WWE Smackdown vs Raw 2010 , X360 Version

سلام بچه ها خواهشن من را كمك كنيد يك چند تا سايت فروش اينترنتي به من معرفي كنيد براي تهران به هر جا رفتم به در بسته خوردم شما خودتون از كجا خريديد:((:(

من امشب بازیش گیرم میاد .
یک چیزی را راجع به اینجور بازیها خدمتتون عرض کنم.
من تا امسال بیشتر بازیهای کشتی کج را با کنسولهای مختلف تجربه کردم.
اول از سال 1998 در پلی استیشن بازی wcw thunder در کامپیوتر wcw nitro بعد روی پلی استیشن باز wcw mayhem بعد smackdown - smackdown2 دوباره روی کامپیوتر raw که این بازی مدت زیادی در حال ابدیت بود .
و بعد smackdown vs raw 2005 فکر میکنم دقیق یادم نیست روی ps2 بعد svr06 - روی اکس باکس svr 07 - svr 08 - svr 09 و حالا هم که 10 داره میاد.
این همه سالها من پابیپای کمپانیها میرفتم جلو باورتون میشه ؟ از wcw , wwf و بعد wwe همه را دقیقا مثل استوری لاینهای که در خود کمپانی هر هفته انجام میشد رفتم جلو و اخرین بازی که به این شکل ادامه دادم در 09 بود تا wrestlemania 25 فکر نمیکنم کسی چنین کاری کرده باشه اما اینکار و کردم

• Like
Reactions: Hamidmohammadi
بچه ها من هم بازي را گرفتم كلا منو اول بازي خيلي جالب شده و نسبت به 2009 سره حالا ميرسيم به بخش بعدي من rwts edge را تمام كردم به نظرم جالب نيومد ولي از همه جالب تر رويال رامبل بازي واقعا كيف كردم خيلي قشنگ شده و hell in cell هم تغييراتي كرده مثل نسخه قبل نيست تو اون هم بايد دكمه هاي مورد نظر را بزني كه خيلي خوب شده ديگه مثل 2009 عين اب خوردن نميره بالا طولش ميده عين واقعيت گرافيك بازي تغييري نكرده ولي هنوز بازي باگ هايي داره و موهاي كاركتر ها نيز هنوز خيلي عروسكيه (تابلوء) خلاصه بازي خيلي نسبت به 2009 بهتر شده پس به همه پيشنهاد ميكنم پيش به سوي............... smackdown vs raw 2010 در اخر نمره من به بازي 8.10 باي

منوراهنمایی کنید
با رندی ارتن رود تو رسلمینیارو دارم میرم.تو هفته 9 گیر کردم
با اون یارو دیونه بازی دارم که رو دستش خالکوبی اسکلت هستKAUTOSفکر کنم باشه
باید چیکار کنم بونس رو آزاد کنه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or