WWE 2K16

« بـــــســـمـ اللهـ الــــرحـمـنـ الـــرحیــمـ »

62941654836859707465.png

2k Sports چند ساعت پیش رسما " WWE 2K16 " را برای انتشار در سال 2015 تایید کرد ، این بازی در 27 اکتبر منتشر خواهد شد . احتمالا در کنفراس E3 2015 که چند هفته دیگر برگزار میشود تریلر این بازی به نمایش کشیده میشود .

پلتفرم ها : Xbox 360 , Xbox one , PlayStation 3 , Playstation 4 , PC

فعلا اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده ، به محض انتشار اخبار جدید به پست اضافه خواهد شد .

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _

کـاور:

2do15c252ytmm8rfmul5.jpg

تـریلر

1xx6frontoqx62tqyydp.jpg

اولین تریلر منتشر شده از بازی با موضوعیت استون کلد استیو آستن - لینک دانلود

همانطور که مطلع هستید آخرین نسخه از این بازی دارای کم و کاستی های فراوانی بود ، از این رو چند روز پیش لیستی از 10 موردی که باید به این بازی برگردانده یا اصلاح شوند منتشر شد :

10.Creat A Diva

89740058928344270953.jpg

9.Blood

98428662873413475411.jpg

8.Creat A Title

83435410889409472232.jpg

7.A Return To Arcade Gamaing

62919207406370726044.jpg

6.Creat An Arena

23689404588466704817.jpg

5.Rebuilding Hair

06328695142279859371.jpg

4.Ordinary Match Types

Singles Matches:

– Inter Gender
– Special Referee (included in showcase mode)
– 3 stages of hell (included in showcase mode)
Tag Team Matches:
– Tornado Tag
– Elimination Tornado
– Mixed tag
Triple Threat Matches:
– Falls Count Anywhere
– 2 out of 3 Falls
– No DQ
Fatal Four Way Matches:
– Battle Royal
– Falls Count Anywhere
– 2 out of 3 Falls
– No DQ

94717768344461780009.jpg

3.Gimmick Match Types

Singles Matches:

– Inferno
– Bra and panties
– Ladder
– First blood
– I Quit
– Casket (Included in showcase mode)
– Backstage Brawl
– Boiler Room Brawl
Tag Team Matches:
– Extreme Rules
– Hell in a Cell
– Ladder
– Steel cage
– Table
– TLC
– Elimination table
– Backstage Brawl
Triple Threat Matches:
– Ladder
– Steel cage
– TLC
– Backstage Brawl
Fatal Four Way Matches:
– Hell in a Cell
– Ladder
– Steel cage
– Table
– TLC
Six-man Matches
Elimination Chamber tag

31869763484359142867.jpg

2.The Superstars' Current Attire

55031025328297687319.jpg

1.Attiude Era Mode

آخرین ویرایش:
دوستمون با من هم نظر هستن
استون كلد فقط كاريزما داشت
ولي مسابقاتش قشنگ نبودن
بجز فينيشرش و ميدل فينگر و شاخ و شونه كشيدن كاره ديگه اي نميكرد
ولي تو اتيتود ارا و شروعش نقش مهمي داشت

از سبك استاينر هم خوشم ميومد
سوپلكس ميزد و شنا ميرفت كنار حريف

هاي فلايرها هم براي رفع خستگي تماشاگرا و لدر مچ خوبن فقط
بدرد مين اونت نميخورن
نميشه كمپانيو باهاش بچرخوني

