WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا اصن هایپم نمیاد؟شاید به خاطر نبودن Bret Hart باشه =((
یه سوال : برای اسکن صورت حتما باید از دوربین خود PS4 استفاده کرد؟حیفه از این قابلیت استفاده نکنیم.

نمیدونم چرا اصن هایپم نمیاد؟شاید به خاطر نبودن Bret Hart باشه =((
یه سوال : برای اسکن صورت حتما باید از دوربین خود PS4 استفاده کرد؟حیفه از این قابلیت استفاده نکنیم.

تو اون ویدیویی که چند روز پیش اومد ، اون یارو عکسش رو تو پی سی با فتوشاپ ادیت کرد و بعد انتقال داد به پی اس 4

تو این 7 که مونده ، دعوتتون مقکنم چند ویدیو رسمی ببینید که توسط ign منتشر شده تو این هفته ها .
این my carrer هست ، کلا مد جالبی هست از بخش تمرینی و اپدیت کردن skill ها و کات سین های جالب توش با مربی تمرینی رسمی wwe که تو بازی قرارش دادن.
اینم سه تا از ورودی ها در نسخه نسل بعد، گروه usos و daniel bryan و cory graves NXT
خیلی خوبه حس و حال ورودی ها صدای تماشاگرا و صحبت کردن گروه usos در ورودیشون خیلی خوب از اب دراومده .

خبر مهم : اطلاعات کامل creation suit با عکس منتشر شد حتما مطالعه کنید . https://wwe.2k.com/index.php/news/single/wwe-2k15-creation-suite-details

خلاصش: بخش های create an arena و crate championship و story designer و custoum diva لز بازی حذف کردن یکسریش مثل استوری دیزاینر واقعا زاید بود و نیاز بود حذف شه . ولی باقیش نمیدونم ..
دلیلشم گفتن بخاطر پلیش کردن بیشتر بخش های دیگه بازی بوده ، ، مانور بازی روی ساخت و دانلود لگو های مختلف هست که 20 لگو میشه دانلود کرد و رو لباس ها گذاشت و تغییرات لباس راستر ها بهطور کامل هست که تا پارسال فقط میشد رنگ عوض کرد، و بخش سوپراستار استودیو که میشه عکس های صورت خودتون بندازید روی راستر ها
کلا مردم خیلی واکنش منفی داشتن نسبت به بخش های custom diva و story disginer
من به شخصه امیدوارم گیم پلی بازی درجه خوبیذاشته باشه وگرنه با این حذفیات و کم شدن راستر ها و پولی کردن یکسری راستر نمیشه امید بالایی داشت ، باید دید Embargo تا کی هست .
کلا نمیشه به نسخع امسالم صدرصد اطمینان داشت با این تفاسیر

Last edited by a moderator:
از سال 2005 هر سال بازی هاش رو خریدم.دیگه بسه.گور پدره ازنده ها و طراح ها و گارگردان های بازی.گور پدی 2k و thq و سازنده های ژاپنی و برایان ویلیامز و ویلیام رگال و جان سینا و هر کس دیگه تو کشتی کچ.
الن وقت اعلام همچین خبری هست؟من 2 ماه پیش باشگاه رو ول کردم تا صرفه جویی بشه و 250 تومان گراشتم 1 گوشه و از وقتی ps4 خریدم حتی 1 بازی هم توش نزاشتم تا wwe رو بخرم و استارت بزنم نسل جدید رو.
الان که 6 روز تا عرضه بازی مونده این خبر رو اعلام میکنین؟
این 2 سه ماه وقت رو کی جبران میکنه واسم؟بازی رو تاخیر انداختن گفتم اشکالی نداره صبر میکنم.هیچ خبری از بازی نمیدادن گفتم بازم صبر میکنم.
کار من این مدت این بود که روزی 100 دفعه (به خدا هر روز) سایت تقویم (هم میلادی هم شمسی) و سایت یونیوب و 2k,com و بازیسنتر رو چک کنم تا نکنه خبری اومده باشه.الان که 6 روز مونده به بازی خبر ناقص بودن بخش ساخت و ساز رو میدن؟
واسه منی که 90% وقتم رو ساخت وساز میگزره و کل انگیزه ی من ساخت و ساز بود؟
من در هیلو هم همینطور بودم.فارکرای رو هم میخرم فقط برای بخش ساخت و سازش.
اونوقت ساخت وساز محبوب ترین بازیم ناقص شد؟این همه انتظار کشک بود؟
من به نسل جدید اومدم و کل دوستام در x360 رو از دست دادن و ادم منزوی شدم.بدون بازی بدون دوست بدون لایو شدم.
واسه چی؟اخه لعنتی ها چرا زودتر نگفتین؟استوری دره پیتتون به چه درد من میخوره؟گیم پلی تکراریتون به چه درد من میخوره؟
الان میتونستم xbox ام رو داشته باشم و تایتان فال بزنم و هیلو بزنم و دوستام و داشته باشم و لایوم رو داشته باشم و کالاف بزنم و گیرز بزنم.خیلی عجولانه کنسول خریدم و الان احساس میکنم تو انتخاب کنسول عجله کردم.چون واسه کشتی کچ عجله داشتم.
کلا همه چی رو بهم ریخت این 2k . ای کاش بازی درست ea میفتاد تا یک گیم پلی متفاوت با گرافیک ufc رو داشتیم.
هیچ وقت انقدر پشیمون و نا امید نشدم واسه یه بازی.
ببخشید اگه سرتون رو درد اووردم(اصلا نمیدونم چرا این مطالب رو تایپ کردم.اینج نمیگفتم کجا میگفتم؟)

