آره ، چون واسه نسل قبل هم هست .نه این my career نیست ، من قبلا خبرش خونده بودم ، یک مد برای NXT هست کلا.
این اسلوموشن شدن رو در ویدیوهای دیگه هم بار ها دیده بودم.مثلا وقتی سینا میپره روی اورتن اسلوموشن شد.این یک مشکل هست که در نسخه ی دمو وجود داره ولی به احتمال زیاد برطرفش کردن.من اصلا واسه این قضیه نگران نیستمیک گیم پلی لیک شده که نشون میده مشکل فریم ریت هست و فریم پایینه
این
لینک کار نمیکنه.یه لینک بزار تا بگم فیک هست یا نیست
این ماله نسل قبل هست.اینم عکس هایی از full roster که عکس هایی هست ، میگن لجند خاصی نیست ، بیشترشون DLC کردن .
من نتونستم ببینم .
نه نه.اون ویدیویی که omg ها بودن و باتیستا هم بود،رسمی بود و از نسل جدید بود.Danial wwf
یعنی نآمید کنندس دانیال ؟ یا فرقی نداره ؟ رو نسل قبل؟
شاید اون چهره باتیستا هم که قبلا ویدیوش دادی مال نسل قبل باشه خوب نبود ،
تو مصاحبه ای که bryan williams داشت ، این مد who go nxt فقط مال 360 و ps3 هست انحصار نسل قله. لینکش میزارم.
اینم چند تا از overall ها که تو اینجا HBK با 95 از بقیه بیشتره ، اورال استین و راک هم خیلی کم کردن .!
کم کم منتظر لیک باشید.
اون فكر كنم الكيه يا پيش خريد چون هنوز عرضه نشدهخیلی جالبه نسخه ارجینآلش رسیده برای ps3 ولی هنوز لینک کپی هاش نیومده !!!
دیگه گروه ها هم بیخیال نسل قبل شدن انگار ، پارسال دقیقا 3-4 روز قبل اومدنش لیک شد لینکاش امسال دو روز مونده هنوز نیومده ولی نسخه ارجینالش ی سایت اورده به قیمت
ناقابل 230 تومن.
الکی نمیتونه باشه سایت معتبره ، خیلی بازی ها ارجینالشون زودتر اومده ایران شایدم پیش خرید باشه کهداونم واسه ps3 و بازی کشتی کجاون فكر كنم الكيه يا پيش خريد چون هنوز عرضه نشده