راب ون دم خيلي جون دار كشتي ميگرفت و حركتاشو اجرا ميكرد

Sent from my iPhone using Tapatalk

جدی نمیدونم چی بهتون بگم گلدبرگ فقط دوتا مشت میزد اتفاقا اصلا کلدبرگ کارش استیکر نبود بلکه گراپر بود اجازه بدید براتون فنهاش را بنویسم تا متوجه بشید مطمن هستم شما دوتا مسابقه هم ازش ندیدید
همینطور اینکه اون دوستمون گفت لزنر و انگل
انگل کشتی گیر خوبی بود اما کج کار خوبی نبود منظور من کشتی کج کار هست نه فنون فیتیله پیچ
کشتی کج ورزش و اینترتینمت هست اگر شما کشتی کج کار باشید اما جذابیت نداشته باشید به درد نمیخورید
وگرنه خوب مسابقات کشتی فرنگی واسه شما بهتر خواهد بود
اما لزنر در مورد اون نمیتونم با بزرگان مقایسه کنم اما اون بعد از رفتنش به یو اف سی تازه خودی نشون داد و اون را در حد راک میدونم نه در حد گلدبرگ حتی شکوندن اسرایک تیکر توسط لزنر اصلا ایده خوبی نیود و مشخص بود که wwe قصد داره اون را زیادی گنده کنه البته قبول دارم که استار خوبی هست اما در حد لجند نیست
شما به جای اینکه بشنی با مسابقات سزارو را ببینیی بهت توصیه میکنم بشین وقتت را روی مسابقات گلدبرگ بزار که تو یوتویپ هم کم نیستن شما wcw نیدیدی و جون نمیدونی اونجا چه خبر بود و احتمالا مسابقه گلدبرگ را توی wwe که یکسال هم بیشتر نبود تو خاطرت مونده من هرچی راجع به این ادم بهت بگم کم گفتم
بی خودی نیست همه منتظر برگشتش حتی تو این سن پیری هست که البته دیگه واسه امدن یکم دیره
اگر هم منظورت تکنینک هست که تکنیکی ترین راستر کسی نیست به جز برت هارت اون از همه تکنیکی تر بود
scoop slam
suplex
neck lock suplex
butterfly suplex
shoulder break
pumdandle suplex
military press slam
oklahama stampede
gorilla press
swinging neckbreaker
military press spinebuster
pumphandle poweslam
belly to belly suplex
full nelson slam
pumphandle fallaway slam
و در اخر
spear
jackh hammer
اگر کشتی کج بلد باشید با این اسامی اشنایی دارید و میدونید اینها چه حرکاتی هستند اگر هم ندارید برید تو یونویپ نگاه کنید
این حرکات چیزی نیست که هر کسی بتونه اینها حرکات بسیار سخت و قدرتی هستند
حالا بگید دوتا مشت میزد تموم

جدی نمیدونم چی بهتون بگم گلدبرگ فقط دوتا مشت میزد اتفاقا اصلا کلدبرگ کارش استیکر نبود بلکه گراپر بود اجازه بدید براتون فنهاش را بنویسم تا متوجه بشید مطمن هستم شما دوتا مسابقه هم ازش ندیدید
همینطور اینکه اون دوستمون گفت لزنر و انگل
انگل کشتی گیر خوبی بود اما کج کار خوبی نبود منظور من کشتی کج کار هست نه فنون فیتیله پیچ
کشتی کج ورزش و اینترتینمت هست اگر شما کشتی کج کار باشید اما جذابیت نداشته باشید به درد نمیخورید
وگرنه خوب مسابقات کشتی فرنگی واسه شما بهتر خواهد بود
اما لزنر در مورد اون نمیتونم با بزرگان مقایسه کنم اما اون بعد از رفتنش به یو اف سی تازه خودی نشون داد و اون را در حد راک میدونم نه در حد گلدبرگ حتی شکوندن اسرایک تیکر توسط لزنر اصلا ایده خوبی نیود و مشخص بود که wwe قصد داره اون را زیادی گنده کنه البته قبول دارم که استار خوبی هست اما در حد لجند نیست
شما به جای اینکه بشنی با مسابقات سزارو را ببینیی بهت توصیه میکنم بشین وقتت را روی مسابقات گلدبرگ بزار که تو یوتویپ هم کم نیستن شما wcw نیدیدی و جون نمیدونی اونجا چه خبر بود و احتمالا مسابقه گلدبرگ را توی wwe که یکسال هم بیشتر نبود تو خاطرت مونده من هرچی راجع به این ادم بهت بگم کم گفتم
بی خودی نیست همه منتظر برگشتش حتی تو این سن پیری هست که البته دیگه واسه امدن یکم دیره
اگر هم منظورت تکنینک هست که تکنیکی ترین راستر کسی نیست به جز برت هارت اون از همه تکنیکی تر بود
scoop slam
suplex
neck lock suplex
butterfly suplex
shoulder break
pumdandle suplex
military press slam
oklahama stampede
gorilla press
swinging neckbreaker
military press spinebuster
pumphandle poweslam
belly to belly suplex
full nelson slam
pumphandle fallaway slam
و در اخر
spear
jackh hammer
اگر کشتی کج بلد باشید با این اسامی اشنایی دارید و میدونید اینها چه حرکاتی هستند اگر هم ندارید برید تو یونویپ نگاه کنید
این حرکات چیزی نیست که هر کسی بتونه اینها حرکات بسیار سخت و قدرتی هستند
حالا بگید دوتا مشت میزد تموم
فرشید جان میدونم شما فن گلدبرگ هستی و ما هیچ دعوایی با هم نداریم و من هم حیلی گلدبرگ رو قبول دارم یادم نمیره وقتی تو استیل کیج یه اسپیر زد و شیشه شیکست کاریزما هم داشت من هم همینو میگم کرت انگل باید میرفت کشتی نه کشتی کج اصلا هم ازش خوشم نمیاد نمیدونم چرا!!!
گلدبرگ هم واقعا کشتی میگرفت و الکی هی مشت نمیزد
من خودم فن واقعی تیکر هستم . تیکر از حرکات کمی استفاده میکرد مث لگ دراپ- هلز گیت - تومبستون-لست راید-چکسلم-الد اسکول-سویساید دایو و بیشتر از مشت استفاده میکرد و به نظر من پرطرفدارترین کشتی گیر کل تاریخ رسلینگ بوده و هست به دلیل کاریزمای بالاش و مشت های خیلی محکمش و البته کله خرابیش:dو استوری های زیباش