این نسخه از یک جهت هایی خیلی شبیه wwe 12 هست اون سالم سازنده خیلی تمرکز کرده بود روی گقم پلی و بازی راستر انچنانی نداشت ، و تاریخشم 22 نوامبر بود .
ولی خوب سایت ها با نمراتشون حسابی از خجالت بازی دراومدن ، امسالم اینا خیلی روی گیم پلی تمرکز کردن و یکسری بخش ها رو کنار گذاشتن ، ولی چون اولین نسخه نسل بعدیه ، یکسری نقص هاش از الان معلوم شد، ولی احتمالا واسه نسخه بعدی که بیس گیم پلی دارن تمرکز میکنن روی موارد دیگه ، ولی خوب الان دیوا نمیشه ساخت ..
کاشکی حداقل بخش یونیورس حذف میکردن .

این نسخه از یک جهت هایی خیلی شبیه wwe 12 هست اون سالم سازنده خیلی تمرکز کرده بود روی گقم پلی و بازی راستر انچنانی نداشت ، و تاریخشم 22 نوامبر بود .
ولی خوب سایت ها با نمراتشون حسابی از خجالت بازی دراومدن ، امسالم اینا خیلی روی گیم پلی تمرکز کردن و یکسری بخش ها رو کنار گذاشتن ، ولی چون اولین نسخه نسل بعدیه ، یکسری نقص هاش از الان معلوم شد، ولی احتمالا واسه نسخه بعدی که بیس گیم پلی دارن تمرکز میکنن روی موارد دیگه ، ولی خوب الان دیوا نمیشه ساخت ..
کاشکی حداقل بخش یونیورس حذف میکردن .
من یکی که تو کار ساخت و ساز نیستم :d این چیزای فرعیه .
گیم پلی خسته کننده نباشه باید کلامون رو بندازیم هوا .

سیاست 2k سیاست کثیف و غیر قابل بخششی بود.
اگه بازی رو پیشخرید کرده بودم الان میخواستم چه غلطی کنم.چرا این همه دمت ما رو از برنامه هاشون مطلع نکردن؟چرا ما رو گول زدن؟
کشتی کچ یک پکیج کامل از گیم پلی و داستان و ساخت و سازه.چرا خرابش کردن؟شنیده بودم روی نسل 8 حتی قابلیت music رو برداشتن؟اونا حقی ندارن یه بازی رو ناقص کنن و تا چند روز مونده به عرضه صداش رو در نیارن.این زرنگی نیست.این خریته.
بخش nxt اضافه کردن؟nxt بخوره تو فرق سر کمپانی ایشالا.
چرا در قسمت Q+A هیچ وقت این نواقص رو مطرح نکردن؟پدر سوختگی بازیه اونها واسه بعضی ها بی تاثیر هست ولی واسه بعضی ها مثل من مخرب هست.
امروز داشتم با دوستم صحبت میکردم که کنسول رو با X1تعوصض کنم که حداقل از جهت مالی به نفعم بشه و بازی با هارد قابل انتقال باشه.
من اگه الان wwe رو میخریدم که دیگه دنبال بازی دیگه ای نمیرفتم.ولی الان ... .

