بچه ها اگر خدا بخوا،پارت دوم قسمت لوروِث داره تموم میشه......#

یکی به دادم برسه.....
یه لیوان آب بدین دستم.....

یکی به دادم برسه.....
یه لیوان آب بدین دستم.....
:d
اینجا کلاش گرفته دستش ؟:d
منم همینش رو دوست دارم!تا من شنیدم نظرسنجی در مورد گرالته سریع خودم رو رسوندم!!:d
البته دوباره دارم میرم ولی اینم بگم که گرالت یکی از بهترین شخصیتهاییه که تا حالا خلق شده پس حتما بهش رای بدین!!
حیف که یکم منحرفه!!
دسته علی صلح و صفا درد نکنه
آقا یه لیوان آب پرتقال تگری براش بیارین ، بچمون خیلی زحمت کشید
دستت درد نکنه رفیق >:d
دست به دست کنید برسه بهش دی
![]()
خواستم لیوانی بریزم براش گفتم زیادش هم براش خوب نیست دی
Cheers Bro
واسه دی دونقطه هم بذاریدکیان جان من بخش طراحی گابریل رو رزرو کردم مطلبش هم تموم شده , فقط یادم رفت بیام توی تاپیک بگم دی
خب ممنون بابت زحمتی که کشیدی ولی طراحی گابریل خیلی مفصل تر از این حرفهاست که بزودی براتون میذارم توی تاپیک دی
بکنید آقا. مشکلی نداره که. فقط بذارید توی اسپویلر خب بهتره دیگه. اینو واسه این میگم که این تاپیک واسه خیلی ها جهت آشنایی هست و با اسپویل شدن داستان ( بدون زدن اسپویلر ) دیگه لطفی نمیمونه براشون.شهاب , فکر کنم لقمان هم منظورش همون بود ! یعنی برای بحث نمیشه فقط از چشم و ابروی طرف صحبت کرد بالاخره باید از وقایع داستانی هم گفت که خودش مساوی هست با اسپویل داستانی چه وسطاش چه آخرش ! در کل به نظرم توی نظرسنجی ها اگر کسی بازی ای رو انجام نداده یا باید توی اینجا نیاد (چون بخوای نخوای باید اسپویل بشه) یا باید پی اسپویل شدن رو به خودش بماله دی
اون قضیه داره واسه خودش دوست عزیز !واسه دی دونقطه هم بذارید:biggrin1:
بکنید آقا. مشکلی نداره که. فقط بذارید توی اسپویلر خب بهتره دیگه. اینو واسه این میگم که این تاپیک واسه خیلی ها جهت آشنایی هست و با اسپویل شدن داستان ( بدون زدن اسپویلر ) دیگه لطفی نمیمونه براشون.
دقیقا! پیشنهاد عالیه! من برم به آریا بگم.بر و بچه های صاحب تاپیک به آریا بگید توی اسم تاپیک بزنه "پست اول تاپیک حتماً خوانده شود" پست اول هم ویرایش کنید بنویسید تاپیک اسپویل داستانی داره که بچه ها حواسشون باشه !
عالیه کارت احسان جون! واقعا کار این دفعه مون خیلی گسترده شد! خیلی! از همه نظر کامله!خب اول خسته نباشید میگم به تمام دوستانی که دارن زحمت بیوگرافی ها رو میکشن (چه همینجوری از سر خودم باز کردم یو ها ها ها) صلح و صفا جان (انقدر گفتم دیگه این اسم برات نهادینه شد) بی صبرانه منتظریم دی
خب بچه ها می دونم در برابر کارهای شما این یک کار حقیرانه و کوچکی هست ولی از طرف من قبول ـش کنید . امیدوارم لذت ببرید , همون بررسی طراحی گابریل هست که قولش رو داده بود :