آخرین ویرایش:
فیل تر شکن رو از vpnmakers بخر،همه جوره نصب میشه.قیلتر شکنم از عید دیگه کار نمیکنه دارم دیوونه میشم.
جان سینا مرد؟الان دوستم داشت میگفت.مرد . رفتم سرچ کنم دیدم همه جا قیلتره.
کسی خبر داره؟؟؟جان سینا مرد؟:-o
- - -ویرایش - - -
لطفا اگه کسی از قیلتر فکن داره بره سرچ کنه ببینه مرد یا نه.اگه زندست در چه وضعیتیه.مرسی
قیلتر شکنم از عید دیگه کار نمیکنه دارم دیوونه میشم.
جان سینا مرد؟الان دوستم داشت میگفت.مرد . رفتم سرچ کنم دیدم همه جا قیلتره.
کسی خبر داره؟؟؟جان سینا مرد؟:-o
- - -ویرایش - - -
لطفا اگه کسی از قیلتر فکن داره بره سرچ کنه ببینه مرد یا نه.اگه زندست در چه وضعیتیه.مرسی

رسلمنیا یکشنبه برگزار میشه ، باز خوبه ترتیب 2 تا مسابقه خوب رو تو 1 سال میدن
یکشنبه صبح همینجا منتظر لینک دانلود رسلمنیا 31 ، ریلیز اختصاصی خودم با حجم و کیفیت خوب باشید .
مسابقه پانک کیهاوکی.باشه.مشکلی نیست.همه هیجان زده ایم.فقط امیدوارم مسابقش به هیچ دلیلی کنسل نشه.
کلا من نظرم رو گفتم.نتیجه ممکنه فرق کنه.
به نظرم تا پانک ناک اوت میشه.یا اگه بخواد بهتر شرایط پیش بره ، تسلیم سابمیشن میشه.
راستی کنفرانش پانک در ufc رو دیدم.خودم لینکش رو همین تاپیک هم گزاشتم:d
باتیستا بایدم بو شه دوران فیس بودنش تموم شد هدف کمپانی همینه به اندازه کافی فیس بود .ولی کلا مبارزات ابکی شده خسته کننده و کسل کننده بدون هیجان دقیقا جو سالن ها سر مسابقات قدیمی عجیب و غریب بود بچه کم بود WWF واسه کودکان نبود دیگه مهم نیست دوران بازنشستگی منم رسیده انگار:dالان دیگه تقریبا جوری شده که کشتی کج شده واسه خردسالان عزیز ، الان فقط و فقط رویال رامبل و رسلمنیا یه کم جذابه اونم به خاطر حضور لسنر ، تیکر ، راک و ...
باتیستا با اون عظمت میان رومن رینز رو حذف میکنه بو میشه
ساله بعدش رومن رینز میاد اول میشه به خاطر حذف برایان بو میشه
دبلیو دبلیو ای الان فقط به فکر سوده ، از فروش وسایل و ابزار افرادی مثل دنیل بریان و جان سینا ...! کشتی گیرها هم به فکر پولن ، الان شما کیفیت پی پی وی فست لین رو مقایسه کنید با نمیگم یه پی پی وی با یکی از شو های راو سال 2000 مثلا ، همون راو مسابقاتش خیلی بهتر ، سجمنت های با کیفیت تر و پرومو های خیلی قوی تری داشت .
فکر نکنم خبری شده باشه.ولی بزار مطمعن بشم بعد میگممسابقه پانک کیه
باتیستا بایدم بو شه دوران فیس بودنش تموم شد هدف کمپانی همینه به اندازه کافی فیس بود .ولی کلا مبارزات ابکی شده خسته کننده و کسل کننده بدون هیجان دقیقا جو سالن ها سر مسابقات قدیمی عجیب و غریب بود بچه کم بود WWF واسه کودکان نبود دیگه مهم نیست دوران بازنشستگی منم رسیده انگار:d
اون سه تا ریشو ها که وایت هستن یکی لز خالطورترین کسایی که من دیدم بدون هیچگونه هنری چندوقت پیش بازی اون قد بلند ریشو رو با زیگلر دیدم حالم بد شد یعنی چی واقعا ؟ از 10 دقیقه بازی 5 دقیقه مثل جنازه هی میافتاد زمین دوباره بلند میشدن دو تا مشت میزدن نمادین دوباره ... الان wwe یک دیوونه مثل جف هاردی که حرکات مرگ اسا میکرد یا دادلی بویز کم داره ادم حال کنه میز بیارن هیجان بدن:dای کاش هیچوقت برنمیگشت . دبلیو دبلیو ای هم الان پایه و اساس همه کارهاش برای سود آوریه ، با وجود قانون PG که توسط زن وینس مکمن تو مجلس تصویب شده دیگه هیچوقت دورانی در حد و اندازه اتتیود نمیبینیم ، ولی خوب الان کشتی گیرهایی هستن که میتونن آینده کمپانی رو تضمین کنن مثل رومن رینز ، بری وایات ، آدرین نویل و امثال این کشتی کج کاران که قطعا آینده کمپانی هستند ، حالا شما رو نمیدونم ولی خودم تا قبل اینکه بدونم کشتی کج الکی نیست خیلی حال میکردم باهاش و در به در دنبال کشتی کج جدید میگشتم :d البته استارهای اون موقع سطحشون خیلی از کشتی گیران الان بالاتر بود . ولی خوب الان فقط مسابقات لسنر رو میبینیم ، رسلمنیا هم مسابقات خوبی داره مثل استینگ و تریپل اچ که خیلی میتونه دیدنی باشه .