IMANOKA کاربر سایت Feb 12, 2016 #16,111 نوشته شده توسط parham7: واقعا تو پوست خودم نمیگنجم که زرد الو حذف شده بیشتر... همچنین :d
IMANOKA کاربر سایت Feb 12, 2016 #16,114 نوشته شده توسط jeenas: MK چقد هیتر داشته و نمیدونستیم بیشتر... با این مسخره بازی هایی که سر نسخه اخر در اوردن به تعداد هیتراش بسی افزوده گشت :d
نوشته شده توسط jeenas: MK چقد هیتر داشته و نمیدونستیم بیشتر... با این مسخره بازی هایی که سر نسخه اخر در اوردن به تعداد هیتراش بسی افزوده گشت :d
Safety & Peace ارباب مطلق سوزوران کاربر سایت Feb 12, 2016 #16,116 Raging Demon: نمیتونم جلوی نشتی ابهت رو بگیرم:d
( Layken ) عضو تحریریه Feb 12, 2016 #16,118 Eddy Gordo خب برنده معلومه، باقی برن کلاغ پر گنجشک پر بازی کنن تیم بعدی لطفا
vaan 2 کاربر سایت Feb 13, 2016 #16,120 نوشته شده توسط parham7: واقعا تو پوست خودم نمیگنجم که زرد الو حذف شده بیشتر... موندم کی این زرد الو شاخ شد ... والا زمان کمبت ۴ .. همه عشق نوبسای بوت داشتن بین نینجاهای کمبت. خیلی خوف بود آخرین ویرایش: Feb 14, 2016
نوشته شده توسط parham7: واقعا تو پوست خودم نمیگنجم که زرد الو حذف شده بیشتر... موندم کی این زرد الو شاخ شد ... والا زمان کمبت ۴ .. همه عشق نوبسای بوت داشتن بین نینجاهای کمبت. خیلی خوف بود
Kainé Kuraudo Sutoraifu کاربر سایت Feb 13, 2016 #16,121 نوشته شده توسط Safety & Peace: Raging Demon: نمیتونم جلوی نشتی ابهت رو بگیرم:d بیشتر... Shun .... Goku .... Satsu بعدش فقط صفحه ی سیاه
نوشته شده توسط Safety & Peace: Raging Demon: نمیتونم جلوی نشتی ابهت رو بگیرم:d بیشتر... Shun .... Goku .... Satsu بعدش فقط صفحه ی سیاه
jeenas کاربر سایت Feb 13, 2016 #16,123 نوشته شده توسط Red Ѵ: #خوار_نوستالوژی بیشتر... هروقت این کاستم ادی رو میبینم یاد او شکلات 2رنگا میفتم که دندون درد می آورد
نوشته شده توسط Red Ѵ: #خوار_نوستالوژی بیشتر... هروقت این کاستم ادی رو میبینم یاد او شکلات 2رنگا میفتم که دندون درد می آورد
Red Ѵ Red Devil کاربر سایت Feb 13, 2016 #16,124 نوشته شده توسط jeenas: هروقت این کاستم ادی رو میبینم یاد او شکلات 2رنگا میفتم که دندون درد می آورد بیشتر...
نوشته شده توسط jeenas: هروقت این کاستم ادی رو میبینم یاد او شکلات 2رنگا میفتم که دندون درد می آورد بیشتر...
Masta_killa کاربر سایت Feb 13, 2016 #16,125 بنده به Akuma رای دادم() چون : Spoiler بقیه رو اصلا نمیشناختم :d