X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اصلا ریو رو بزاریم در مقابل Hiro شخصیت اصلی Mini Ninjas ! :d
هیرو شخصیت با اصالت تری هم از نظر نینجا بودن هست تازه :-" :d

یکم از این چیزای خشن بکشید بیرون بریم سراغ یه چی فان :d
رقیبی برای Crash پیدا نکردید ؟ :d
یکی هم بیارید جلوی ریمن بزارید من الان خیلی تو جو ریمن هستم :d

اصلا ریو رو بزاریم در مقابل Hiro شخصیت اصلی Mini Ninjas ! :d
هیرو شخصیت با اصالت تری هم از نظر نینجا بودن هست تازه :-" :d

یکم از این چیزای خشن بکشید بیرون بریم سراغ یه چی فان :d
رقیبی برای Crash پیدا نکردید ؟ :d
یکی هم بیارید جلوی ریمن بزارید من الان خیلی تو جو ریمن هستم :d

یعنی امیر با اون نظرسنجی آبروت میره :دی تضمین هم میکنم ریو میزنه به خاک و خون میکشه :دی حالا توی پروفایلم میای ابراز علاقه میکنی بهش ولی اینجا اونجا نیست یو ها ها ها ها ها :دی
اون که آره منم میدونم ریو میبره و Hiro احتمالا یک رای بیشتر نمیاره
yahoo_4.gif
ولی خوب تنها مبارزه ایه که ریو شاید بتونه توش برنده بشه! و البته تنها کسیه که ریو ارزش مقایسه باهاش رو داره
yahoo_65.gif
yahoo_4.gif
دیگه شوخی نکن پسرم :دی همین الان کریتوس رو بذارن جلوی بیونتا پودر میشه :دی دیگه هیچی تو دنیا بدتر از باختن به یه (****b :دی) زن نیست :دی

آخرین ویرایش:
آقا به جان خودم این دانته با پرنس ایرونی بزارید خیلی نظرسنجیه توپی از آب در میاد .... اتقاقا به نظر من تا این DMC جدیده نیومده باید این نظرسنجی رو بزاریم چون اونجوری بین بچه ها دوگانگی بوجود میاد آخه این دانته جدیده هیچ چیش به قبلیه نرفته، معلوم نمیشه ملاک انتخاب دانته قدیم باید باشه یا دانته جدید:-/ ... بعدا یکی رو درخور مقایسه با New Dante پیدا میکنیم...! :d

آقا به جان خودم این دانته با پرنس ایرونی بزارید خیلی نظرسنجیه توپی از آب در میاد ....
آفرین کیان...
بچه ها ببینید تا الان چند نفر با Prince vs. Dante موافق بودن... اگر به غیر از این دو نفر باشه (3 تا نقطه)
:d

اون که آره منم میدونم ریو میبره و Hiro احتمالا یک رای بیشتر نمیاره :d ولی خوب تنها مبارزه ایه که ریو شاید بتونه توش برنده بشه! و البته این تنها کسیه که میشه جلوی ریو گزاشت :d

دیگه شوخی نکن پسرم
biggrin1.gif
همین الان کریتوس رو بذارن جلوی بیونتا پودر میشه
biggrin1.gif
دیگه هیچی تو دنیا بدتر از باختن به یه (****b
biggrin1.gif
) زن نیست
biggrin1.gif
الان کریتوس و اون **** چه ربطی به ریو دارن ؟ :d شما از ریوت دفاع کن :d
ولی خوب این نظرسنجی به طور کلی نشون داد که بچه های اینجا به این نوع زن ها علاقه ی بسیاری دارن و اصلا بعید نیست اگر جلوی اسنیک و اینا هم قرار بگیرن برنده بشن :-" :d (البته جلوی کریتوس به طور کلی فکر نکنم این زنیکه برنده بشه! :d فن های PS3 اینجا رو میترکونند :d )

آخرین ویرایش:
Tom Vs Jerry :|

من تا نظر سنجي اين دوتا رو نزاريد پام رو از اين تاپيك نميكشم بيرون :d

Sephiroth Vs Genesis :دی
بزنیم تو کار راورس (Loveless) و این حرفا :دی
the world needs a new HERO :دی

آخرین ویرایش:
Tom Vs Jerry :|

من تا نظر سنجي اين دوتا رو نزاريد پام رو از اين تاپيك نميكشم بيرون :d
منم خیلی موافقم...
ولی یکی از رفقا "Safety and Peace" حرف خوبی زد... گفت اگه قرار بود رو شخصیت های کارتونی مانور بدیم، گزینه های زیادی وجود داشت...
اونجوری هم اصلاً نمیشه تاپیک رو کنترل کرد... از دست میره تاپیک...
اما الان که یه ذره بیشتر فکر میکنم میبینم که بازی Tom & Jerry هم بودشا....