از نظر من نباید کشتی گیر هایی مثل گلدبرگ رو گفت که کاریزما دارن
کشتی گیرهایی مثل گلدبرگ باتیستا کوین نش براک لزنر و ... خودشون یک گروه جداگونه هستن.کشتی گیر هایی با هیکل و استقامت و قدرت بدنی بسیار بالا
از اون طرف کشتی گیر هاا کاریزما دارن مثل راک استون کلد سی ام پانک اینا شومن هستن.بازیگر های خوبی هستن.نباید این دو گروه رو باهم قاطی کرد

کشتی گیرهایی مثل گلدبرگ باتیستا کوین نش براک لزنر و ... خودشون یک گروه جداگونه هستن.کشتی گیر هایی با هیکل و استقامت و قدرت بدنی بسیار بالا
از اون طرف کشتی گیر هاا کاریزما دارن مثل راک استون کلد سی ام پانک اینا شومن هستن.بازیگر های خوبی هستن.نباید این دو گروه رو باهم قاطی کرد

امیدجان من اصلا حرفتو قبول ندارم کاریزما اصن ربطی به هیکل نداره کاریزما برمیگرده به کاراکتر طرف و استوری هاش

آغا من حرفمو پس میگیرم توی دو تا پست قبلی ک گفتم آندرتیکر فقط مشت میزنه . نشستم کلی فک کردم بعد فهمیدم هر رسلری حرکات مخصوص خودشو میزنه اونطوری نیست که فقط بیاد مشت و لگد بزنه عینه خر جفتک بندازه:dفقط بعضی استارهای قدیمی مث استیو آستین و تیکر و کین و... از مشت زیاد استفاده میکنن فک کنم دوستان هم با من هم عقیده هستن
در پایان این عکسو میزارم یکم فرشیدو اذیت کنم:d
50a752eb71ba85b51d344121eaa7a301_crop_north.jpg

Stone Cold Stunner
به نظرمن قشنگ ترین فینیشر تاریخ بود...روحش شاد و یادش گرامی=((

آغا من حرفمو پس میگیرم توی دو تا پست قبلی ک گفتم آندرتیکر فقط مشت میزنه . نشستم کلی فک کردم بعد فهمیدم هر رسلری حرکات مخصوص خودشو میزنه اونطوری نیست که فقط بیاد مشت و لگد بزنه عینه خر جفتک بندازه:dفقط بعضی استارهای قدیمی مث استیو آستین و تیکر و کین و... از مشت زیاد استفاده میکنن فک کنم دوستان هم با من هم عقیده هستن
در پایان این عکسو میزارم یکم فرشیدو اذیت کنم:d
50a752eb71ba85b51d344121eaa7a301_crop_north.jpg

