X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Biography ندارن...
الان برات میجورمش...

Tom's Biography:

یک گربه ی ملوس و مامانی و صد البته بدبخت که پس از سال ها تلاش متمادی همچنان به دنبال موشی خبیث و بازیگوش میگردد و البته تا کنون که نسل های بسیاری از این ابرگربه ی خستگی ناپذیر ظهور کرده است، همچنان در انجام این ماموریت خطیر ناکام مانده است. این گربه ی دوست داشتنی ظاهری معصوم ولیکن باطنی سرشار از نقشه های پلید در راستای به دام انداختن دشمن دیرینه اش دارد. از بهره ی هوشی نسبتاً خوبی برخوردار است اما متاسفانه در زمینه شانس بسیار بی نصیب می باشد...

Jerry's Biography:

موشی خبیث و بازیگوش و البته گاهاً اغوا گر که حتی برای رهایی از چنگال Tom مادر مرده خودفروشی کرده و با سگ نگهبان عظیم الجثه ی خانه، به عشوه گری پرداخته و بارها به همین روش از مهلکه گریخته است. این موش بازیگوش نه تنها خود از چنگال Tom بیچاره گریخته است، بلکه موجودات مختلف بسیاری از جمله: ماهی و اردک را نیز از چنگال Tom همیشه گرسنه نجات داده است. بهره ی هوشی او شاید از Tom کمتر باشد اما قطعاً در مقوله ی شانس حرف های زیادی برای گفتن دارد...

:d

خدا خفت نکنه احسان... حتماً باید دل منو آب کنی...؟

به به عین موش و گربه بیوفتیم به جون هم :دی شوخی کردم :دی
آره دیگه بعضی وقت ها آدم باید دوستان رو وسوسه کنه :دی

من همچنان با دانته مخالفم :| :دی

اینی که احسان میگه هم بد نیست :دی

البته اینبار به نظرم دوتا Monster Hunter رو بندازیم به جون هم ، گرولت و گابریل :دی

ratchet & clank VS jak & daxter
clank VS daxter
ratchet VS jak

Dark_Jak_by_chibi_jak.jpg

6982_2.jpg

ratchet-and-clank-up-your-arsenal-600x335-600x300.jpg

فقط سه تا !!! بابا من به هرکسی که به بایونتا رای بده 10000 ریال جایزه میرم (شماره حسابش رو بده واریز کنم) ............................................. البته شوخی کردما و گرنه ناریکو و بایونتا همگی از یک پیکرند و در سرگرم کردن بازیباز های محترم با هم شریک اند !!!!

چرا شما شخصیت های ایرانی رو دوست ندارید؟
گرشاسب و نادرشاه

ناروتو vs ساسکه چطوره :دی؟
اون اونجرز خوبه ها. باور کنید میترکونه.

اینا خیلی اختصاصی هستن لقمان جان... اونایی که PS3 یا در گذشته PS2 نداشتن که نمی تونن رای بدن...

آره اینم یه حرفیه:d
من فکر کردم لااقل همه ps2 داشتن:d

شهاب جان، از دست علی راحت شده بودیما... تو هم گیر دادی به اینا...!!!
اینم خوبه:
Monkey vs. Henrich
البته تابلوئه کی میبره دیگه...

این دو شخصیت بیشتر تو انیمه شناخته شده هستن تو بازی زیاد شناخته شده نیستن (منظورم شخصیتشونه)

آره اینم یه حرفیه:d
من فکر کردم لااقل همه ps2 داشتن:d
آره خُب... با این حرفت موافقم که بسیار PS2 داشتن... اما اون نسل اونقدر قدیمی شد که حداقل چند عنوان برای PS3 و PSP اومد...
یه عده هم که کلاً با PS Family مشکل دارن هی میان میزنن تو سر اون Ratchet بدبخت... میگن این چه بازیه مزخرفیه...

خب منم دوباره اومدم با یه پیشنهاد صرفا جهت خنده! :
3iz7ygviz1d2f6r4enhs.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or