من X تجربه نکردم اما از این تصویر میشه فهمید ناااابود که هیچی ناااااااااابوده
بحث سر کلیت کارکتر ها بود که اینا رو گزاشتم که ببینی MK توی این زمینه و در کل کرکتر دیزاین خیلی هم عالیه. مشکل اصلی NRS همونطور که خودت هم گفتی، توی طراحی کردن Face هاست که اوجش تو این بازی هست:به جز اینایی که آریا گذاشت، آرت ورک های قبلی هیچ کدوم مربوط به بحث کاوایی و اینا نبودن
و اما در مورد عکس هایی که گذاشته ، بــوب از آدم کاوایی نمیسازهدیگه همه می دونن طراحی چهره ها توی MK نابوده
این عکس هایی هم گذاشتی فقط نمایش BWH ـه
![]()
توی خود بازی هم مشکل فقط صورته بقیه ی قسمت ها که هیچ فرقی با آرت ها ندارن. اون صورت رو هم با ماسکی چیزی ردیفش می کنن. :dخب اصل مسئله هم دقیقاً همینهمهم اینه که چی رو توی گیم میبینیم ، و گرنه طبق آرت میشه هر فیسی رو جای فلان کرکتر جا زد
![]()
توی خود بازی هم مشکل فقط صورته بقیه ی قسمت ها که هیچ فرقی با آرت ها ندارن. اون صورت رو هم با ماسکی چیزی ردیفش می کنن. :d
من بیشتر واسه این پست دادم که گفتی شبیه هیولان. :d ولی Jade توی MK9 انصافا کاواییه.اصل بخش کاوایی هم به همون صورت برمیگردهاگه مهم نباشه پس یه ساعت سر چی داریم بحث می کنیم
![]()
من بیشتر واسه این پست دادم که گفتی شبیه هیولان. :d ولی Jade توی MK9 انصافا کاواییه.![]()
من رو میگه ها :bighug::dهرچی بلونده مال خودتون :d فقط A.B.A :bighug:
خوب خودت داری میگی دیگه. Jade از اول سیاه پوست بوده و هست. :d
تو ارت اکثرا خوبن ولی وقتی تو بازی رو میبینی کلی تفاوت بینشون هست . کمتر بازیایی هست که تو in game هم عالی باشن . MK تو بازی زیاد جالب نیست ولی ارت هاش بعضیاشون خیلی خفنن :d.همیشه رو صورت شخصیت هاش کم کاری شده دقت کنی لباسم تن زنا نمیکنن که بیشتر به اون پایین توجه کنی:dکلا بنظرم زنا تو MK کاوایی نیستن. البته هر کسی نظری داره و نظر همه محترمه:bighug:
ماهم هستیم اتفاقا احسانم درجریانهبحثا رو کامل نخوندم ولی این حرف مرتضی:
من رو میگه ها :bighug::d
احسان در جریانه