WWE 2K15 | Xbox 360

دوستان چند شات از مود Who Got NXT منتشر شده ، حالا نمیدونم همون بخش My Crarerــه یا نه ؟!

البته این مود برای نسل هفتم هم هست ، پس نتیجه میگیریم کهMy Carrer نیست :d :-?
10426900_555879741212092_5022036350396802736_n.jpg
1457611_555879751212091_6131965228288117870_n.jpg
10454299_555879827878750_1128485820530078408_n.jpg
10306643_555879771212089_8107139014390975384_n.jpg
1779969_555879764545423_3127416550653967642_n.jpg

آخرین ویرایش:
یک گیم پلی لیک شده که نشون میده مشکل فریم ریت هست و فریم پایینه
این بعد گفته بودن که امسال مسابقات Hell in cell و stell cage بهبود پیدا کردن ، هم اطرافشون و محیطش و هم مثلا در HIC وسایلی مثل میز وجود داره در زیر رینگ
یا Steel cage که بالا رفتن از قفسش و و خارج شدن از ان و نحوه رفتن بیرون یهبود پیدا کرده

یک گیم پلی لیک شده که نشون میده مشکل فریم ریت هست و فریم پایینه
این
این اسلوموشن شدن رو در ویدیوهای دیگه هم بار ها دیده بودم.مثلا وقتی سینا میپره روی اورتن اسلوموشن شد.این یک مشکل هست که در نسخه ی دمو وجود داره ولی به احتمال زیاد برطرفش کردن.من اصلا واسه این قضیه نگران نیستم

- - -ویرایش - - -

بالاخره قیافه ی باتیستا رو دیدیم
لینک ویدیو (ترکیب باتیستا batista bomb و rko)
چند تا OMG دیگه هم نشون میده تو این ویدیو(البته فینیشر هست)
(صورت باتیستا شبیه اعضای گروه داعش شده.احساس میکنم خوب نساختن)

آخرین ویرایش:
اولین گیم پلی از نسل هفتم منتشر شد ، اگه واقعی باشه که همون WWE2K14 است بدون هیچ تغییری :|

لینک دانلود
لینک کار نمیکنه.یه لینک بزار تا بگم فیک هست یا نیست
cm punk vs orton هیت مسابقش؟13 دقیقه؟این رو الان از یونیوب دارم میبینم.الان میام تعریف میکنم.
(بازی 2 روز دیگه عرضه ی رسمی میشه.چرا هنوز لیک نشد)
.
این ویدیو فیک هست._(خدا لعنت کنه سازنده ی این ویدیو رو.)
این ویدیوی 2k14 بود.ولی انصافا وقتی دوباره we14 رو دیدم دلم واسه خودمون سوخت که چه اشغالی رو تحویلمون دادن.تکرار میکنم WWE 2K14 به معنای واقعی یه اشغال بود

آخرین ویرایش:
اینم عکس هایی از full roster که عکس هایی هست ، میگن لجند خاصی نیست ، بیشترشون DLC کردن .
من نتونستم ببینم .
این ماله نسل قبل هست.
.......
یه ویدیوی دیگه اومده.
لینک
(اینترنس ها جدیدن ولی گیم پلی قدیمی.نکنه من اشتباه کرده باشم و ویدیوی قبلی فیک نبوده باشه)
.
فینیشر رومن
لینک
omg ه rvd
لینک
این ها همه مال نسل قبله.
WWE 2K15 - Brock Lesnar vs Batista vs Ryback (Hell In A Cell)

link
[h=1]WWE 2K15 - Naomi Vs. Brie Bella[/h]link
- - -ویرایش - - -

ویدیوهای زیادی از نسخه ی قبل اومده.متاسفانه فیک نیست.تو یونیوب برید همه ی ویدیوها هستن.
من هیچ حرفی برای گفتن ندارم.

آخرین ویرایش:
Danial wwf
یعنی نآمید کنندس دانیال ؟ یا فرقی نداره ؟ رو نسل قبل؟
شاید اون چهره باتیستا هم که قبلا ویدیوش دادی مال نسل قبل باشه خوب نبود ،
تو مصاحبه ای که bryan williams داشت ، این مد who go nxt فقط مال 360 و ps3 هست انحصار نسل قله. لینکش میزارم.
اینم چند تا از overall ها که تو اینجا HBK با 95 از بقیه بیشتره ، اورال استین و راک هم خیلی کم کردن .!
کم کم منتظر لیک باشید.

آخرین ویرایش:
Danial wwf
یعنی نآمید کنندس دانیال ؟ یا فرقی نداره ؟ رو نسل قبل؟
شاید اون چهره باتیستا هم که قبلا ویدیوش دادی مال نسل قبل باشه خوب نبود ،
تو مصاحبه ای که bryan williams داشت ، این مد who go nxt فقط مال 360 و ps3 هست انحصار نسل قله. لینکش میزارم.
اینم چند تا از overall ها که تو اینجا HBK با 95 از بقیه بیشتره ، اورال استین و راک هم خیلی کم کردن .!
کم کم منتظر لیک باشید.
نه نه.اون ویدیویی که omg ها بودن و باتیستا هم بود،رسمی بود و از نسل جدید بود.
...
ویدیوهایی که از این نسل قدیم دیدم به جز بعضی حرکات جدید هیچ فرقی با wwe 2k14 نداشت.ای کاس حد اقل از گیم پلی wwe 13 واسش استفاده میکردن.wwe2k14 شبیه به wwe all stars و مرتال کمبت شده بود.
حالا بهتره بازی بیاد.تا بشه بهتر قضاوت کرد.ولی اگر اون همه ویدیو حقیقت داشته باشه یه ضد حال اساسی هست واسه کسایی که منتظر نسله ی نسل قبلش بودن.

WWE 2K15 : John Cena Entrance PS4 vs PS3

link

Last edited by a moderator:
خبر رسیده که 3 stage of hell و casket match فقط شامل و انحصاری قسمت داستانی و در مد معمولی قابل بازی نیست

خوب اینم ویدیویی که توش میتونید حرکت های جدید و فنون جدید یا فنون با شکل جدید موجوده ، تو بخش create
moveset

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه نسخه ارجینآلش رسیده برای ps3 ولی هنوز لینک کپی هاش نیومده !!!
دیگه گروه ها هم بیخیال نسل قبل شدن انگار ، پارسال دقیقا 3-4 روز قبل اومدنش لیک شد لینکاش امسال دو روز مونده هنوز نیومده ولی نسخه ارجینالش ی سایت اورده به قیمت
ناقابل 230 تومن.

خیلی جالبه نسخه ارجینآلش رسیده برای ps3 ولی هنوز لینک کپی هاش نیومده !!!
دیگه گروه ها هم بیخیال نسل قبل شدن انگار ، پارسال دقیقا 3-4 روز قبل اومدنش لیک شد لینکاش امسال دو روز مونده هنوز نیومده ولی نسخه ارجینالش ی سایت اورده به قیمت
ناقابل 230 تومن.
اون فكر كنم الكيه يا پيش خريد چون هنوز عرضه نشده

اون فكر كنم الكيه يا پيش خريد چون هنوز عرضه نشده
الکی نمیتونه باشه سایت معتبره ، خیلی بازی ها ارجینالشون زودتر اومده ایران شایدم پیش خرید باشه کهداونم واسه ps3 و بازی کشتی کج
که اونقدر مخاطب تو ایران نداره بخوان پول اریج بدن منتفیه.
پس احتمالن رسیده و موجوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or