Stone Cold Stunner
به نظرمن قشنگ ترین فینیشر تاریخ بود...روحش شاد و یادش گرامی=((

اقا مشت و لگد هم بخشی از مسابقه است دیگه من نمیدونم الان چرا کلی وقته داریم سر این موضوع بحث میکنیم مثل اماتورها مگه میشه کشتی گیری مشت و لگد نزنه اگر اینجوریه نشونم بدید من برم بمیرم
در ضمن اذیت نشدم بلد نیستم عکس بزارم وگرنه عکس اسپیر گلدبرگ به استون کلد برات میزاشتم عزیزم :d

اقا مشت و لگد هم بخشی از مسابقه است دیگه من نمیدونم الان چرا کلی وقته داریم سر این موضوع بحث میکنیم مثل اماتورها مگه میشه کشتی گیری مشت و لگد نزنه اگر اینجوریه نشونم بدید من برم بمیرم
در ضمن اذیت نشدم بلد نیستم عکس بزارم وگرنه عکس اسپیر گلدبرگ به استون کلد برات میزاشتم عزیزم :d

عاغا این دو تا اصن تو رینگ با هم بازی نکردن یعنی بیل گلدبرگ تو خیابون اسپیر زده به استیوآستین؟؟؟

درباره ی WCW بگم که اتفاقا من فقط مسابقات گلدبرگ رو از WCW دانلود میکردم و میدیدم پس اینطور نیس فقط 2 مسابقه ازش دیده باشم

لیست مسابقاتی که تا حالا از گلدبرگ دیدم:

گلدبرگ در برابر کوین نش در Starrcade
گلدبرگ در برابر کوین نش در Spring Stampede
گلدبرگ در برابر کوین نش در سال 1999 ( همونی که اسکات استاینر توش دخالت کرد )
گلدبرگ در برابر کوین نش در برابر دایموند دالاس پیج در برابر استینگ
گلدبرگ در برابر استینگ 1
گلدبرگ در برابر استینگ 2
گلدبرگ در برابر دایموند دالاس پیج
گلدبرگ در برابر ساترن
گلدبرگ در برابر جاینت 1
گلدبرگ در برابر جاینت 2
گلدبرگ در برابر هالک هوگان
گلدبرگ در برابر اسکات هال
گلدبرگ در برابر برت هارت
گلدبرگ در رویال رامبل 2003
گلدبرگ در برابر راک
گلدبرگ در برابر تریپل اچ و کین

که روی هم میشه 16 مسابقه

راستشو بخواهید شاید گلدبرگ اونقدری که شما گفتی تکنیک داشت ولی در این مسابقاتی که ازش دیدم هردفعه فقط از 1-2 تای اون تکنیک ها استفاده میکرد

و بعدش اسپیر و جک همر و تمام

ایرادی که مسابقات گلدبرگ داشت به نظرم 1- همیشه از قبل معلوم بود قراره گلدبرگ برنده شه و کلا نتیجه معلوم بود 2- هر مسابقه در عرض 5 یا حداکثر 10 دقیقه تموم میشد ( مسابقاتش در WCW رو میگم نه WWE )

مثلا مسابقه ی گلدبرگ با استینگ به نظرم یکی از بدترین مسابقات تاریخ کشتی کج بود که 4 دقیقه استینگ بیرون رینگ داشت فرار میکرد و دقیقه ی پنجم که داخل شد هم یه Super Kick خورد و بعدش اسپیر و جک همر و فاتحش خونده شد

بعد شما اگه اون اواخر استرایک گلدبرگ رو دیده باشی تماشاچی ها دیگه بجای تشویق میومدن گلدبرگ رو Boo میکردن چون اونا هم از همیشه برنده بودن گلدبرگ و مسابقات 5 دقیقه ای خسته شده بودن

..................
..................

