فایتینگ که میزنم و اگه بحث کاراکترهای MK/SF/Tekken باشه، میتونم راحت توی نظرسنجی شرکت کنم! ولی خب به صورت حرفه ای بازی نمیکنم و تنها فایتینگی که کم و بیش داشتم به صورت نیمچه حرفه ای دنبال میکردم و کلی از حرکات کاراکترها رو یاد گرفته بودم، Street Fighter IV بود که اون هم بعدش پشیمون شدم. چون دوستام جوری میباختن که سریع میگفتن این آشغال رو عوض کن و MK/Tekken بذار! البته SoulCalibur رو هم عاشقانه دوست داشتم و نصف عمرم پشت Dreamcast پای اون شاهکار گذشت.
هنوز کلی راه مونده:d تازه نظر سنجی دومیه. 22 تا دیگه مونده و بعد از اون مرحله بعدی:dآقا من این نظرسنجی رو تازه دیدم. :d خیلی ایده ی خوبیه. فعلا یه رای به کازویا دادم. چون از شخصیت های مونث DOA خیلی بدم میاد. اون یکی رو هم نمی شناختم. :d
کلا چندتا نظر سنجی هست؟ :d
فقط خدا رو شکر که Kasumi یا Hitomi رو نیاوردین تو این نظرسنجی که اگه میباختن خیلی ناراحت میشدم.
این Zasalalalala () رو هر کی گذاشت تو نظرسنجی بیاد بگه که بخندیم بهش
کلا رای نیاورده تا این لحظه
من خودم SC باز نیستم (و وقتی شماها مشغول تدارکات بودین نت نداشتم کلا ) ولی کلا عقیده دارم نباید این طور انتخاب میکردین از اول بخش اعظم کاراکترا رو میذاشتین واسه Holy Trinity استریت فایتر/تکن/مورتال کامبت، بعدشم میرفتین سراغ کاراکتر های مشهور و به اصطلاح iconic فرنچایز های دیگه، یه تعداد کمی هم از اونا میذاشتین عوض زور چپون کردن یه تعداد خاصی کاراکتر از هر فرنچایزانتخاب کرکتر از سری سول کالیبر دست من بوده باید یه تعداد مشخص (فک کنم حداقل 5-6 تا) کرکتر از هر سری انتخاب میشد (نه یکی دو نفر یا هر دم بیلی و عشقی ) به جز کرکترهای درست و حسابی سری (که تعدادشون قطعاً به 5-6 تا نمیرسه) شما بهتر از Zasalamel و چیزی که توی کرکترها نذاشته باشیم نام ببر من همینجا تعظیم سامورای میکنم برات مگه اینکه از نظرتون مثلاً یه سوسمار یا یه آدم با ماسک کرگدن انتخاب بهتری باشه
+ انتخاب کرکترها هیچ ربطی به سلیقه ی فرد انتخاب کننده نداشته و بسته به یه سری شرایط انتخاب شده اگه به من بود که اصن مرد توی نظرسنجی نمی دیدید
والا احسان الان اینو گفت:همین کار رو هم کردیم:biggrin1: تعداد شخصیت های اون 3تا بازی بیشتر از بقیه فایتینگ ها هستن. چون مسابقه هم در مورد فایتینگ بود، مجبور بودیم از همه بازی ها بیاریم (البته نه همه، منظور فایتینگ هایی هست که عموما شناخته شده هستن) و سعی شد معروف ترین شخصیت های اون بازی رو هم بیاریم. دیگه یکی ناشناخته هست و یکی شناخته شده و کاریش نمیشه کرد
اید یه تعداد مشخص (فک کنم حداقل 5-6 تا) کرکتر از هر سری انتخاب میشد