WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
سیاهه عجب غولیه ولی بازم تو ufc فقط زور خالی کافی نیست تکنیکم تاثیر داره
من دیدم طرف گنده بوده هیکلی ولی یکی لاغرتر بوده زدتش ، کسانی مثل باتیستا هم اگه تو جوونی تو ufc بودن موفق بودن ولی براک دیگه بهترین کار کرد رفت خودش به خطر مینداخت تو این سن و سال با خانواده اش و بچش .wwe براش بدون خطر و پول کافی هست.
Ufc برای افرادی مثل گلدبرگ هم مناسبه اگه گلدبرگ میرفت اونجا گرد و خاکی میکرد
واقعا هم بدن قدرتمند و عضله ای داشت هم تکنیک بالا و زیبا

قیلتر شکنم از عید دیگه کار نمیکنه دارم دیوونه میشم.
جان سینا مرد؟الان دوستم داشت میگفت.مرد . رفتم سرچ کنم دیدم همه جا قیلتره.
کسی خبر داره؟؟؟جان سینا مرد؟:-o

- - -ویرایش - - -

لطفا اگه کسی از قیلتر فکن داره بره سرچ کنه ببینه مرد یا نه.اگه زندست در چه وضعیتیه.مرسی

- - -ویرایش - - -

لطفا اگه کسی از قیلتر فکن داره بره سرچ کنه ببینه مرد یا نه.اگه زندست در چه وضعیتیه.مرسی
فیل تر شکن رو از vpnmakers بخر،همه جوره نصب میشه.

XPERIA Z3

- - -ویرایش - - -

نمرده ، خیالت راحت :d

کلا از بیخ شایعه بود ، همون روز که اینو گفتن چند ساعت بعدش تو تویتر توییت داد
yahoo_4.gif

این عکس ها که میبینی تو بیمارستانه مال بعد مسابقه با باتیستا تو سامراسمه که پشتش آسیب دید .

هر کی این عکس هارو دید باور نکنه

عکس 1 | عکس 2

آخرین ویرایش:
خدا رو شکر.اون مرد بزرگیه:d
شرمنده دیگه که تاپیک منفور wwe 2k15 رو بالا اووردم.حالا که تاپیک رو بالا اووردم . این بازی واقعا اشغاله .نخرین:d

رسلمنیا یکشنبه برگزار میشه ، باز خوبه ترتیب 2 تا مسابقه خوب رو تو 1 سال میدن :|

یکشنبه صبح همینجا منتظر لینک دانلود رسلمنیا 31 ، ریلیز اختصاصی خودم با حجم و کیفیت خوب باشید .

خوب انگار دیگه کم کم wwe داره پوست میندازه و نسل عوض میشه احساس میکنم دیگه اخرای کارم با بازیشم انگار رسیده چون دیگه با تلویزیونش که خیلی وقته خداحافظی کردم .
دیگه از نسل قبل یک باتیستا و براک لزنر و چندتا دیگه مثل سینا و اورتون موندن که باتیستا و براک که اخرای کارن سینا هم که سنبل کمپانیه حالا حالا ها هست
ادج و اندر و شان مایکل و همه بازنشست شدن نسل مورد علاقه من داره به پایان خط میرسه دیگه از نسل جدید که تو بازی اصلا استقبال نمیکنم و مفت نمیارزن واسم

سلام من امیرم 3 بار تا حالا بن شدم:d
بازی مزخرفه من مهر خریدم آبان فروختم بخش آنلاین هم بدرد نخور بود
دو سه بار میخواستیم با منصور بازی کنیم اصلا نتونستیم منصور یادته ؟

الان دیگه تقریبا جوری شده که کشتی کج شده واسه خردسالان عزیز ، الان فقط و فقط رویال رامبل و رسلمنیا یه کم جذابه اونم به خاطر حضور لسنر ، تیکر ، راک و ...

باتیستا با اون عظمت میان رومن رینز رو حذف میکنه بو میشه :|

ساله بعدش رومن رینز میاد اول میشه به خاطر حذف برایان بو میشه :|

دبلیو دبلیو ای الان فقط به فکر سوده ، از فروش وسایل و ابزار افرادی مثل دنیل بریان و جان سینا ...! کشتی گیرها هم به فکر پولن ، الان شما کیفیت پی پی وی فست لین رو مقایسه کنید با نمیگم یه پی پی وی با یکی از شو های راو سال 2000 مثلا ، همون راو مسابقاتش خیلی بهتر ، سجمنت های با کیفیت تر و پرومو های خیلی قوی تری داشت .

