WWE 2K15 | Xbox 360

6n2esmz9c0jlj6c6e3kr.jpg

سلااااام بچه ها.حالتون چطوره.دلم براتون تنگ شده.تازه دارم مطالبتونو ميخونم اطلاعاتم از بازي در حد همين يه عكسه.مشا الله مشاالله گرافيك اينترنس كه عاليه تا اينجا (وايي چه بدنايي).اي كاش گرافيك توي بازي هم همينطور باشه .اقا ما راضي راضيم.از گيم پلي كسي خبري نداره؟

به به فراستی خان :d
شما این رو ردانلود کن ، شرح واقع دستت میاد انشا...

با توجه به اين ويديويي كه وحيد لينكشو داد ويكي ديگه كه مال رندي و سزارو بود.در مورد گرافيك توي بازي بهتره نظر ندم تا يه ويديوي با كيفيت بياد بيرون.اما احساس ميكنم روي تماشاچيا بيشتر كار شده روي اينترنس هم كه بيشتر .ضربات بازيكنا طبيعي تر شده اما طبيعي بودن يه بحثه تكراري بودنم يه بحث ديگه.حالا نميدونم تكراري هست يا نه.بازي رووني به نظر ميومد.البته تو ويديوي رنديو سزارو اون دو نفري كه بازي ميكردند خيلي احمق بودند معلوم بود كه دستشون مدام روي دايره بود.
اهان يه نكته ديگه برام جالب بود اين بود كه ميشد در حيني كه حريف داره از زمين بلند ميشه بهش ضربه زد و اين ضربه ها هم خوب از اب دراومده بودن.(بازي رندي سزارو)

هر دفعه كه ويديو هارو ميبينم يه چيز جالب پيدا ميشه.رندي يه جاي بازي با استفاده از طناب رينگ بلند شد اين واقعا خوبه.

آخرین ویرایش:
Amir Secret
دوباره این بحث قدیمی اورال ها رو باز نکنید که سر بی انتها داره ، راحع به این قضیه تو تایپک 14 ,به اندازه 2_3 صفحه بحث شده و بی نتیجه اس .
ولی سینا تو همه نسخه ها اکثرا اورالش جز بالاترینا بوده همیشه و گذاشتن ...

من اون لینکی که آقا وحید گذاشتن رو دیدم بازی بسیار پیشرفت کرده .... مخصوصا تماشاچیان .. و اونجایی که رندی اورتن دستشو به طناب گرفت بلند شد خیلی برام جالب بود واقعی (طبیع ) ساختنش... انگار داشتم فیلم نگاه میکردم....:d
ولی به نظره من اونجایی که کتک خورد رندی اورتن . تا اوفتاد رو رینگ سریع بلند شد انگار که ن انگار کتک خورده اگه تو فیلم واقعی نگاه کنید یکم طول میشکه تا بلند بشه ... بلکه تو واقعیت یکم طول میکشه تا بلند بشه این یکی از مشکلاته بازی هست بنظره من بازی طبیعی بنظر نمیاد...
ولی در کل بازی پیشرفت خوبی کرده ...

امسال هم اينترنس با اينكه خيلي خوب شده ولي باز توش يه نكته از قلم افتاده.
كسايي كه شوهاي راو و اسمكدانو ميبينن حتما ديدن كه قبل از ورود كشتيگيرا اول كل سالن تقريبا ساكته يهو اهنگ به صدا در مياد (به صورت غافلگيركننده و
بدون زمان مشخص)و كل سالن ميره رو هوا تم هاي راكو سي ام پانكو و ... رو تصور كنيد. اينجا هم خوب ميشد همين كارو ميكردن يعني تم بعد از يه

يه فاصله 2 الي 5،6 ثانيه به صورت random يهو به صدا درميومد.