سیاست 2k سیاست کثیف و غیر قابل بخششی بود.
اگه بازی رو پیشخرید کرده بودم الان میخواستم چه غلطی کنم.چرا این همه دمت ما رو از برنامه هاشون مطلع نکردن؟چرا ما رو گول زدن؟
کشتی کچ یک پکیج کامل از گیم پلی و داستان و ساخت و سازه.چرا خرابش کردن؟شنیده بودم روی نسل 8 حتی قابلیت music رو برداشتن؟اونا حقی ندارن یه بازی رو ناقص کنن و تا چند روز مونده به عرضه صداش رو در نیارن.این زرنگی نیست.این خریته.
بخش nxt اضافه کردن؟nxt بخوره تو فرق سر کمپانی ایشالا.
چرا در قسمت Q+A هیچ وقت این نواقص رو مطرح نکردن؟پدر سوختگی بازیه اونها واسه بعضی ها بی تاثیر هست ولی واسه بعضی ها مثل من مخرب هست.
امروز داشتم با دوستم صحبت میکردم که کنسول رو با X1تعوصض کنم که حداقل از جهت مالی به نفعم بشه و بازی با هارد قابل انتقال باشه.
من اگه الان wwe رو میخریدم که دیگه دنبال بازی دیگه ای نمیرفتم.ولی الان ... .
اره صداش درنیاوردن ، قابلیت custom music نیست نه خودشون گفته بودن ،
باید دید نمرات چی میشه 2k مثل این که نقد ها رو 4 روز قبل عرضه گذاشته .

این ویدیو ببینید حتما
درباره کنترل بازی و گیم پلی و توضیحات.
http://youtu.be/8dWHgnxJ1tA
این استامینا یکی از بهترین موارد بازی هست روی همه چی اثر داره با بدن قرمز نمیتونید فینیشر بزنید ، یا اونجاش باحاله که بیگ شو کوفی کینگستون هل میده فکر کنم قضیه تشخیص وزن درست شده.

Last edited by a moderator:
از سال 2005 هر سال بازی هاش رو خریدم.دیگه بسه.گور پدره ازنده ها و طراح ها و گارگردان های بازی.گور پدی 2k و thq و سازنده های ژاپنی و برایان ویلیامز و ویلیام رگال و جان سینا و هر کس دیگه تو کشتی کچ.
الن وقت اعلام همچین خبری هست؟من 2 ماه پیش باشگاه رو ول کردم تا صرفه جویی بشه و 250 تومان گراشتم 1 گوشه و از وقتی ps4 خریدم حتی 1 بازی هم توش نزاشتم تا wwe رو بخرم و استارت بزنم نسل جدید رو.
الان که 6 روز تا عرضه بازی مونده این خبر رو اعلام میکنین؟
این 2 سه ماه وقت رو کی جبران میکنه واسم؟بازی رو تاخیر انداختن گفتم اشکالی نداره صبر میکنم.هیچ خبری از بازی نمیدادن گفتم بازم صبر میکنم.
کار من این مدت این بود که روزی 100 دفعه (به خدا هر روز) سایت تقویم (هم میلادی هم شمسی) و سایت یونیوب و 2k,com و بازیسنتر رو چک کنم تا نکنه خبری اومده باشه.الان که 6 روز مونده به بازی خبر ناقص بودن بخش ساخت و ساز رو میدن؟
واسه منی که 90% وقتم رو ساخت وساز میگزره و کل انگیزه ی من ساخت و ساز بود؟
من در هیلو هم همینطور بودم.فارکرای رو هم میخرم فقط برای بخش ساخت و سازش.
اونوقت ساخت وساز محبوب ترین بازیم ناقص شد؟این همه انتظار کشک بود؟
من به نسل جدید اومدم و کل دوستام در x360 رو از دست دادن و ادم منزوی شدم.بدون بازی بدون دوست بدون لایو شدم.
واسه چی؟اخه لعنتی ها چرا زودتر نگفتین؟استوری دره پیتتون به چه درد من میخوره؟گیم پلی تکراریتون به چه درد من میخوره؟
الان میتونستم xbox ام رو داشته باشم و تایتان فال بزنم و هیلو بزنم و دوستام و داشته باشم و لایوم رو داشته باشم و کالاف بزنم و گیرز بزنم.خیلی عجولانه کنسول خریدم و الان احساس میکنم تو انتخاب کنسول عجله کردم.چون واسه کشتی کچ عجله داشتم.
کلا همه چی رو بهم ریخت این 2k . ای کاش بازی درست ea میفتاد تا یک گیم پلی متفاوت با گرافیک ufc رو داشتیم.
هیچ وقت انقدر پشیمون و نا امید نشدم واسه یه بازی.
ببخشید اگه سرتون رو درد اووردم(اصلا نمیدونم چرا این مطالب رو تایپ کردم.اینج نمیگفتم کجا میگفتم؟)

داداش جیگر مارو که کباب کردی :d
ایشاللا بازی اونقدرام بد نیس.منم واللا حقوقمو دادم PS4 گرفتم عید و فقط از اون موقع تونستم دو تا بازی بگیرم.
ولی به گیم پلی و آنلاینش فک کن امیدوارم سال دیگه نقصا جبران بشه.

