WWE Smackdown vs Raw 2010 , X360 Version

دوست من WWE کل Entertainment و واقعی نیست فقط برای سرگرمی یک شو تلویزیونی محسوب میشه یعنی فقط ببینو لذت ببر البته توی سالهای 1999 تا 2003 خیلی بهتر از اینها بود اون دوستانی که فن قدیمی کشتی باشن میفهمن چی میگم خود من رو VHS میدیدم البتهCD هاشم باید الان موجود باشه دوستان میتونن ببینن و فرق بفهمن اما اگر شما خشونت و مسابقه واقعی مد نظرت هست نه تو سبک کشتی اما تو سبک بکس آزاد UFC بهت پیشنهاد میکنم ببینی. البته شایدم خودت UFC میدونستی.

با شما کاملا موافقم ... :smile:
من از 8 سالگی فیلم های قدیمی کشتی کج (1992 - 2000) رو نگا میکردم ... خیلی مهیج تر و حرفه ای تر بود ... ولی حالا خیلی مصنویی شده و اصلا هیجان نداره ...
تازگی ها هم یا بوکس نگا میکنم یا همون UFC که شما گفتی ...
(حتما با خودتون میگین این چند سالشه که سال 2000 براش قدیمیه ...)
من متولد 1995 هستم ....

باید عرض کنم که من از قدیمیترین بینندگان کشتی کج هستم و احتمالا تا 3سال دیگه وارد کشتی کج بشم.در مورد کسایی که میگن کشتی کج واقعی هست درست میگن و همچنیی کسایی که میگن نمایشی هست نیز درست میگن:eek:باید بگم که مسابقاتی مثل فوتبال و ... در رده بندی sport هستن sport مسابقاتی هستن قانونمد که در زمان و مکان مشخصی صورت میگیرن و قوانین اون توسط فدراسیون خاصی برقرار میشه اما game مسابقاتی هستن دارای مکان مشخص اما زمان و قانون اون توسط افراد شرکت کننده برقرار میشه پس میتونه واقعی یا یه سری قانون خاص بین خودشون بزارن که به چشم ما نمایشی میاد.مثل کشتی کج و مسابقات اسکیت پرش از ارتفاع و...

باید عرض کنم که من از قدیمیترین بینندگان کشتی کج هستم و احتمالا تا 3سال دیگه وارد کشتی کج بشم.در مورد کسایی که میگن کشتی کج واقعی هست درست میگن و همچنیی کسایی که میگن نمایشی هست نیز درست میگن:eek:باید بگم که مسابقاتی مثل فوتبال و ... در رده بندی sport هستن sport مسابقاتی هستن قانونمد که در زمان و مکان مشخصی صورت میگیرن و قوانین اون توسط فدراسیون خاصی برقرار میشه اما game مسابقاتی هستن دارای مکان مشخص اما زمان و قانون اون توسط افراد شرکت کننده برقرار میشه پس میتونه واقعی یا یه سری قانون خاص بین خودشون بزارن که به چشم ما نمایشی میاد.مثل کشتی کج و مسابقات اسکیت پرش از ارتفاع و...