- - -ویرایش - - -

من اون لینکی که آقا وحید گذاشتن رو دیدم بازی بسیار پیشرفت کرده .... مخصوصا تماشاچیان .. و اونجایی که رندی اورتن دستشو به طناب گرفت بلند شد خیلی برام جالب بود واقعی (طبیع ) ساختنش... انگار داشتم فیلم نگاه میکردم....:d
ولی به نظره من اونجایی که کتک خورد رندی اورتن . تا اوفتاد رو رینگ سریع بلند شد انگار که ن انگار کتک خورده اگه تو فیلم واقعی نگاه کنید یکم طول میشکه تا بلند بشه ... بلکه تو واقعیت یکم طول میکشه تا بلند بشه این یکی از مشکلاته بازی هست بنظره من بازی طبیعی بنظر نمیاد...
ولی در کل بازی پیشرفت خوبی کرده ...

اگه بازي هميشه عين واقعيت باشه كسل كننده ميشه و از هيجانش كم ميشه مثلا اگه بازي رو عين مسابقات واقعي الان بسازن مثل اونا من پاي بازي هم خوابم ميره . يا نمونه ديگه اگه اندرتيكرو شبيه واقعيش بسازن شكم داره كه اين اصلا خوب نيست.بايد بازي موازي با واقعيت باشه.

امسال هم اينترنس با اينكه خيلي خوب شده ولي باز توش يه نكته از قلم افتاده.
كسايي كه شوهاي راو و اسمكدانو ميبينن حتما ديدن كه قبل از ورود كشتيگيرا اول كل سالن تقريبا ساكته يهو اهنگ به صدا در مياد (به صورت غافلگيركننده و
بدون زمان مشخص)و كل سالن ميره رو هوا تم هاي راكو سي ام پانكو و ... رو تصور كنيد. اينجا هم خوب ميشد همين كارو ميكردن يعني تم بعد از يه

يه فاصله 2 الي 5،6 ثانيه به صورت random يهو به صدا درميومد.

- - -ویرایش - - -

اگه بازي هميشه عين واقعيت باشه كسل كننده ميشه و از هيجانش كم ميشه مثلا اگه بازي رو عين مسابقات واقعي الان بسازن مثل اونا من پاي بازي هم خوابم ميره . يا نمونه ديگه اگه اندرتيكرو شبيه واقعيش بسازن شكم داره كه اين اصلا خوب نيست.بايد بازي موازي با واقعيت باشه.

کتک که میخوره به 2 ثانیه نکشید بلند شد. باید یکم طول بکشه تا بلند بشه. به هر حال بازی هنوز عیب او ایراد هایی داره باید قبول کرد.که تو نسخه های بعدی باید برطرف بشه.
درسته اگه عین خوده واقعیت بازی رو بسازن بازی یکم بی معنی میشه قبول دارم.

آخرین ویرایش:
بلاخره نفهمیدیم به خدا دارن سعی میکنند بازی به واقعیت تبدیل بشه یک عده میگن اصلا واقعی نیست و این اونجوری هستو اون اینجوری ..
یک عده هم میگن نباید طبیعی و واقعی باشه
؟!
ما که نفهمیدیم
یکی دو جا هم انتظار داشتند هر دو باشه اما باری فانتری بشه مثلا مشت میزنند ازشون چیز میز بریزه بیرون مثل قدیما که یوکانزونا را میزدند ازش گوشت میریخت بیرون "(اینو بجه های زیر 16 میگفتند)
من شخصا میگم هرچی واقعی تر باشه بهتره

نظر من هم همینه.بازی ورزشی باید کاملا شبیه ساز باشه.شبیه ساز واقعیت نه شبیه ساز خود wwe .
چون اگه بازی بخواد بر طبق قوانین wwe پیش بره باید مکالمه در هنگام مبارزه هم به بازی اضافه بشه:d
این ویدیو رو ببینین تا متوجه بشین کشتیگیرهای حال حاضر wwe چه زحمتی میکشن تا یک مسابقه به خوبی و خوشی تموم بشه:d
لینک توتویوب
....

