WWE 2K16

« بـــــســـمـ اللهـ الــــرحـمـنـ الـــرحیــمـ »

62941654836859707465.png

2k Sports چند ساعت پیش رسما " WWE 2K16 " را برای انتشار در سال 2015 تایید کرد ، این بازی در 27 اکتبر منتشر خواهد شد . احتمالا در کنفراس E3 2015 که چند هفته دیگر برگزار میشود تریلر این بازی به نمایش کشیده میشود .

پلتفرم ها : Xbox 360 , Xbox one , PlayStation 3 , Playstation 4 , PC

فعلا اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده ، به محض انتشار اخبار جدید به پست اضافه خواهد شد .

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _

کـاور:

2do15c252ytmm8rfmul5.jpg

تـریلر

1xx6frontoqx62tqyydp.jpg

اولین تریلر منتشر شده از بازی با موضوعیت استون کلد استیو آستن - لینک دانلود

همانطور که مطلع هستید آخرین نسخه از این بازی دارای کم و کاستی های فراوانی بود ، از این رو چند روز پیش لیستی از 10 موردی که باید به این بازی برگردانده یا اصلاح شوند منتشر شد :

10.Creat A Diva

89740058928344270953.jpg

9.Blood

98428662873413475411.jpg

8.Creat A Title

83435410889409472232.jpg

7.A Return To Arcade Gamaing

62919207406370726044.jpg

6.Creat An Arena

23689404588466704817.jpg

5.Rebuilding Hair

06328695142279859371.jpg

4.Ordinary Match Types

Singles Matches:

– Inter Gender
– Special Referee (included in showcase mode)
– 3 stages of hell (included in showcase mode)
Tag Team Matches:
– Tornado Tag
– Elimination Tornado
– Mixed tag
Triple Threat Matches:
– Falls Count Anywhere
– 2 out of 3 Falls
– No DQ
Fatal Four Way Matches:
– Battle Royal
– Falls Count Anywhere
– 2 out of 3 Falls
– No DQ

94717768344461780009.jpg

3.Gimmick Match Types

Singles Matches:

– Inferno
– Bra and panties
– Ladder
– First blood
– I Quit
– Casket (Included in showcase mode)
– Backstage Brawl
– Boiler Room Brawl
Tag Team Matches:
– Extreme Rules
– Hell in a Cell
– Ladder
– Steel cage
– Table
– TLC
– Elimination table
– Backstage Brawl
Triple Threat Matches:
– Ladder
– Steel cage
– TLC
– Backstage Brawl
Fatal Four Way Matches:
– Hell in a Cell
– Ladder
– Steel cage
– Table
– TLC
Six-man Matches
Elimination Chamber tag

31869763484359142867.jpg

2.The Superstars' Current Attire

55031025328297687319.jpg

1.Attiude Era Mode

آخرین ویرایش:
گیمپلی نسبت به پارسال تغییری داشته؟

sent with LG G4
نه زیاد ، سیستم ریورس بازی دچار تغییرات شده و تبدیل شده به ریورس های سبک و سنگین
انیمیشن های جدید فن ها و فینیشر ها
انیمیشن جدید برای وسایل و ریورس های جدید برای وسایل
حالت های جدید واسه سیستم پانچ که پارسال اضافه شده
و نوع کنترل حدید

- - -ویرایش - - -

منصور جان دانیل گفت بهت خبر بدم که واسه شو کیس شفاف سازی کردن اکه دوست داری و خواستی ترجمه کنی

چند صفحه قبل بچه ها گذاشتن فرشید جان بازی های شوکیس رو

خب پس از چند روز دوری به این تاپیک برگشتیم!