اوکی.باشه.مشکلی نیست.همه هیجان زده ایم.فقط امیدوارم مسابقش به هیچ دلیلی کنسل نشه.
کلا من نظرم رو گفتم.نتیجه ممکنه فرق کنه.
به نظرم تا پانک ناک اوت میشه.یا اگه بخواد بهتر شرایط پیش بره ، تسلیم سابمیشن میشه.
راستی کنفرانش پانک در ufc رو دیدم.خودم لینکش رو همین تاپیک هم گزاشتم:d
مسابقه پانک کیه

الان دیگه تقریبا جوری شده که کشتی کج شده واسه خردسالان عزیز ، الان فقط و فقط رویال رامبل و رسلمنیا یه کم جذابه اونم به خاطر حضور لسنر ، تیکر ، راک و ...

باتیستا با اون عظمت میان رومن رینز رو حذف میکنه بو میشه :|

ساله بعدش رومن رینز میاد اول میشه به خاطر حذف برایان بو میشه :|

دبلیو دبلیو ای الان فقط به فکر سوده ، از فروش وسایل و ابزار افرادی مثل دنیل بریان و جان سینا ...! کشتی گیرها هم به فکر پولن ، الان شما کیفیت پی پی وی فست لین رو مقایسه کنید با نمیگم یه پی پی وی با یکی از شو های راو سال 2000 مثلا ، همون راو مسابقاتش خیلی بهتر ، سجمنت های با کیفیت تر و پرومو های خیلی قوی تری داشت .
باتیستا بایدم بو شه دوران فیس بودنش تموم شد هدف کمپانی همینه به اندازه کافی فیس بود .ولی کلا مبارزات ابکی شده خسته کننده و کسل کننده بدون هیجان دقیقا جو سالن ها سر مسابقات قدیمی عجیب و غریب بود بچه کم بود WWF واسه کودکان نبود دیگه مهم نیست دوران بازنشستگی منم رسیده انگار:d

باتیستا بایدم بو شه دوران فیس بودنش تموم شد هدف کمپانی همینه به اندازه کافی فیس بود .ولی کلا مبارزات ابکی شده خسته کننده و کسل کننده بدون هیجان دقیقا جو سالن ها سر مسابقات قدیمی عجیب و غریب بود بچه کم بود WWF واسه کودکان نبود دیگه مهم نیست دوران بازنشستگی منم رسیده انگار:d

ای کاش هیچوقت برنمیگشت . دبلیو دبلیو ای هم الان پایه و اساس همه کارهاش برای سود آوریه ، با وجود قانون PG که توسط زن وینس مکمن تو مجلس تصویب شده دیگه هیچوقت دورانی در حد و اندازه اتتیود نمیبینیم ، ولی خوب الان کشتی گیرهایی هستن که میتونن آینده کمپانی رو تضمین کنن مثل رومن رینز ، بری وایات ، آدرین نویل و امثال این کشتی کج کاران که قطعا آینده کمپانی هستند ، حالا شما رو نمیدونم ولی خودم تا قبل اینکه بدونم کشتی کج الکی نیست خیلی حال میکردم باهاش و در به در دنبال کشتی کج جدید میگشتم :d البته استارهای اون موقع سطحشون خیلی از کشتی گیران الان بالاتر بود . ولی خوب الان فقط مسابقات لسنر رو میبینیم ، رسلمنیا هم مسابقات خوبی داره مثل استینگ و تریپل اچ که خیلی میتونه دیدنی باشه .

ای کاش هیچوقت برنمیگشت . دبلیو دبلیو ای هم الان پایه و اساس همه کارهاش برای سود آوریه ، با وجود قانون PG که توسط زن وینس مکمن تو مجلس تصویب شده دیگه هیچوقت دورانی در حد و اندازه اتتیود نمیبینیم ، ولی خوب الان کشتی گیرهایی هستن که میتونن آینده کمپانی رو تضمین کنن مثل رومن رینز ، بری وایات ، آدرین نویل و امثال این کشتی کج کاران که قطعا آینده کمپانی هستند ، حالا شما رو نمیدونم ولی خودم تا قبل اینکه بدونم کشتی کج الکی نیست خیلی حال میکردم باهاش و در به در دنبال کشتی کج جدید میگشتم :d البته استارهای اون موقع سطحشون خیلی از کشتی گیران الان بالاتر بود . ولی خوب الان فقط مسابقات لسنر رو میبینیم ، رسلمنیا هم مسابقات خوبی داره مثل استینگ و تریپل اچ که خیلی میتونه دیدنی باشه .
اون سه تا ریشو ها که وایت هستن یکی لز خالطورترین کسایی که من دیدم بدون هیچگونه هنری چندوقت پیش بازی اون قد بلند ریشو رو با زیگلر دیدم حالم بد شد یعنی چی واقعا ؟ از 10 دقیقه بازی 5 دقیقه مثل جنازه هی میافتاد زمین دوباره بلند میشدن دو تا مشت میزدن نمادین دوباره ... الان wwe یک دیوونه مثل جف هاردی که حرکات مرگ اسا میکرد یا دادلی بویز کم داره ادم حال کنه میز بیارن هیجان بدن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or