WWE 2K16

« بـــــســـمـ اللهـ الــــرحـمـنـ الـــرحیــمـ »

62941654836859707465.png

2k Sports چند ساعت پیش رسما " WWE 2K16 " را برای انتشار در سال 2015 تایید کرد ، این بازی در 27 اکتبر منتشر خواهد شد . احتمالا در کنفراس E3 2015 که چند هفته دیگر برگزار میشود تریلر این بازی به نمایش کشیده میشود .

پلتفرم ها : Xbox 360 , Xbox one , PlayStation 3 , Playstation 4 , PC

فعلا اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده ، به محض انتشار اخبار جدید به پست اضافه خواهد شد .

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _

کـاور:

2do15c252ytmm8rfmul5.jpg

تـریلر

1xx6frontoqx62tqyydp.jpg

اولین تریلر منتشر شده از بازی با موضوعیت استون کلد استیو آستن - لینک دانلود

همانطور که مطلع هستید آخرین نسخه از این بازی دارای کم و کاستی های فراوانی بود ، از این رو چند روز پیش لیستی از 10 موردی که باید به این بازی برگردانده یا اصلاح شوند منتشر شد :

10.Creat A Diva

89740058928344270953.jpg

9.Blood

98428662873413475411.jpg

8.Creat A Title

83435410889409472232.jpg

7.A Return To Arcade Gamaing

62919207406370726044.jpg

6.Creat An Arena

23689404588466704817.jpg

5.Rebuilding Hair

06328695142279859371.jpg

4.Ordinary Match Types

Singles Matches:

– Inter Gender
– Special Referee (included in showcase mode)
– 3 stages of hell (included in showcase mode)
Tag Team Matches:
– Tornado Tag
– Elimination Tornado
– Mixed tag
Triple Threat Matches:
– Falls Count Anywhere
– 2 out of 3 Falls
– No DQ
Fatal Four Way Matches:
– Battle Royal
– Falls Count Anywhere
– 2 out of 3 Falls
– No DQ

94717768344461780009.jpg

3.Gimmick Match Types

Singles Matches:

– Inferno
– Bra and panties
– Ladder
– First blood
– I Quit
– Casket (Included in showcase mode)
– Backstage Brawl
– Boiler Room Brawl
Tag Team Matches:
– Extreme Rules
– Hell in a Cell
– Ladder
– Steel cage
– Table
– TLC
– Elimination table
– Backstage Brawl
Triple Threat Matches:
– Ladder
– Steel cage
– TLC
– Backstage Brawl
Fatal Four Way Matches:
– Hell in a Cell
– Ladder
– Steel cage
– Table
– TLC
Six-man Matches
Elimination Chamber tag