امروز دیدم گیم پلی از مسابقات TLC و HIAC اومده بیرون که خب در نوع خودش جالب بود مخصوصا مسابقه دین امبروز در مقابل کوین اونز و بخش ورودشون به بازی که خیلی واقع گرایانه تر شده بود و گزارشگرار هم همینطور یه حس زنده بودن داشت. خوشبختانه گلیچ های خنده دار نسخه قبلی در این نسخه موجود نیست (گلیچ میز و نردبون و صندلی) البته امیدوارم برای نسخه PC هم همین جوری باشه و مشکلی نبینیم. در بخش Ability قسمت Move Thief که باهاش میشد فینیشر و سیگنیچر حریف رو دزدید برگشته. سه قابلیت جدید مثل Rope Break - Dirty Pin و Resilency هم در این بخش اضافه شده که استارا اگر این قابلیت ها رو داشته باشن میتونند از مثلا Dirty Pin و کمک از طناب برای پین کردن حریف استفاده کنند. بخش Rope Break این شانس رو به شما میده تا داور متوجه نشه که پا یا دست حریف به طناب گرفته شده و مسابقه رو پیروز بشید. بخش Resilency هم برای کیک اوت کردن سریع کاور در صورت داشتن فیشنیشر هست که اگر Level 3 باشه هم نیازی به داشتن فینیشر نیست و مخصوص افراد هیل! هست.

به هر حال اگه بخوایم یک جمع بندی کلی از نسخه 16 داشته باشیم 2K تا درصد زیادی به صدای هوادارا گوش داده ، مشکلات نسخه قبلی رو حل کرده و امکانات جالب و جدیدی تو این نسخه قرار داده اما همچنان کمبود مسابقات کامل (آمبولانس مچ ، Buried Alive مچ ، I Quit مچ ، Bra and P@ntis ، First Blood ، Lumberjack و خصوصا Back Stage یا Street Fight) در بازی احساس میشه. عدم هیجان داشتن و زنده بودن فضای بازی مخصوصا تماشاگران رو هم بهش اضافه کنید به علاوه عدم داشتن مسابقات بالای 6 نفر. امیدواریم این مشکلات در نسخه های بعدی حداقل تا حدود زیادی رفع شده باشند.

خب پس از چند روز دوری به این تاپیک برگشتیم!

امروز دیدم گیم پلی از مسابقات TLC و HIAC اومده بیرون که خب در نوع خودش جالب بود مخصوصا مسابقه دین امبروز در مقابل کوین اونز و بخش ورودشون به بازی که خیلی واقع گرایانه تر شده بود و گزارشگرار هم همینطور یه حس زنده بودن داشت. خوشبختانه گلیچ های خنده دار نسخه قبلی در این نسخه موجود نیست (گلیچ میز و نردبون و صندلی) البته امیدوارم برای نسخه PC هم همین جوری باشه و مشکلی نبینیم. در بخش Ability قسمت Move Thief که باهاش میشد فینیشر و سیگنیچر حریف رو دزدید برگشته. سه قابلیت جدید مثل Rope Break - Dirty Pin و Resilency هم در این بخش اضافه شده که استارا اگر این قابلیت ها رو داشته باشن میتونند از مثلا Dirty Pin و کمک از طناب برای پین کردن حریف استفاده کنند. بخش Rope Break این شانس رو به شما میده تا داور متوجه نشه که پا یا دست حریف به طناب گرفته شده و مسابقه رو پیروز بشید. بخش Resilency هم برای کیک اوت کردن سریع کاور در صورت داشتن فیشنیشر هست که اگر Level 3 باشه هم نیازی به داشتن فینیشر نیست و مخصوص افراد هیل! هست.

به هر حال اگه بخوایم یک جمع بندی کلی از نسخه 16 داشته باشیم 2K تا درصد زیادی به صدای هوادارا گوش داده ، مشکلات نسخه قبلی رو حل کرده و امکانات جالب و جدیدی تو این نسخه قرار داده اما همچنان کمبود مسابقات کامل (آمبولانس مچ ، Buried Alive مچ ، I Quit مچ ، Bra and P@ntis ، First Blood ، Lumberjack و خصوصا Back Stage یا Street Fight) در بازی احساس میشه. عدم هیجان داشتن و زنده بودن فضای بازی مخصوصا تماشاگران رو هم بهش اضافه کنید به علاوه عدم داشتن مسابقات بالای 6 نفر. امیدواریم این مشکلات در نسخه های بعدی حداقل تا حدود زیادی رفع شده باشند.