منم خیلی موافقم...
ولی یکی از رفقا "Safety and Peace" حرف خوبی زد... گفت اگه قرار بود رو شخصیت های کارتونی مانور بدیم، گزینه های زیادی وجود داشت...
اونجوری هم اصلاً نمیشه تاپیک رو کنترل کرد... از دست میره تاپیک...
اما الان که یه ذره بیشتر فکر میکنم میبینم که بازی Tom & Jerry هم بودشا....

لئون جان بازي هاي تام و جري بر روي مگادرايو و PS1 جز خاطره انگيز ترين بازي هاي هست كه بازي كردم بخصوص PS1 كه دو نفره هم بود و خدا !!!!!:d

Sephiroth Vs Genesis :دی
احسان خدا لعنتت نکنه... تو باز از کاراکترای FF اسم آوردی و داغ دل منو تازه کردی...

---------- نوشته در 01:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:06 AM ارسال شده بود ----------

لئون جان بازي هاي تام و جري بر روي مگادرايو و PS1 جز خاطره انگيز ترين بازي هاي هست كه بازي كردم بخصوص PS1 كه دو نفره هم بود و خدا !!!!!:d
وحید من روی Micro بازی کردمش...
حالا که بازی داریم از Tom & Jerry... من میگم یه جور دیگه نظر سنجی رو بذاریم...
Tom vs. Silvestre
Jerry vs. Tweety

احسان خدا لعنتت نکنه... تو باز از کاراکترای FF اسم آوردی و داغ دل منو تازه کردی...

---------- نوشته در 01:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:06 AM ارسال شده بود ----------

وحید من روی Micro بازی کردمش...
حالا که بازی داریم از Tom & Jerry... من میگم یه جور دیگه نظر سنجی رو بذاریم...
Tom vs. Silvestre
Jerry vs. Tweety

بازی تام و جری قبلاً بحثیدیم اصلاً به شهرت کارتون هاش نبود :دی گفتیم واسه همین بی خیال بشیم :دی توضیح و بیوگرافی هم که ندارن :دی
این دو تا رو ببین اصلاً چشمک میزنن :دی

Final%20Fantasy%20Crisis%20Core%20Genesis%20vs%20Sephiroth_20.jpg

66057896107365962251.png

اینم جنسیس در حال گفتن جمله ی معروفی که گفتم :دی
اصلاً ورسوس این دو نفر رو تو آسمون ها نوشتن :دی

28321561619872058612.jpg

آخرین ویرایش:
بازی تام و جری قبلاً بحثیدیم اصلاً به شهرت کارتون هاش نبود :دی گفتیم واسه همین بی خیال بشیم :دی توضیح و بیوگرافی هم که ندارن :دی
Biography ندارن...
الان برات میجورمش...

Tom's Biography:

یک گربه ی ملوس و مامانی و صد البته بدبخت که پس از سال ها تلاش متمادی همچنان به دنبال موشی خبیث و بازیگوش میگردد و البته تا کنون که نسل های بسیاری از این ابرگربه ی خستگی ناپذیر ظهور کرده است، همچنان در انجام این ماموریت خطیر ناکام مانده است. این گربه ی دوست داشتنی ظاهری معصوم ولیکن باطنی سرشار از نقشه های پلید در راستای به دام انداختن دشمن دیرینه اش دارد. از بهره ی هوشی نسبتاً خوبی برخوردار است اما متاسفانه در زمینه شانس بسیار بی نصیب می باشد...

Jerry's Biography:

موشی خبیث و بازیگوش و البته گاهاً اغوا گر که حتی برای رهایی از چنگال Tom مادر مرده خودفروشی کرده و با سگ نگهبان عظیم الجثه ی خانه، به عشوه گری پرداخته و بارها به همین روش از مهلکه گریخته است. این موش بازیگوش نه تنها خود از چنگال Tom بیچاره گریخته است، بلکه موجودات مختلف بسیاری از جمله: ماهی و اردک را نیز از چنگال Tom همیشه گرسنه نجات داده است. بهره ی هوشی او شاید از Tom کمتر باشد اما قطعاً در مقوله ی شانس حرف های زیادی برای گفتن دارد...

این دو تا رو ببین اصلاً چشمک میزنن :دی
خدا خفت نکنه احسان... حتماً باید دل منو آب کنی...؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or