ShahryR کاربر سایت Feb 13, 2016 #16,126 اصن ادی رو میبینم اشک تو چشام جمع میشه از بس یادآور روزای خوبیه. از اون ور با این که آکوما رو اخیرا شناختم ولی ناموس ابهته این بابا :d . رای گیری سختیه.
اصن ادی رو میبینم اشک تو چشام جمع میشه از بس یادآور روزای خوبیه. از اون ور با این که آکوما رو اخیرا شناختم ولی ناموس ابهته این بابا :d . رای گیری سختیه.
Safety & Peace ارباب مطلق سوزوران کاربر سایت Feb 13, 2016 #16,127 حالت دوم Akuma که میشه Oni و فقط ملت رو رنده میکنه میره:d: Spoiler: گیف با حجم 1.7 مگ
Red Ѵ Red Devil کاربر سایت Feb 13, 2016 #16,128 نوشته شده توسط Safety & Peace: حالت دوم Akuma که میشه Oni و فقط ملت رو رنده میکنه میره:d: Spoiler: گیف با حجم 1.7 مگ بیشتر... چقر شبیه Goku انیمه Dragon Balls هست
نوشته شده توسط Safety & Peace: حالت دوم Akuma که میشه Oni و فقط ملت رو رنده میکنه میره:d: Spoiler: گیف با حجم 1.7 مگ بیشتر... چقر شبیه Goku انیمه Dragon Balls هست
Dante Never Cry The Awakening Dragon کاربر سایت Feb 14, 2016 #16,129 لول٬ یه تنه به Pai رای دادم یعنی اینقدر این بشر توی DoA و VF من رو کتک زده که اصلا جرات نمیکنم در حضورش به شخصیت دیگهای فکر کنم
لول٬ یه تنه به Pai رای دادم یعنی اینقدر این بشر توی DoA و VF من رو کتک زده که اصلا جرات نمیکنم در حضورش به شخصیت دیگهای فکر کنم
Safety & Peace ارباب مطلق سوزوران کاربر سایت Feb 15, 2016 #16,131 ضمن تاکید روی جمله گندتون بزنن با این رای دادنتون (آخه مساوی؟)، نتیجه رو توی مرحله بعد میبینید در حال حاضر No comment.
ضمن تاکید روی جمله گندتون بزنن با این رای دادنتون (آخه مساوی؟)، نتیجه رو توی مرحله بعد میبینید در حال حاضر No comment.
XsmokeX کاربر سایت Feb 15, 2016 #16,135 من از اونجایی که دیر رسیدم رایم رو به akuma به صورت کتبی اعلام می کنم:d خلاصه برنده حسابش کنین :d
Safety & Peace ارباب مطلق سوزوران کاربر سایت Feb 15, 2016 #16,136 Group XIX Christie - Dead or Alive Liu Kang - Mortal Kombat Mai Shiranui - King of Fighters Kitana - Mortal Kombat پ.ن: به جرات میتونم بگم به جز سختی خود گروه، سختی یافتن عکس های مناسب هم بود All credits goes to Arya:d
Group XIX Christie - Dead or Alive Liu Kang - Mortal Kombat Mai Shiranui - King of Fighters Kitana - Mortal Kombat پ.ن: به جرات میتونم بگم به جز سختی خود گروه، سختی یافتن عکس های مناسب هم بود All credits goes to Arya:d
Kainé Kuraudo Sutoraifu کاربر سایت Feb 15, 2016 #16,140 نوشته شده توسط Red Ѵ: Kitana رای بهتری بنظر میرسه بیشتر... پاشو برو یه گوشه خودتو بکش ، اکسیژن دنیا رو بیشتر از این هدر نده Mai Shiranui و دیگر هیـــــــچ :bighug: و Spoiler: و حتی این
نوشته شده توسط Red Ѵ: Kitana رای بهتری بنظر میرسه بیشتر... پاشو برو یه گوشه خودتو بکش ، اکسیژن دنیا رو بیشتر از این هدر نده Mai Shiranui و دیگر هیـــــــچ :bighug: و Spoiler: و حتی این