تریلر اینایی که گفتید رو میشه بذارید ؟

همین که مثلا با فینیشر میتونیم پین رو رد کنیم یا حریف دستش رو بگیره طناب داور نفهمه

و تریلر هل ان سل و TLC هم لطفا بذارید ممنون

خوب بازیم که اومد به سلامتی تو بازار :d
امسال هر گندی هم باشه به خاطر وجود برت هارت،استینگ و لیتا میخرمش.
برعکس پارسال که یهو با یه قیمت فضایی اومد تو بازار قیمتش واسه روز اول خوبه.

بازی یکی از بچه های اونور خریده یکسری اطلاعات قرار داده :
بخش گرافیک و گیم پلی :
گفته گرافیک بازی عالیه ،از پارسال بهتره ، همه چیز واقعی تر هست ، رنگ ها زنده تر و پرطراوت تر هست .گفته اتمسفر و جو بازی خیلی بهتر از 2k15 هست که حالت مرده داشت و کمی بهتره جو
درباره بخش ریورس ها و سیستم جدیدش گفته ، من تو بازی نگران تعداد ریورس هام بودم و سعی میکردم تو موقعیت مناسب استفاده کنم و در کل سیستم قوی هست .
درباره استامینا گفته که سریع تر از پارسال خالی میشه،
گفته هر کسی رو که برمیدارید بین سبک وزن و سنگین وزن احساس بهتری دارید مثلا کسی مثل بیگ شو کنده تو بازی و یا سبک وزن ها خیلی سریع هستن و برداشتنشون برای من لذت بخش تر بود
میگه این پین سیستم بسسار اسونه و من سه بار کیک اوت کردم تو بازی ها با استفاده از منو پین سیستم
گفته این break out entrance خیلی جالب و هیجان انگیز و خوب کار میکنه سیستمش
گقته سیستم سامبیشن بسیار سخت هست ، گفته من چند ساعتی بیشتر بازی نکردم ولی نتونستم بیش از چند ثانیه سامبیشن اجرا کنم :)
در بازی های تگ تیم نرمال ، فردی که بیرونه همیشه باید کنار پیش بند وایسه در غیر اینصورت ثانیه شمار سریع حرکت میکنه و در صورتی هم که بخواید داخل رینگ شوید ممکنه داور بر سرتون فریاد بزند و شما رو متوقف کند
.
بخش سلخت و ساز
گفته ساخت راستر بسیار پیشرفت داشته
گفته از عکس های الگو که روی مدل ساختگی انداختم خیلی شبیه دراومد
گفته رنگ پوست ها هنوز عجیب غریب هست ، افراد سفید خیلی سفید و بعضا به نارنجی میزنن
این درباره سیاه پوست ها هم صدق میکنه ،
گفته بسیاری از مدل ریش هایی که دیدم مثل حالت مداد بوده
گفته ابزار رنگ مو که امسال اضافه کردن خیلی ابتدایی هست
نتونستم روی موها چیزی بنویسم یا موها رو تو یک حالت مرتب کنم .
گفته میتونید جلوه های ویژه گرافیکی رو بدن یا صورت انجام بدید که قبلا نمیتونستید ، بعضا چیزهای ترسناکی میتونید درست کنید
گفته ماسک شیطانی کین هست و میشه تگذاشتش روی مدل بدون ماسک کین اما وقتی میزارید دیگه مو قرار نمیگیره که پارسالم همین طوری بود
گفته بخش ساخت ارنا هم امسال بسیار خوب است. فقط تنها چیز ناراحت کننده رنگ ها بودن .
مثلا ساخت پله های ابی رنگ واسه گوشه برند اسمک دان عملا غیر ممکن بود برام.
و یا ساخت چیز های عمقی سیاه رنگ در گزینه ها و option بازی نبود.

آخرین ویرایش:
چند روز دیگه منم بازی رو میگیرم فقط امیدوارم در قبال پولی که میدم شاهد یه بازی خوب باشم . تنها نگرانیم سرعت گیم پلی و کوتاه بودن و تکراری بودن بعضی مسابقات شوکیسه .