دوست من شاید من منظور شما رو خوب متوجه نشدم اما شما اگر از بینندگان قدیمی کشتی باشی که میگین هستین معروفترین کمپانی در این زمینه WWE هست که اول اسمش WWF بود یعنی World Wrestling Federation صاحب کمپانی Vince Mcmahon که به نوعی پدر کشتی کچ محسوب میشه و کشتی کچ تبدیل به یک شو پرطرفدار کرد با برنامه ای هفتگی که از تلویزیون پخش میکرد به نام Monday Night Raw Is War که برنامه ای مثل همین Monday Night Raw الان هست فقط خیلی قشنگتر و با استوری لاین های جذابتر و با کمک شخصی به اسم Eric Bischoff اگه اشتباه نکنم مدیر کمپانی WCW که بعد با WWF یکی شد که اون موقع توی اون برنامه از استارهای مثل:
Steve Austin-The Rock-Triple H و.....
استفاده میکرد و تونست این شو به یکی از پر بیننده ترین شو ها تبدیل کنه به خاطر خشونت زیاد حرکات غیر منتظره و استور لاین های جذاب و س*ک*س*ی که در سال 2002 کمپانی WWF به دلیل شباهت اسم کوتاهش با کمپانی World Wildlife Fund و مشکلات به وجود اومده اسمشو تغییر به WWE داد یعنی World Wrestling Entertainment که متاسفانه جزئیات بیشتری در این مورد نمیدونم از سال 2007 اگه اشتباه نکنم به خاطر قانون PG13 یعنی همه سنین مجاز به دیدن این شو هستن کیفیت مسابقات ذره ذره پایین اومد و کم کم اون خشونت و موارد دیگش تبدیل به مسخره بازی در شوها و مسابقاتی بدون خون و ..... البته هنوز هم بعضی مسابقات خونین و زیبا و غیر تکراری داره اما دیگه قشنگی و جذابیت اون سالهای طلایی WWF رو نداره خلاصه کلام اینکه این یک ورزش حرفه ای غیر رقابتی که نتیجه مسابقات اون توسط هیئت برگزاری از پیش تعیین میشه چه زمان WWF چه زمان WWE فقط تنها فرق اینکه اون زمان به دلیل نبودن قانون PG13 استارها اجازه هر کاری در مسابقات جهت جذاب کردن مسابقاتو داشتن مثل استفاده از صندلی پرش از ارتفاع بلند استفاده از میز سیم خاردار نردبان خلاصه پشت هم مسابقات خونین از هر وسیله استفاده میشد البته الان هم از صندلی و میز پوتک استفاده میکنن اما خیلی کم استفاده میشه و خشونت مسابقات اون زمان نداره این مسابقات نمایشی میتونه خطرناک هم باشه بعضی اوقات بعضی حرکات باعث صدمه ای جدی و مصدومیت برای کشتی کچ کار میشه که خیلی هم در طول WWE برای استارها این اتفاق افتاده البته من اطلاعاتم انچنان کامل نیست و ممکنه اشتباهاتی توی صحبتم داشته باشم که پیشاپیش عذرخواهی میکنم حالا من متوجه این جمله شما نشدم که گفتین:
game مسابقاتی هستن دارای مکان مشخص اما زمان و قانون اون توسط افراد شرکت کننده برقرار میشه پس میتونه واقعی یا یه سری قانون خاص بین خودشون بزارن که به
چشم ما نمایشی میاد. مثل کشتی کچ.

البته شاید منظور شما از توسط افراد هیئت برگزاری بوده.

