا 3 تا بود که آریا یکیشون رو دراورد و بهم خبر داد ... هر کس میدونه تعداد آرای این دوتا هم چقدر بوده بگه تا نمودار هر چه بیشتر دقیق بشه!:d

کیان یه حرکتی روی این نمودار بزن یا نوشته ها رو از پایین به نقطه ی مربوطه ـش توی بالا با نقطه چین وصل کن یا مثلاً اسامی هر نظر سنجی رو یه رنگی بزن متناسب با اون نقطه ـش رو هم همون رنگ بزن دی یواش یواش داره شلوغ میشه و سخت میشه آمار رو اون وسط مسطا پیدا کرد دی توی اسامی هم بعد از عملیات مربوطه برنده رو اسمش رو بولد کن دی
پ.ن : دومی فکر کنم شکیل تر میشه دی

کیان یه حرکتی روی این نمودار بزن یا نوشته ها رو از پایین به نقطه ی مربوطه ـش توی بالا با نقطه چین وصل کن یا مثلاً اسامی هر نظر سنجی رو یه رنگی بزن متناسب با اون نقطه ـش رو هم همون رنگ بزن دی یواش یواش داره شلوغ میشه و سخت میشه آمار رو اون وسط مسطا پیدا کرد دی توی اسامی هم بعد از عملیات مربوطه برنده رو اسمش رو بولد کن دی
پ.ن : دومی فکر کنم شکیل تر میشه دی
راست میگی احسان دیگه داره خیلی شلوغ میشه!:d راستش نمودار رو تو Excel ساختم اینکارا رو فکر نکنم بشه اونجا انجام داد:-/ ... تو فتوشاپ هم دیگه خیلی حرکت خاصی روش نزدم!:d فقط این اعداد بالای نقطه ها رو بهش اضافه کردم که دقیقتر بشه! ، ایشالله نمودار بعدی از ایده های خوبت استفاده می کنم...;):d

من با نظرسنجی الکس و کول موافقم ! دوتا آدم عجیب غریسب رو به جون هم میندازیم باحال میشه !
یه سوال : یعنی هیچ کی اینجا طرفدار ارباب حلقه ها نیست که کسی پست من رو لایک نکرده !؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or