اقا فرشید trust 1 و shaheen شاهین و.. یکسری فن دیگه اقا بگیرید
پارسال ما حسین فهمیده شدیم حالا یک نفر از این گل ها بگیره راستی یکی یادم رفت همیشه با من میگرفت بازی رو AMIR HOSSEIN که امسال کم پیداس پارسال انلاین زدیم با هم:d
ما دو تایمون هم شدید سر 15 ضرر کردیم خدا لعنت کنه 2k که ساخت و ساز کلا پارسال تکه پاره کرده بود راسترم نداشت بازی درست حسابی که خوب بخرن:|.

اقا فرشید trust 1 و shaheen شاهین و.. یکسری فن دیگه اقا بگیرید
پارسال ما حسین فهمیده شدیم حالا یک نفر از این گل ها بگیره راستی یکی یادم رفت همیشه با من میگرفت بازی رو AMIR HOSSEIN که امسال کم پیداس پارسال انلاین زدیم با هم:d
ما دو تایمون هم شدید سر 15 ضرر کردیم خدا لعنت کنه 2k که ساخت و ساز کلا پارسال تکه پاره کرده بود راسترم نداشت بازی درست حسابی که خوب بخرن:|.

منصور جون بازی تو شیراز هنوز نیومده بیاد قیمتشم مناسب باشه میخرم متاسفانه فروشنده ها یاد گرفتن تا ی بازی میاد میفروشن 230 از فیفا اینطوری شد با اینکه میخوام بخرم اما تا قیمت خوب ندن نمیگرم حالا که فعلا خبری نیست
خیلی دوست داشتم یوز بگیرم که طول میکشه ببینم چی میشه اخه من منتظر اینم ببینم اون جیزهایی که من میخوام را داره چون بازی که میگیرم میخوام نگه دارم اگر دوستش نداشتم میفروشم

- - -ویرایش - - -

خوب بازیم که اومد به سلامتی تو بازار :d
امسال هر گندی هم باشه به خاطر وجود برت هارت،استینگ و لیتا میخرمش.
برعکس پارسال که یهو با یه قیمت فضایی اومد تو بازار قیمتش واسه روز اول خوبه.

داداش جند قیمت گرفتی تو تهران

تریلر اینایی که گفتید رو میشه بذارید ؟

همین که مثلا با فینیشر میتونیم پین رو رد کنیم یا حریف دستش رو بگیره طناب داور نفهمه

و تریلر هل ان سل و TLC هم لطفا بذارید ممنون

اون بخش Ability ها که تریلری ازش ندیدم فقط خبرش رو ترجمه کردم اما این دو تریلر دیگه

Dean Ambrose vs Kevin Owens Ladder Match Game play

و

The Undertaker vs Brock Lesnar Hell In A Cell Match

نکته قابل توجه وجود گلیچ های عجیب غریب تو بازی هست خصوصا بازی لدر مچ که من حرف قبلیم درباره این حل شدن این گلیچ ها رو پس می گیرم:| (به لطف 2K)

و اینکه شما با مشاهده مسابقه لدر مچ میفهمید هیچ چیزی به اسم آسیب دیدگی دربازی وجود نداره! حریف شما فینیشر دریافت کرده اما بعد از 5 ثانیه از سر جاش بلند میشه مثل چی! اصلا حرکات و قرمز شدن بدنش هیچ تاثیری رو روند بازیش نداره! (خدابیامرزه نسخه های 2007 به بالا روl-))

ديشب يه بنده خدايي داشت بازي رو استريم مي كرد

من كه نسخه هاي قبلي رو بازي نكردم و اصلاً كشتي كج بازي نكردم :d ( به جز نسخه سگا ) گرافيك بد نبود اما بعضي جاها مي تركيد ! مثلاً يه لحظه رفت رو صورت PAIGE اصلاً حس كردم نسل ششم و PS2 :|

بقيه رو درست نشد بينم چون داشتم بازي مي كردم وقتي توي صف يا لودينگ بودم مي ديدم !
تماشاچي ها هم كه تعدادشون كم بود به نسبت مسابقات واقعي و حركاتشون ضايع و گرافيك شون تعريفي نداشت اما يه چيزي كه ديدم اين بود كه انگار اصلاً اهنگ ورود كشتي گيرها در كار نبود :|
من هنوز باورم نميشه و مي گم شايد توي استريم حذف شده ولي صداي تماشاچي ها بود ! دست كم اهنگي كه براي دوتا كشتي گير نشنيدم !