اتفاقا من خودم بهترین کشتی کج تاریخ رو بعد از WWF سال های 1998 تا 2001 همین WCW میدونم

و چون ppv های WCW برای دانلود وجود ندارن نمیتونم نگاهشون کنم وگرنه کل ارشیو WCW رو دانلود میکردم

شما که میگی بجای آنتونیو سزارو برید WCW ببنید ... خب الان من چطوری WCW ببینم وقتی لینک دانلود شو هاش وجود خارجی نداره ؟

یوتیوب هم که دردسرداره ( شیلترشکن و کیفیت پایین و افت فریم و .... ) و ارشیوش هم کامل نیس

یا خـــــــــــــود خـــدا ... ! :|

واقعا بعضیا این حرفایی رو که میزنن دقیقا ازکجاشون در میارن ؟ :|

بعضیا تو همین تایپک نمیدونستن اصلا استون کلد کیه !! شوکیس رو رفتن شناختنش الان میان ایراد میگرن ، دلم میخواد با سر برم تو مانیتور ، البته حق هم دارن سنشون قد نمیده ، همینه ... دقیقا مصداق کم سن و سال بودنه .

و من الله توفیق :|

این حرف اشتباه اس شما کاریزما رو اشتباه متوجه شدی یا برداشت کردی،اتفاقا کسایی مثل باتیستا و گلدبرگ مصداق کاریزماتیک بودن و جذاب تماشاچی بودن چون چهره جذابی واسه مخاطب داشتن ، شاید انواع اقسام تکنیکم نمیزدن ..البته گلدبرگ که خوب کار میکرد تکنیک ها رو..
البته اینم که یکسری میگن اینا هیچ بلد نیستن چون تکنیکی نیستن مثل امثال انگل و.. هم اشتباه اس
همین کشتی کج کارا تمرین های طاقت فرسا تکنیکی و اجرای درست فنون و زیر نظر مربی هم بودن اکثرشون و میرن داخل ufc و مبارزه ازادم موفقن .
باتیستا هم یک مسابقه رفت طرف ناک اوت کرد ، ولی خوب اینا نمیخوان خودشون به خطر بندازن اونجا .
در کل اگه بخوای تو سنگین وزن ها حساب کنی براک لزنر جز بهترین و تکنیکی ترین کشتی کج کارایی بوده که wwe به خودش دیده کسی که تو اوج جوونی و با اون وزن سنگین رو هوا فن FSP میزد قشنگ یک دور میچرخید چیز واقعا مجذوب کننده ای هست .
حتی اینا هم تو نقش منفی واسه مخاطب کاریزما رو دارن مثل ارتون و همین لزنر .
ولی شاید اشتباه WWE این بود که میخواست یکسری به زور از مثبت ببره سمت هیل شدن تو نقش ها که اصلا تو چهرشونم این ویژگی نبود یا یکی مثل ارتون که یک موقعی بی بی فیسش کردن که جواب نداد

یا خـــــــــــــود خـــدا ... ! :|

واقعا بعضیا این حرفایی رو که میزنن دقیقا ازکجاشون در میارن ؟ :|

بعضیا تو همین تایپک نمیدونستن اصلا استون کلد کیه !! شوکیس رو رفتن شناختنش الان میان ایراد میگرن ، دلم میخواد با سر برم تو مانیتور ، البته حق هم دارن سنشون قد نمیده ، همینه ... دقیقا مصداق کم سن و سال بودنه .

و من الله توفیق :|

وحید جان الان منظورت من بودم دیگه...

عاغا این دو تا اصن تو رینگ با هم بازی نکردن یعنی بیل گلدبرگ تو خیابون اسپیر زده به استیوآستین؟؟؟

عزیز توی همون موقع ها توی راو چند هفته قبل از مسابقه رستل مانیا گلدبرگ البته اشتباه به استون کلد اسپیر زد که استون کلد هم جواب اونو تو رستل مانیا داد

- - -ویرایش - - -

درباره ی WCW بگم که اتفاقا من فقط مسابقات گلدبرگ رو از WCW دانلود میکردم و میدیدم پس اینطور نیس فقط 2 مسابقه ازش دیده باشم

لیست مسابقاتی که تا حالا از گلدبرگ دیدم:

گلدبرگ در برابر کوین نش در Starrcade
گلدبرگ در برابر کوین نش در Spring Stampede
گلدبرگ در برابر کوین نش در سال 1999 ( همونی که اسکات استاینر توش دخالت کرد )
گلدبرگ در برابر کوین نش در برابر دایموند دالاس پیج در برابر استینگ
گلدبرگ در برابر استینگ 1
گلدبرگ در برابر استینگ 2
گلدبرگ در برابر دایموند دالاس پیج
گلدبرگ در برابر ساترن
گلدبرگ در برابر جاینت 1
گلدبرگ در برابر جاینت 2
گلدبرگ در برابر هالک هوگان
گلدبرگ در برابر اسکات هال
گلدبرگ در برابر برت هارت
گلدبرگ در رویال رامبل 2003
گلدبرگ در برابر راک
گلدبرگ در برابر تریپل اچ و کین

که روی هم میشه 16 مسابقه

راستشو بخواهید شاید گلدبرگ اونقدری که شما گفتی تکنیک داشت ولی در این مسابقاتی که ازش دیدم هردفعه فقط از 1-2 تای اون تکنیک ها استفاده میکرد

و بعدش اسپیر و جک همر و تمام

ایرادی که مسابقات گلدبرگ داشت به نظرم 1- همیشه از قبل معلوم بود قراره گلدبرگ برنده شه و کلا نتیجه معلوم بود 2- هر مسابقه در عرض 5 یا حداکثر 10 دقیقه تموم میشد ( مسابقاتش در WCW رو میگم نه WWE )

مثلا مسابقه ی گلدبرگ با استینگ به نظرم یکی از بدترین مسابقات تاریخ کشتی کج بود که 4 دقیقه استینگ بیرون رینگ داشت فرار میکرد و دقیقه ی پنجم که داخل شد هم یه Super Kick خورد و بعدش اسپیر و جک همر و فاتحش خونده شد

بعد شما اگه اون اواخر استرایک گلدبرگ رو دیده باشی تماشاچی ها دیگه بجای تشویق میومدن گلدبرگ رو Boo میکردن چون اونا هم از همیشه برنده بودن گلدبرگ و مسابقات 5 دقیقه ای خسته شده بودن

..................
..................

اتفاقا من خودم بهترین کشتی کج تاریخ رو بعد از WWF سال های 1998 تا 2001 همین WCW میدونم

و چون ppv های WCW برای دانلود وجود ندارن نمیتونم نگاهشون کنم وگرنه کل ارشیو WCW رو دانلود میکردم

شما که میگی بجای آنتونیو سزارو برید WCW ببنید ... خب الان من چطوری WCW ببینم وقتی لینک دانلود شو هاش وجود خارجی نداره ؟

یوتیوب هم که دردسرداره ( شیلترشکن و کیفیت پایین و افت فریم و .... ) و ارشیوش هم کامل نیس

باشه اصلا سوسولترین شخص تو کشتی کج گلدبرگ بود بدترین مسابقات هم مال اون بود تو راست میگی من اشتباه میکنم
چون حریان wcw را نمیدونی و هرکی بو میکنه نمیدونی واسه کیه
عزیز واقعا میگم بشین ببین من واسه دیدنش خیلی خرچ کردم کل مسابقات و پی پی ویو را خریدم یک زمانی حدود 4 سال یا 5 سال پیش هم میشد بدون درد سر از یویتیوپ دنلود کنم هفته به هفته از سال 96 تا 2001 را با کیفیت بالا گرفتم و خریدم هم nitro هم thunder هم ppv
الان همشون را دارم حتی saturday night
گلدبرگ و نش فقط یکبار در استارکید بازی کردن نه دوبار در ضمن اون بازی جریانش این بود که nwo wolfpack خیلی محبوب شده بود و طرفدار زیاد داشت و تنها کسی که میتونست گلدبرگ را شکست بده نش بود اون زمان 173 - 0 بود واسه همین دوست داشتن طرفداری wolfpac ;که نش ببره با امدن هال مردم شروع به بوو کردن کردند نه واسه گلدبرگ بلکه واسه هال بعد نصفی طرفدار نش بودن نصفی طرفدار گلدبرگ
هر اطلاعاتی در مورد مسابقه یا رویواری ها هر کدوم تو هر سالی از wcw خواستی بپرس بهت بگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or