31869763484359142867.jpg

2.The Superstars' Current Attire

55031025328297687319.jpg

1.Attiude Era Mode

آخرین ویرایش:
والا من که بخاطر نوستالژی با استارها و مسابقات قدیم نیس که از مسابقات و استارهای الان حالم بهم خوردهحالم بهم خورده چون واقعا افتضاح هستناز استارهای بیخود و بی کریزمایی مثل دنیل برایان و سینا و دالف زیگلر و دمین سندو و میز بگیر تا استوری های تقلید از قدیم که مثلا اومدن استوری برت هارت و شان مایکلز رو با سینا و پانک کپی کردن یا استوری های nWo رو با The Nexus و The Core کپی کردن یعنی این بدبختا حتی عرضه ندارن استوری های بهتر از قدیم بنویسن میان از قدیم تقلید میکنن و همون اتفاقات اونموقع رو دوباره تکرار میکننیا پوش های الکی و علمی تخیلی که به افراد بی لیاقت مثل برایان میدن که برایان در یک روز هم تریپل اچ رو شکست داد هم 2 نفر دیگه روکه من مطمعنم همین کوتوله اگه در wcw بود بالاتر از کمربند cruiserweight نمیگرفت ولی تو wwe با پوش های بی جا از آندرتیکر هم دارن بالاتر میبرنشیا حذف شدن خشونت که دیگه يه قطره خون نمیاد و مسابقات مخصوص بچه ها شده ولی در گذشته سر تا پاشون خونی میشد و اونقدر محکم مشت میزدن صدای ضرباتشون شنیده میشددر کل وقتی میگم کشتی کج چرت شده یعنی واقعا چرت شده و ربطی به نوستالژی ندارهطرفدارها هم که خیلی کمتر شدن قدیم ریتینگ ها 8 و 7 بود الان به زور 2 و 1کسی هم که به این بیزینس علاقه داره من پیشنهاد میدم بره شو های wwf و wcw و ecw رو ببینه نه مسابقات چرت الانو دالف زیگلر و سث رولینز حتی از سانتینو مارلا هم کمترن چه برسه بخوان با شان مایکلز مقایسه شنبعد يه دوستی گفته بود رومن راینز راک جدید هست، به نظر من راک هم استار بیخودی بود و نسخه ی قدیم سینای الان بودیعنی مثل سینا بی استعداد و بی کریزما بود ولی از بس مثل سینا بهش پوش های تاریخی دادن اون همه بالا رفت و پرطرفدار شد که آخرش هم بدون توجه به طرفداراش بخاطر پول کشتی کجو ول کرد رفت سمت بازیگریSent from my D6603 using Tapatalk
مثل اینکه شما خیلی دلت از wwe پره. ولی خب چه میشه کرد دیگه وضع همینه wcw و ecw هم تموم شد رفت دیگه الان دیگه چندبار می تونی مسابقات کلاسیک رو دوباره ببینی و هیجان زده بشی دیگه صد بار نمیشه کف کرد که مثلا rock هالک هوگن رو برد.ولی حالا شما از استوری لاینای الان خوشت نمیاد دیگه کشتی گیرا رو له نکن دالف و برایان کارشون خوب بود بدبختا(برایان رفت از wwe از دستش خلاص شدی) هرچند حرفتو درباره cena قبول دارم به نظرم بدترین زمان wwe حدود ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹ بود که سینا و orton دیگه گندشو در اوردن با این رقابتشون.ولی قدیمام با همه خوبیاش مشکلات خودشو داشت مثلا به نظر میک فولی یا من کایند هنر کشتی شون صفر بود فقط نون همین صندلیو میز اتیش زدن رو میخوردن یا همین triple H گاهی فقط نیمساعت با چکش یه نفر رو میزد یعنی کشتی نمیدیدیم ما.تازه اون چیزی که درباره برایان میگی قبلا اتفاق افتاده chris jericho تو یه شب هم rock و هم Stone cold رو شکست داد.من فقط دارم میگم اگر کمی انتظاراتتون رو پایین بیارید از الان wwe هم میتونید لذت ببرید مخصوصا که الان دیگه نقش سینا کم شده بیشتر بروبچ nxt ریختن.

برعکس دوستان
من اصلا با WcW حال نمیکنم
زیاد هم ندیدم مسابقاتشو
هرچی هم دیدم همیشه یکی دخالت میکرد
یا اون جریان مسخره Finger of Doom
فقط اضافه شدن هوگن به nWo خیلی جالب بود برام.

تازه اون چیزی که درباره برایان میگی قبلا اتفاق افتاده chris jericho تو یه شب هم rock و هم Stone cold رو شکست داد

بنده از هواداران جریکو هستم
ونجنس 2001 رو میگید
مسابقه دومش رو دیدین ؟که آستین رو برد
وینس مکمن کمکش کرد بصورت کاملا کثیف یا همون Dirty برد نه Clean
ولی براین بصورت ابرقهرمانانه هم ارتن رو برد هم باتیستا هم اتورتی و هانتر و کلا جلوی همه وایساد ...
فرق دارن با هم
جریکو هم خیلی زحمت کشیده واسه کمپانی
ولی براین خیلی توی مین راستر نبود
به لطف هوادارا پوش دادن بهش

البته WWF هم مثل الان تو 99 خالطور داشت ، یکی مثل road dogg یک دلقک واقعی که کلا از لحاظ کشتی گرفتن زیر خط فقر بود مسابقاتش مبال اوره ولی از اونور کار با میکروفونش و چهره اش و اون کاریزما صورتش و تن صداش و حرکات ابداعیش خداییش عالی بود خداییش Ladies and gentelman boys and girls..:bighug:
ولی خدایی تماشاچی ها هم فوق العاده بودن با اون بوق هایی که وسط مسابقات میزدن یکدفعه

برعکس دوستان
من اصلا با WcW حال نمیکنم
زیاد هم ندیدم مسابقاتشو
هرچی هم دیدم همیشه یکی دخالت میکرد
یا اون جریان مسخره Finger of Doom
فقط اضافه شدن هوگن به nWo خیلی جالب بود برام.