ديشب يه بنده خدايي داشت بازي رو استريم مي كرد

من كه نسخه هاي قبلي رو بازي نكردم و اصلاً كشتي كج بازي نكردم :d ( به جز نسخه سگا ) گرافيك بد نبود اما بعضي جاها مي تركيد ! مثلاً يه لحظه رفت رو صورت PAIGE اصلاً حس كردم نسل ششم و PS2 :|

بقيه رو درست نشد بينم چون داشتم بازي مي كردم وقتي توي صف يا لودينگ بودم مي ديدم !
تماشاچي ها هم كه تعدادشون كم بود به نسبت مسابقات واقعي و حركاتشون ضايع و گرافيك شون تعريفي نداشت اما يه چيزي كه ديدم اين بود كه انگار اصلاً اهنگ ورود كشتي گيرها در كار نبود :|
من هنوز باورم نميشه و مي گم شايد توي استريم حذف شده ولي صداي تماشاچي ها بود ! دست كم اهنگي كه براي دوتا كشتي گير نشنيدم !
داره یکسری چیزها رو تو استریم کات میکنن
تو سری بازی های کشتی کج زیاد به چهره زنان اهمیت نمیدن کلا انگار براشون ی بار اضافه اس رو بخش دیوا نسل قبلم کار نمیکردن
.........................................
متا و نمرات احتمالا تا 12 ساعت دیگه میاد..

من که ویدیوها را از سایت تویچ نگاه کردم به نظرم خوب بود ایراد هم نمیگیرم به قول شیرازیا کپم میبندم میرم بازی را میگریم تا وقتی خودم بازی نکنم ای حرف و حدیث ها را قبول ندارم
در ضعف بعضی قسمتها یک چیز عادی هست من عادت کردم بهش بیشتر به پیشرفتش نگاه میکنم
توی فیفا هنوز ی ای داره تر میزنه ی عالمه ایراد دازه اون که اعتبارش از توکی بیشتر کلا به قول داداشم اینا یک مشت پیکسل هستن مهم نیست
راستی منصور دانیل گفت رو نمایی از بخش یونورس شده من اشباه گفتم شوکیس گفت اگر تونستی ی سری برن ترجمه کن بی زحمت داداش

من که ویدیوها را از سایت تویچ نگاه کردم به نظرم خوب بود ایراد هم نمیگیرم به قول شیرازیا کپم میبندم میرم بازی را میگریم تا وقتی خودم بازی نکنم ای حرف و حدیث ها را قبول ندارم
در ضعف بعضی قسمتها یک چیز عادی هست من عادت کردم بهش بیشتر به پیشرفتش نگاه میکنم
توی فیفا هنوز ی ای داره تر میزنه ی عالمه ایراد دازه اون که اعتبارش از توکی بیشتر کلا به قول داداشم اینا یک مشت پیکسل هستن مهم نیست
راستی منصور دانیل گفت رو نمایی از بخش یونورس شده من اشباه گفتم شوکیس گفت اگر تونستی ی سری برن ترجمه کن بی زحمت داداش
رونمایی شده ولی بازی که اونوریا گرفتن یونیورس متاسفانه 2-3 تا گلیچ بد داره همه نالیدن یکی این که لباس راستر های قدیمی ادیت کنی بری یونیورس دوباره برمیگرده به دیفالت مثل تیکر 2001 ، یکی هم انگار نمیشه کمربند تو برند راو ست کرد بازی براش باید منتظر یک پچ بود برای این بخش . یکی هم که نمیشه از کمربند های ساختگی استفاده کرد تو یونیورس

از فیزیک وسایلم تعریف کردن و گفتن خیلی بهبود پیدا کرده و جالب شده مخصوصا ضربه زدن با صندلی
یکی گفته بود واقعا تو شوکیس زدن برت هارت با صندلی تو استین لذت داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or