X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بد هست دیگه نااااابود نیست. اخمو از ابروهاشون وردارن حله :دی

توی 9 یه امیدی بود ولی توی X کلاً هیچ امیدی بهشون نیست :دی

نمی دونم ، شاید زیادی دارن زور میزنن که به رئال نزدیک بشن و این حرفها (اگرچه گرافیک و مدلینگ بازم به همچین چیزی نمیخوره) ولی توی دنیای فایت اصلاً همچین چیزی توصیه نمیشه :دی

توی 9 یه امیدی بود ولی توی X کلاً هیچ امیدی بهشون نیست :دی

نمی دونم ، شاید زیادی دارن زور میزنن که به رئال نزدیک بشن و این حرفها (اگرچه گرافیک و مدلینگ بازم به همچین چیزی نمیخوره) ولی توی دنیای فایت اصلاً همچین چیزی توصیه نمیشه :دی
من X تجربه نکردم اما از این تصویر میشه فهمید ناااابود که هیچی ناااااااااابوده :دی

به جز اینایی که آریا گذاشت، آرت ورک های قبلی هیچ کدوم مربوط به بحث کاوایی و اینا نبودن :دی
و اما در مورد عکس هایی که گذاشته ، بــوب از آدم کاوایی نمیسازه :دی دیگه همه می دونن طراحی چهره ها توی MK نابوده :دی این عکس هایی هم گذاشتی فقط نمایش BWH ـه :دی
بحث سر کلیت کارکتر ها بود که اینا رو گزاشتم که ببینی MK توی این زمینه و در کل کرکتر دیزاین خیلی هم عالیه. مشکل اصلی NRS همونطور که خودت هم گفتی، توی طراحی کردن Face هاست که اوجش تو این بازی هست:

توی MK طراحی صورت ها OK هست و به چندتا کرکتر اونطوری نیست که بگیم افتضاح هست. :d

بحث سر کلیت کارکتر ها بود که اینا رو گزاشتم که ببینی MK توی این زمینه و در کل کرکتر دیزاین خیلی هم عالیه. مشکل اصلی NRS همونطور که خودت هم گفتی، توی طراحی کردن Face هاست که اوجش تو این بازی هست:

توی MK طراحی صورت ها OK هست و به چندتا کرکتر اونطوری نیست که بگیم افتضاح هست. :d

خب اصل مسئله هم دقیقاً همینه :دی مهم اینه که چی رو توی گیم میبینیم ، و گرنه طبق آرت میشه هر فیسی رو جای فلان کرکتر جا زد :دی

بحث به کجا رسیده الان؟ :-" نظرسنجی بعدی رو بزارید! :d

اما همچنان بگم یوشیمیتسو خیلی هم خوفه! طراحیشم خیلی خوفه >:)
حتی همین 8پاـه! :d (البته این خوف نیست...ولی خوب،بدکش نیست :d )
فقط اون سوسکه بد بود:-" که کلا Tekken 4 فاجعه ترین Tekkenـه:-" من خودم یه بار گذاشتم تو دستگاه،با کینگ بازی کردم،حالم از طراحیش بهم خورد،دیگه طرفشم نرفتم:-" (نمیدونم فازشون از اون موی بلند کینگ چی بود:| )

البته یک موردی هست که میگه در 97% مواقع،اونی که شمشیر به دست میگیره کاراکتر خفنیه! >:)

خب اصل مسئله هم دقیقاً همینه :دی مهم اینه که چی رو توی گیم میبینیم ، و گرنه طبق آرت میشه هر فیسی رو جای فلان کرکتر جا زد :دی
توی خود بازی هم مشکل فقط صورته بقیه ی قسمت ها که هیچ فرقی با آرت ها ندارن. اون صورت رو هم با ماسکی چیزی ردیفش می کنن. :d

توی خود بازی هم مشکل فقط صورته بقیه ی قسمت ها که هیچ فرقی با آرت ها ندارن. اون صورت رو هم با ماسکی چیزی ردیفش می کنن. :d

اصل بخش کاوایی هم به همون صورت برمیگرده :دی اگه مهم نباشه پس یه ساعت سر چی داریم بحث می کنیم :دی

اصل بخش کاوایی هم به همون صورت برمیگرده :دی اگه مهم نباشه پس یه ساعت سر چی داریم بحث می کنیم :دی
من بیشتر واسه این پست دادم که گفتی شبیه هیولان. :d ولی Jade توی MK9 انصافا کاواییه. :x

من بیشتر واسه این پست دادم که گفتی شبیه هیولان. :d ولی Jade توی MK9 انصافا کاواییه. :x

سکچی هست ولی کاوایی نیست :دی

بعد همون قضیه ای که بین آرت و In-Game مدل گفتم هم دقت کنی اینجا برقراره :دی توی آرت ها خیلی سفید و گوگولیه ولی توی بازی انگار همین الان از روی باربکیو ورداشتنش :دی (البته در جریان رنگ پوستش توی اون MK های اولی هستم :دی)

سکچی هست ولی کاوایی نیست :دی

بعد همون قضیه ای که بین آرت و In-Game مدل گفتم هم دقت کنی اینجا برقراره :دی توی آرت ها خیلی سفید و گوگولیه ولی توی بازی انگار همین الان از روی باربکیو ورداشتنش :دی (البته در جریان رنگ پوستش توی اون MK های اولی هستم :دی)
خوب خودت داری میگی دیگه. Jade از اول سیاه پوست بوده و هست. :d
من مدلینگ بد به این میگم:

خوب خودت داری میگی دیگه. Jade از اول سیاه پوست بوده و هست. :d
من مدلینگ بد به این میگم:

تو ارت اکثرا خوبن ولی وقتی تو بازی رو میبینی کلی تفاوت بینشون هست . کمتر بازیایی هست که تو in game هم عالی باشن . MK تو بازی زیاد جالب نیست ولی ارت هاش بعضیاشون خیلی خفنن :d.همیشه رو صورت شخصیت هاش کم کاری شده دقت کنی لباسم تن زنا نمیکنن که بیشتر به اون پایین توجه کنی:dکلا بنظرم زنا تو MK کاوایی نیستن. البته هر کسی نظری داره و نظر همه محترمه:bighug:

استغفرالله، احسان تو چه مواردی هم در جریان موارد بچه ها هست;))

@NaRiiMaN

البته بیشتر منظورم با چهره ی زمختش بود ، رنگ پوست رو برای اشاره به آرت هاش گفتم :دی
و اینکه بنده خدا شاندی اون عکس هاییش که قبل از بازی میاد اصن آرت نیست ، یه سری ادم رو ورمیدارن میارن عکس میندازن جای این بندگان خدا :دی توی هر شماره هم فرق میکنه ، مثلاً می بینی توی SR III یه نفر جای شاندیه ، توی SR IV یکی دیگه :دی

==========

علی @Safety & Peace کجایی ؟ :دی چی شد ادامه ی نظر سنجی ؟ :دی
4 نفر بعدی رو لو بدم ؟ >:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or