آخرین ویرایش:
دوست من شاید من منظور شما رو خوب متوجه نشدم اما شما اگر از بینندگان قدیمی کشتی باشی که میگین هستین معروفترین کمپانی در این زمینه WWE هست که اول اسمش WWF بود یعنی World Wrestling Federation صاحب کمپانی Vince Mcmahon که به نوعی پدر کشتی کچ محسوب میشه و کشتی کچ تبدیل به یک شو پرطرفدار کرد با برنامه ای هفتگی که از تلویزیون پخش میکرد به نام Monday Night Raw Is War که برنامه ای مثل همین Monday Night Raw الان هست فقط خیلی قشنگتر و با استوری لاین های جذابتر و با کمک شخصی به اسم Eric Bischoff اگه اشتباه نکنم مدیر کمپانی WCW که بعد با WWF یکی شد که اون موقع توی اون برنامه از استارهای مثل:
Steve Austin-The Rock-Triple H و.....
استفاده میکرد و تونست این شو به یکی از پر بیننده ترین شو ها تبدیل کنه به خاطر خشونت زیاد حرکات غیر منتظره و استور لاین های جذاب و س*ک*س*ی که در سال 2002 کمپانی WWF به دلیل شباهت اسم کوتاهش با کمپانی World Wildlife Fund و مشکلات به وجود اومده اسمشو تغییر به WWE داد یعنی World Wrestling Entertainment که متاسفانه جزئیات بیشتری در این مورد نمیدونم از سال 2007 اگه اشتباه نکنم به خاطر قانون PG13 یعنی همه سنین مجاز به دیدن این شو هستن کیفیت مسابقات ذره ذره پایین اومد و کم کم اون خشونت و موارد دیگش تبدیل به مسخره بازی در شوها و مسابقاتی بدون خون و ..... البته هنوز هم بعضی مسابقات خونین و زیبا و غیر تکراری داره اما دیگه قشنگی و جذابیت اون سالهای طلایی WWF رو نداره خلاصه کلام اینکه این یک ورزش حرفه ای غیر رقابتی که نتیجه مسابقات اون توسط هیئت برگزاری از پیش تعیین میشه چه زمان WWF چه زمان WWE فقط تنها فرق اینکه اون زمان به دلیل نبودن قانون PG13 استارها اجازه هر کاری در مسابقات جهت جذاب کردن مسابقاتو داشتن مثل استفاده از صندلی پرش از ارتفاع بلند استفاده از میز سیم خاردار نردبان خلاصه پشت هم مسابقات خونین از هر وسیله استفاده میشد البته الان هم از صندلی و میز پوتک استفاده میکنن اما خیلی کم استفاده میشه و خشونت مسابقات اون زمان نداره این مسابقات نمایشی میتونه خطرناک هم باشه بعضی اوقات بعضی حرکات باعث صدمه ای جدی و مصدومیت برای کشتی کچ کار میشه که خیلی هم در طول WWE برای استارها این اتفاق افتاده البته من اطلاعاتم انچنان کامل نیست و ممکنه اشتباهاتی توی صحبتم داشته باشم که پیشاپیش عذرخواهی میکنم حالا من متوجه این جمله شما نشدم که گفتین:
game مسابقاتی هستن دارای مکان مشخص اما زمان و قانون اون توسط افراد شرکت کننده برقرار میشه پس میتونه واقعی یا یه سری قانون خاص بین خودشون بزارن که به
چشم ما نمایشی میاد. مثل کشتی کچ.

البته شاید منظور شما از توسط افراد هیئت برگزاری بوده.
بلی خیلی از حرفاتون درست و بقیشم حدودا چیزی بود که من گفتم.در مورد آخر که متوجه نشدید این قوانین که از صندلی یا ... استفاده بشه یا نه توسط شرکت کنندگان تصمیم گیری میشه که هیئت فقط امضا و اجازه میده.مثل اجازه فیلم برداری از شهر توسط شهرداری .چون یکی از فامیل های ما تو آمریکا هست و با batista دوستن.اینو از اونجا فهمیدم.در مورد نمایشی هم.بهتره بدونید goldberg یکی از ستاره های کشتی کج قبل از این که کشتی کج کار بشه تو تیم راگبی بود که به علت صدمه دیدن خیلی شدید از ناحیه زانو 2سال حتی نمیتونست پاشو تکون بده بعد 2 سال دیگه نتونست راگبی بره و به پیشنهاد دوست دخترش وارد کشتی کج شد و تا آخر هم اگه دقت کنید لنگ میزد.پس اگه نمایشی بود نباید کوچکترین ضربه به پاش میزدن اما همه زانوش رو حدف میرفتن.البته گفتم نمایشی نیست چون goldberg هیچ وقت نمایشی بازی نکرد:eek:

اولین تریلر های بازی :

