WWE 2K15 | Xbox 360

نمایشگاه Gamestop ـ 10 سپتامبر برگزار میشه ، دبلیو دبلیو ای گفته که ست رولینز ، مستر مانی این د بنک واسه تبلیغ بازی WWE2K15 تو اون نمایشگاه حضور داره .

در حال حاظر پیشرفت گرافیک فراتر از حد تصور بوده.مثلا انقدر چهره ها خوب طراحی شده که دلم میخواد سریع تر طراحی کارکتر های دیگه رو ببینم.مثلا صورت شیموس :d نه واقعا دلم میخواد بدونم که همه چطور طراحی شدن.واقعا هیجان زده ام.ولی متاسفانه این بازی طوری هست که گرافیکش خیلی زود عادت میشه.یعنی دیگه واسمون تازگی نداره.چون رینگ هست و چند تا کارکتر دیگه.100 بار که ببینیم واسنون عادی میشه.
ولی در نهایت چیزی که ما رو تا اخر پای بازی نگه میداره گیم پلی هست.که از همون اول بوی تکرار میداد.بازی کشتی کچ باید از این حالت استاتیک در بیاد.همه چی در بازی باید دانامیک و غیر قابل پیشبینی باشه.
دقیقا مثل کالاف دیوتی در مقابل بتل فیلد.این کشتی کچ هایی که تا حالا بازی کردیم "کالاف دیوتی " بوده و هنوز "بتلفیلد" نشده.نمیدونم منظورم رو رسوندم؟
بهتر بگم:
انیمیشن افتادن روی زمین بعد از دریافت کلوزلاین ، باید در اختیار فیزیکه انجین باشه . نه در اختیار طراح انیمیشن.
کارکتر ها باید وزن داشته باشن و به زمین چسبیده باشن نه مثل داوره همین WWE 2K 15 که روی رینگ سور میخورد مثل اسکی روی یخ
فیزیک کارکتر ها باید شبیه سازی بشه مثال کیزنم:
مثلا اوایل بازی کارکتر ها انقدر سر حال باشن که مثلا اگه به هم برخورد کردن(هنگام دویدن یا حتی دریافت ضربه) یک عکس العمل نشون بدن و بعد از خستگی و کم شدن استامینا ، حفظ تعادل براشون سخت تر بشه و اثر ضربات روشون ملموس تر بشه .مثلا بعد از برخورد به زمین بیفتن و روی کف رینگ سر بخورد و بعدش به سختی سر پا وایسن.
این رو میدونم که با این شرایط مسابقه ها بیشتر طول میشکن و بعد از هر مسابقه PLAYER احساس خستگی میکنه ولی به نظر این بهتر از اینه که 10 دست 10 تا مسابقه ابکی داده بشه و بعد دیسکش رو تا 2 هفته تو دستگاه نزاریم.
قیلا هم گفته بودم.حتی ضربات هم باید مشخصه های خودشون رو داشته باشن مثل SVR 2007 یا حتی پیشرفته تر.نباید مثل الان خرکی باشه.بازیکن باید بدونه داره یک بازی پیشرفته و تخصصی رو بازی منیکنه.
.....
واقعیته WWE و بازی WWE باید در تضاد باشن.هر چی زمان جلو میره ,واقعیته WWE مزخرفتر و بیخود تر میشه ولی بازیه WWE به خاطر پیشرفته شدن صنعت بازی سازی باید به تکامل برسه.
شاید این انتظاراتی که از بازی WWE در ذهنم دارم تا 10 سال دیگه هم تحقق پیدا نکنه ولی من به کمش هم قانعم.
چرا بازی سازها این قضیه رو نمیفهمن.چرا هر سال باید یه کشتی کچ ساخته بشه در صورتی که میتونن با جابجایی رنکینگ و اضافه کردن کارکتر در قالب DLC یک عنوان خوب رو همیشه سر پا نگه دارن؟

اصن كي گفته هر سال بايد يه بازي بدن بيرون همين بازي هارو خراب ميكنه مثل همين cod همينه ديگه تو يه سال مگه چه كار ميشه كرد حد اقل يه ذره گرافيكشو ببرن بالا

فیزیک کارکتر ها باید شبیه سازی بشه مثال کیزنم:
مثلا اوایل بازی کارکتر ها انقدر سر حال باشن که مثلا اگه به هم برخورد کردن(هنگام دویدن یا حتی دریافت ضربه) یک عکس العمل نشون بدن و بعد از خستگی و کم شدن استامینا ، حفظ تعادل براشون سخت تر بشه و اثر ضربات روشون ملموس تر بشه .مثلا بعد از برخورد به زمین بیفتن و روی کف رینگ سر بخورد و بعدش به سختی سر پا وایسن.

داداش دانیال با بقیه قسمت ها موافقم ولی اینجارو نه .

اگه بازی یو اف سی رو انجام داده باشی دقیق عین همینه که شما میگی بعد چند دقیقه خسته میشن به زور یه مشت میزنن یا لگدشون نصفه بالا میاد . خوب این اصلا جالب نیست ، در واقع خسته کننده است . شما خود مسابقات رو هم ببینی مثل همین جان سینا تا اخر مسابقه کتک میخوره یهو پامیشه یه فینیشر میزنه ، حالا بگذریم که همه این حرکتا از قبل پیش بینی شده ولی خوب یکی از خصلات های کشتی کج همینه که حریف تا آخرش شانس پیروزی داره . باید یه کم خسته بشه و انرژیش کم بشه ولی در این حد واقعا جالب نمیشه ، البته باید این چیزا که شما عرض کردی تو بازی باشه ولی نه واسه یه مسابقه معمولی واسه iron man , Last man Standing و اینجور مسابقات که طولانی خیلی هم عالی میشه اگه این جوری باشه .

||
پشت صحنه ساخت بازی WWE 2K15 ( قسمت اول ) ||

h3lk3j6l68y92elc78lu.jpg

حجم : 13 مگابایت

لینک دانلود از سرور اکسپرس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or