من X تجربه نکردم اما از این تصویر میشه فهمید ناااابود که هیچی ناااااااااابوده
بحث سر کلیت کارکتر ها بود که اینا رو گزاشتم که ببینی MK توی این زمینه و در کل کرکتر دیزاین خیلی هم عالیه. مشکل اصلی NRS همونطور که خودت هم گفتی، توی طراحی کردن Face هاست که اوجش تو این بازی هست:به جز اینایی که آریا گذاشت، آرت ورک های قبلی هیچ کدوم مربوط به بحث کاوایی و اینا نبودن
و اما در مورد عکس هایی که گذاشته ، بــوب از آدم کاوایی نمیسازه دیگه همه می دونن طراحی چهره ها توی MK نابوده این عکس هایی هم گذاشتی فقط نمایش BWH ـه
توی خود بازی هم مشکل فقط صورته بقیه ی قسمت ها که هیچ فرقی با آرت ها ندارن. اون صورت رو هم با ماسکی چیزی ردیفش می کنن. :dخب اصل مسئله هم دقیقاً همینه مهم اینه که چی رو توی گیم میبینیم ، و گرنه طبق آرت میشه هر فیسی رو جای فلان کرکتر جا زد
توی خود بازی هم مشکل فقط صورته بقیه ی قسمت ها که هیچ فرقی با آرت ها ندارن. اون صورت رو هم با ماسکی چیزی ردیفش می کنن. :d
من بیشتر واسه این پست دادم که گفتی شبیه هیولان. :d ولی Jade توی MK9 انصافا کاواییه.اصل بخش کاوایی هم به همون صورت برمیگرده اگه مهم نباشه پس یه ساعت سر چی داریم بحث می کنیم
من بیشتر واسه این پست دادم که گفتی شبیه هیولان. :d ولی Jade توی MK9 انصافا کاواییه.
من رو میگه ها :bighug::dهرچی بلونده مال خودتون :d فقط A.B.A :bighug:
خوب خودت داری میگی دیگه. Jade از اول سیاه پوست بوده و هست. :d
تو ارت اکثرا خوبن ولی وقتی تو بازی رو میبینی کلی تفاوت بینشون هست . کمتر بازیایی هست که تو in game هم عالی باشن . MK تو بازی زیاد جالب نیست ولی ارت هاش بعضیاشون خیلی خفنن :d.همیشه رو صورت شخصیت هاش کم کاری شده دقت کنی لباسم تن زنا نمیکنن که بیشتر به اون پایین توجه کنی:dکلا بنظرم زنا تو MK کاوایی نیستن. البته هر کسی نظری داره و نظر همه محترمه:bighug:
ماهم هستیم اتفاقا احسانم درجریانه !بحثا رو کامل نخوندم ولی این حرف مرتضی:
من رو میگه ها :bighug::d
احسان در جریانه