پیش خریدشو کنسل کردم ، با توجه به اخباری که اومد و تو دلم الی شد کاملا بدبین شدم به بازی و کلا خوشبین نیستم .
منتظر نمراتش میمونم اگه چندتا سایتی که مدنظرمم نمرات خوب دادن یا متای 78 به بالا گرفت همون اول میخرم . اگرم نه که فعلا منصرف میشم تا قیمتش بیاد پایین بهتره کلا.

پیش خریدشو کنسل کردم ، با توجه به اخباری که اومد و تو دلم الی شد کاملا بدبین شدم به بازی و کلا خوشبین نیستم .
منتظر نمراتش میمونم اگه چندتا سایتی که مدنظرمم نمرات خوب دادن یا متای 78 به بالا گرفت همون اول میخرم . اگرم نه که فعلا منصرف میشم تا قیمتش بیاد پایین بهتره کلا.
بهترین کار رو کردی به خدا.
تا حالا ما اصلا به نمرات کاری نداشتیم و بازی رو میخریدیم.حالا هم به نمرات کاری نداریم ولی بازی رو نمیخریم.
به نظرم صبر کن ارزون شه.من خودم که شاید بعد ها فقط کرایش کردم و اصلا ئ ابدا پول بابتش نمیدم.
اخرین ویدیویی که گزاشتی کامل ترین ویدیو از گیم پلی بود که از روی تلویزیون ضبط نشده بود.تازه میشد یه چیزهایی فهمید.
احتمالا سرعت بازی رو بیشتر کردن.در این ویدیو گیم پلی تکراری بیشتر خودنمایی میکرد.(تکراری بودن گیم پلی حس میشد.).

بهترین کار رو کردی به خدا.
تا حالا ما اصلا به نمرات کاری نداشتیم و بازی رو میخریدیم.حالا هم به نمرات کاری نداریم ولی بازی رو نمیخریم.
به نظرم صبر کن ارزون شه.من خودم که شاید بعد ها فقط کرایش کردم و اصلا ئ ابدا پول بابتش نمیدم.
اخرین ویدیویی که گزاشتی کامل ترین ویدیو از گیم پلی بود که از روی تلویزیون ضبط نشده بود.تازه میشد یه چیزهایی فهمید.
احتمالا سرعت بازی رو بیشتر کردن.در این ویدیو گیم پلی تکراری بیشتر خودنمایی میکرد.(تکراری بودن گیم پلی حس میشد.).

یکی بخاطر حذفیات زیادش دلسرد شدم یکی هم راسترهاش، دیدم فعلا ارزش 200 به بالا نداره ، از لحاظ گرافیک که سطحش بالاست و اینو به جد میگم ، ولی گیم پلی اطمینان ندارم
صبر میکنم و به نظر سایت های معروف استناد کنم اگه خوب بود صدرصد میرم میخرم . ولی فعلا چون خوشبین نیستم بیخیالش شدم و میرم ی بازی دیگه میگیرم.

دانیال جان انقدر عصبی نبینمت داداش، بازی ارزش انقدر عصبی شدن نداره مخصوصا کشتی کج که از نسل هفتم داره همینجور به ما ضدحال میزنه و عادت کردیم بهش و بازم میخریمش با همه تفاسیرD دوتامون درسته فن کشتی کج هستیم ولی من با شناختی که ازت پیدا کردم اختلاف نظر باهات دارم تو بازی کشتی کج که اختلاف نظر بدم نیست . تو به گیم پلی و بخش ساخت و یاز اهمیت میدی و انلاین باز هم هستی ولی من به راستر و گیم پلی اهمیت میدم و تا اونجایی که میدونم شما زیاد برات راستر اهمیت نداره و رو گیم پلی خیلی حساسی درجه اول ، ولی من راستر برام اولویت داره و چون از قدیم کشتی کج میدیدم نمیتونم با راستر های nxt کنار بیام . ولی اون چیزی که بیشتر عصبانیت کرده انگار حذف ساخت دیواس ، من چون کلا حوصله ساخت راستر و دیوا ندارم برام اهمیتی نداشت حذفش ولی از حذف ساخت ارنا ناراحت و حذف استوری دیزاینر خوشحال شدم . در کل منتظر باش به نظرم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or