Community

Aug 25, 2009 - Single-Player Gameplay
Download now

Create a Finisher

Download now

Training Mode

Download now

Create a Superstar

Download now

Superstar Threads

Download now

Custom Tattoos

Download now

Story Mode

Download now

Bloody Fight

Aug 22, 2009 - Multiplayer Gameplay
Download now

Trailer #1
icon_video_hd.gif

Aug 22, 2009 - Trailer
Download now

Morrison vs. Edge Entrance

Download now

Outside the Ring

Download now

Cena vs. Orton Entrance

Download now

Cena vs. Orton Fighting Clip

Download now

Morrison vs. Edge Fighting Clip

Download now

Turnbuckle Action

Download now

Cena vs. Orton Fighting Clip Two

Download now

Cage Brawl

Download now

1.شما میتوانید فینیشر های هوایی بسازید ( مثل فینیشر راب وندام )
2.میتوانید سوپر استارهای بازی را ادیت کنید ( رنگ لباس و ... رو عوض کنید )
3.ارم یا خال کوبی بسازید ! ( یک چیزی مثل پینت ویندوز )
4.سوپر استار ساختگی شما با سوپر استار هایی که دربازی هستند از لحاظ کیفیتی یکسانند
5.ترینینگ مود به بازی اضافه شده
6.شما میتوانید سوپر هیروی مورد علاقتونو دربازی بسازید ( در بازی موهای سوپرمن و ولورین موجود است )
7.برای سوپر استار خود داستان بسازید !
همه ی ایتم ها برای ساخت سوپر استار 3d هستنند ( کلاه . عینک ...... )
.........
منبع کل game trailer های بازی

بلی خیلی از حرفاتون درست و بقیشم حدودا چیزی بود که من گفتم.در مورد آخر که متوجه نشدید این قوانین که از صندلی یا ... استفاده بشه یا نه توسط شرکت کنندگان تصمیم گیری میشه که هیئت فقط امضا و اجازه میده.مثل اجازه فیلم برداری از شهر توسط شهرداری .چون یکی از فامیل های ما تو آمریکا هست و با batista دوستن.اینو از اونجا فهمیدم.در مورد نمایشی هم.بهتره بدونید goldberg یکی از ستاره های کشتی کج قبل از این که کشتی کج کار بشه تو تیم راگبی بود که به علت صدمه دیدن خیلی شدید از ناحیه زانو 2سال حتی نمیتونست پاشو تکون بده بعد 2 سال دیگه نتونست راگبی بره و به پیشنهاد دوست دخترش وارد کشتی کج شد و تا آخر هم اگه دقت کنید لنگ میزد.پس اگه نمایشی بود نباید کوچکترین ضربه به پاش میزدن اما همه زانوش رو حدف میرفتن.البته گفتم نمایشی نیست چون goldberg هیچ وقت نمایشی بازی نکرد:eek:

جمله اولتون در مورد استفاده از صندلی و.... منم منظور همین بود بله هیئت برگزاری اجازه میده همینطور که توی صحبتهام نوشتم متاسفانه اون زمان به استارها اجازه هر کاری برای جذاب کردن مسابقات داده میشد اما الان به خاطر تصویب قانون PG13 تقریبا اجازه هر کاری داده نمیشه به نوعی دست و بال استارها رو بستن برای همین هم جذابیت مسابقات اون زمان دیگه نداره.
Triple H هم چندین مرتبه از ناحیه زانو به طور واقعی صدمه دیده ولی بازم بازی میکنه دوست من Bill Goldberg هم مسابقاتش نمایشی بود از قبل توسط هئیت برگزاری نتیجش تعیین شده بود از قبل هم درست مثل حرف شما وسیله های که باید استفاده می شد تعیین شده بود اون ضرباتیم که به زانوش میزدن مطمئن باشین که به سنگینی ضرباتی که به جاهای دیگش میزدن نبوده درست مثل تمامی لگت های که توی سر میزنن.
اگر منظور شما اینی باشه که من متوجه شدم بله حق با شماست Bill Goldberg واقعا مسابقاتش قشنگ و زیبا بود اینقدر زیبا بازی میکرد که نمایشی بودن مسابقات به کلی فراموش میشد.

یه تصویر جدید که سری سوپراستار جدید توشه
2ir6pah.png
واقعا مسخرس که The RockوStonColdبرای داشتنشو تو بازی باید بازی رو پیش خرید کرد!
خداکنه بعد از ریلیز کدشون بیاد تو چیت بازی بزنیم:دی
پ.ن:مثله اینکه به ارزوی چندین سالم رسیدم و بالاخره باتیستا در این بازی کچله:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or