x-men origins : wolverine

953919_20090205_screen004.jpg

x-men origins:wolverine
نام بازي:x-men origins:woverine
سبك:اكشن-ادونچر
تهيه كننده:اكتيويژن
سازنده:راون سافتور
پلت فرم:PC-X360-PS3-WII-DS-PSP-PS2
تاريخ عرضه:مي 2009
گيم پلي مشابه:god of war_devil may cry
نمره:داده نشده
داستان:داستان خاصي داره ولي تا اونجا كه من ميدونم...
لوگان يك سرباز امريكايي است كه در جريان ساخت "واپن ايكس" بر روي او ازمايشاتي ميشود. او در اثر همين ازمايش ها داراي توانايي هاي جاويداني.استخوان هاي فلزي و خود ترميمي ميشود. او كه از انجام اين ازمايش ها بر روي خود ناراحت است.از محل پروژه فرار ميكند وبه جنگل هاي شمال افريقا ميگريزد...
توضيحات:
X-Men Origins: Wolverine عنوانی اکشن- ماجراجویی می باشد که سازندگاه اون Raven Software و Amaze Entertainment هستند به طوریکه نسخه های PSP, DS, Wii, , PS2 توسط Amaze ساخته می شوند و Raven هم مشغول کار بر روی نسخه های PS3, 360, PC می باشد!
بازی بر اساس فیلمی به همین نام با بازیگری Hugh Jackman - کسی که اولین تصویر بازی شخصی شبیه اون هستش- است که شما رو در داخل و فراسوی داستان فیلم قرار می دهد! تاریخ انتشار بازی که هم زمان با انتشار فیلم X-Men Origins: Wolverine در 21 می 2009 منتشر خواهد شد. نبرد های بازی به سه گزینه تکیه دارد, نبرد های سبک, نبرد های شنگین و چنگک ها که هر کدوم بر روی یک دکمه مجزا قرار گرفته اند و بازی تحت تاثیر عناوینی چون God of War و Devil May Cry می باشد. Activision برخی از جزئیات این بازی رو افشا کرد که در اون به تاریخ انتشار و کمی از داستان بازی اشاره شده است.

يا حق

منبع قسمت اخر:p30world

باید به موقع دکمه ی گارد رو بزنین که کانتر بزنید....

هیچی فقط اچیویمنت بهت میده...همین....اسمه اچیویمنته هم Wow هست!

یک دنیا ممنون..ولی کمی بیشتر توضیح میدین..یعنی هر وقت بمب داشت میومد طرفم z را بزنم

بعد کانتر میشه..یعنی چی...والا ما که نفهمیدیم......

دوستان عزیز من تو Chapter 5 wolverine قسمتی که باید از روی سه تا سکو که با پیچوندن چرخدنده سرجاشون قرار می گیرند بپری برای پریدن از روی دومی به سومی و سپس رد کردنش گیر کردم

دوستان عزیز من تو Chapter 5 wolverine قسمتی که باید از روی سه تا سکو که با پیچوندن چرخدنده سرجاشون قرار می گیرند بپری برای پریدن از روی دومی به سومی و سپس رد کردنش گیر کردم
اگه درست یادم باشه کدومو میگی باید بپری رو اون آدمی که رو سکوی جلوی سومی قرار داره
اگرم اینو نمیگی که باید سرعت عمل داشته باشی

عزیزم من دفاع کردن معمولیشو نمیگم:-":cool:
من دفاع کردن جلوی اون هیروشو میگم
منظورت باس آخرشه؟ همون دد پول؟ خوب اگه اونو میگی که بازم همینطوریه یعنی درست موقعی که ضربش میخواد بهت بخوره باید دفعش کنی بعدش شروع کنی پشت سرهم کلیدی رو که میگه بزنی!

منظورت باس آخرشه؟ همون دد پول؟ خوب اگه اونو میگی که بازم همینطوریه یعنی درست موقعی که ضربش میخواد بهت بخوره باید دفعش کنی بعدش شروع کنی پشت سرهم کلیدی رو که میگه بزنی!
نه بابا
ضربه زدن بهشو نمیگم
من گفتم چجوریه شما گفتی باید دفاع کنی
حالا من میگم وقتی نور بنفشرو با چشاش میزنه نمیشه جلوش دفاع کرد
بی برو برگشت میخوره بهت:((

نه بابا
ضربه زدن بهشو نمیگم
من گفتم چجوریه شما گفتی باید دفاع کنی
حالا من میگم وقتی نور بنفشرو با چشاش میزنه نمیشه جلوش دفاع کرد
بی برو برگشت میخوره بهت:((
خوب نمیشه دفاع کرد ولی میشه قل خورد یا همون جاخالی داد!
پیشنهادی که دارم این که به محض این که ازت دور میشه بپری روش تا فرصت همچین کاری بهش ندی!( همون زدن E و Q باهم)

خوب نمیشه دفاع کرد ولی میشه قل خورد یا همون جاخالی داد!
پیشنهادی که دارم این که به محض این که ازت دور میشه بپری روش تا فرصت همچین کاری بهش ندی!( همون زدن E و Q باهم)
مسئله اینجاست که باید اینو کشت یه جوری
با ضربه ی عادی که خیلی کم کم میکنه..سریعم جونش پر میشه
شما اینو کشتی؟

مسئله اینجاست که باید اینو کشت یه جوری
با ضربه ی عادی که خیلی کم کم میکنه..سریعم جونش پر میشه
شما اینو کشتی؟
خوب عزیز من اگه اون دفاع رو بکنی وارد یه مرحله فشار دادن دکمه میشه و فقط هم از همین راه میشه کشتش! اگه وایسی کنارش و مدام اینکارو تکرار کنی سریع میشه کشتش ! برای مرحله دوم هم که ازت دور میشه باز باید بری بچسبی بهش و بزنی تا وقتی بمیره!
اگه نکشته بودم که نمیامدم راهنمایی کنم!

خوب عزیز من اگه اون دفاع رو بکنی وارد یه مرحله فشار دادن دکمه میشه و فقط هم از همین راه میشه کشتش! اگه وایسی کنارش و مدام اینکارو تکرار کنی سریع میشه کشتش ! برای مرحله دوم هم که ازت دور میشه باز باید بری بچسبی بهش و بزنی تا وقتی بمیره!
اگه نکشته بودم که نمیامدم راهنمایی کنم!
آهان
من این کارو امتحان کرده بودم......نا امید شده بودم
مر30 داداش....زحمت کشیدی...ok شدم:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or