بلاخره نفهمیدیم به خدا دارن سعی میکنند بازی به واقعیت تبدیل بشه یک عده میگن اصلا واقعی نیست و این اونجوری هستو اون اینجوری ..
یک عده هم میگن نباید طبیعی و واقعی باشه
؟!
ما که نفهمیدیم
یکی دو جا هم انتظار داشتند هر دو باشه اما باری فانتری بشه مثلا مشت میزنند ازشون چیز میز بریزه بیرون مثل قدیما که یوکانزونا را میزدند ازش گوشت میریخت بیرون "(اینو بجه های زیر 16 میگفتند)
من شخصا میگم هرچی واقعی تر باشه بهتره
من مخالف طبيعي تر شدن بازي نيستم اما اين طبيعي تر شدن از بعضي جهات ميتونه به ضرر بازي تموم بشه از جذابيتش كم كنه.
حالا كه بحثش شد چند نمونه ميگم .يكي همون مثال آندرتيكر و ديگران. يكي جنبه هاي فيلمبرداري در مسابقات كه اجراي اون در خود بازي به هيچ وجه
امكان پذير نيست مثل نماهاي نزديك closeup كه توي بازي هاي چند نفره گرفته ميشه ولي در خود بازي بعلت اينكه چند نفر درحال بازي هستند اين
امكان وجود نداره هرچند تو باري هاي يك به يك ميشه اينكارو كرد.يكي ارتفاع نردبان هستش كه اگر شبيه خود واقعيش بشه دوربين مجبور ميشه نماي
دورتري بگيره كه اين باعث ميشه بازيكنا خيلي كوچيك بشند كه باز هم مشكل آفرينه.ب يكي از دلايل كوچك شدن رينگ كه بعضي از دوستان گفته بودند
هم همين دليل ميتونه باشه.به نظر خودم بهترين نما براي اين بازي نماي متوسطmedium shot هستش.
مورد ديگه فينيشرهاست.ميدونيم بعضي فينيشرها از حركات عادي كم جون ترند مثل فينيشر جان سينا در اين
حالت بازيساز مجبوره فينيشرو جوري نشون بده كه قوي تر به نظر بياد كه حتما ديديد
بازي بايد موازي با واقعيت باشه

آخرین ویرایش:
جالبه برام شما اینقدر اخبار این بازیو دنبال میکنید چرا تو فروم 360 دنبال میکنید مگه قرا نسخه 360 هم یه دستی به سرو گوشش بگشن:-/
اره آقا محسن قراره یه دستی به سرو گوشش بکشن .... همین 360 هم برا خودش یه روز جدید بوده و هست و بازی هم فعلا براش ساخته میشه .
چی شده چیه محسن ............. حالا که کنسول نسل هشتم اومده اینجوری میگی ... پس فردا xbox two بیاد میری تو فروم وان هم اینجوری میگی به هرحال ما مثل شما پول نداریم بریم 200 هزار تومان بدیم بازی اورجینال ...
ما با همین کنسول نسل هفتم . ضعیف هم حال میکنیم.

آخرین ویرایش:
جالبه برام شما اینقدر اخبار این بازیو دنبال میکنید چرا تو فروم 360 دنبال میکنید مگه قرا نسخه 360 هم یه دستی به سرو گوشش بگشن:-/

نه اینجا دیگه عادت کردیم وگرنه بیشتر.بچه ها قراره تا اومدن بازی کوچ کنیم به نسل بعد ، نسخه نسل قبلش دیگه از چشممون افتاده و ساپورت کامل نمیشه ناقصه .
ولی هنوز کنسول نسل بعدی نگرفتیم ، و اخبارش تو اونور استقبال نمیشه اینجا سیر میکنیم تا اومدن بازی.

من که هستم قصد خرید هم ندارم تا زمانی که بازی واسه 360 میاد من هم همینجام تایپک را حفظ میکتم اگر شما همه هم رفتید شما برید من هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or