بنده از هواداران جریکو هستم
ونجنس 2001 رو میگید
مسابقه دومش رو دیدین ؟که آستین رو برد
وینس مکمن کمکش کرد بصورت کاملا کثیف یا همون Dirty برد نه Clean
ولی براین بصورت ابرقهرمانانه هم ارتن رو برد هم باتیستا هم اتورتی و هانتر و کلا جلوی همه وایساد ...
فرق دارن با هم
جریکو هم خیلی زحمت کشیده واسه کمپانی
ولی براین خیلی توی مین راستر نبود
به لطف هوادارا پوش دادن بهش

خوبه خودتم میگی بازیهاشون ندیدی حالا کالا دوتا مسابقه هم دیده باشی واسه همین دوست نداشتی پسرم wcw فوق الاده بود استوری لاینشون عالی بود چون ندیدی نمیدونی چی به چیه واسه همین خوشت نمیاد شما wwe دیدی اونجا بیشتر همه میدیدن واسه همین شما راسترها را در درجه اول میشناختی در درجه دوم wcw گرون بود واسه همین همه wwe میخریدن و توی کانالها پخش میشد من همون موقعها که میزاشت هفته به هفته نگاه میکردم یعنی از سال 97 تا 2001

خوبه خودتم میگی بازیهاشون ندیدی حالا کالا دوتا مسابقه هم دیده باشی واسه همین دوست نداشتی پسرم wcw فوق الاده بود استوری لاینشون عالی بود چون ندیدی نمیدونی چی به چیه واسه همین خوشت نمیاد شما wwe دیدی اونجا بیشتر همه میدیدن واسه همین شما راسترها را در درجه اول میشناختی در درجه دوم wcw گرون بود واسه همین همه wwe میخریدن و توی کانالها پخش میشد من همون موقعها که میزاشت هفته به هفته نگاه میکردم یعنی از سال 97 تا 2001

درسته
اکثر سوپراستارا هم از WcW شروع کردن
ولی من اصلا خوشم نمیومد
از baricade های نرده ای-فلزی
یا طرحهای روی رینگ
من خوشم نمیومد

ولی WcW کار درست بود
مخصوصا بیشاف
خیلی قبولش دارم...

کسی اگه دنبال هیجانه بشینه بازی های میک فولی ببینه واقعا با این که هیکل غناس و بد مدلی داشت ولی ادم شجاع و نترسی بود مثل جف هاردی و کارهای ریسکی زیادی کرد تو دوران حضورش مثل پرت شدنش از بالای قفس توسط تیکر یا بازی با هانتر تو 2000

هیکل در رسلینگ مهم نیس

يه استاری مثل سینا الان بهترین هیکل رو داره ( با هزار تا آمپول و استرويد و .... البته ) ولی مضخرف ترین مسابقات رو میده و کریزما هم صفر طوری که همیشه بوو میشه

مهم ترین چیز در رسلینگ کریزما هست که از همه چی مهم تره

الان اگه آندرتیکر و کین wwf رو ببینید همچین هیکل خفن ورزشکاری هم نداشتن ولی آدم رو از هیجان میکشتن

یا استون کولد و برت هارت و شان مایکلز و ادج و جرکهو ....

ختم کلام يه استار هایی مثل مک فولی و رواد داگ می ارزن به هزار تا سینا و بیگ ای و دیوید اوتانگایی که فقط هیکل گنده کردن

که البته این هیکل گنده ها هم بعدا دوپینگ شون عوارض خودشو نشون میده مثلا باتیستا هیکل تقلبیش دیگه آب رفته و 2 مشت میزنه نیم ساعت نفس نفس میزنه

Sent from my D6603 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
اون دوستی که season pass گرفته بود میشه بگه که پک move set خریدش می ارزه یا نه؟
خب بستگی داره که شما لازم داشته باشی یا نه من خودم یکی دو فن بیشتر لازم نداشتم اونقدرا مهم نیست من واسه راستر خریدم اونا خودشون کلی فنون دارن که به بازی اضافه میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or