WWE 2K14 | Xbox 360

به نظر شما بازی های wwe2k عناوینی موفق خواهند بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    213
یک خاطره ما بگیم ،: هیچی مسخره تر از رامبل 2005 نبود ، اخرش به طرز مسخره ای دو نفر میافتن پایین ، من که فیلم اهسته کردم به وضوح مشخصه باتیستا پاش زودتر میخوره زمین ، بعد به طرز مسخره و مصنوعی این داور دست سینا بالا میبره ، اون دست باتیستا ، وینسم که مدل شلی میاد میتمرگه گوشه رینگ انگار اومده تاتر ببینه ، هی سینا دست خودش میبره بالا ، هی باتیستا ، بعد مجری گری تز تو حلقم میگه بدو سینا ، تمومش کن !! اخرم که اسپاین بستر نمایشی و تموم ، چه حنجره ای پاره کرد این jim ross واسه باتیستا بدبخت ، خوبه سرطان حنجره نگرفت.

یک خاطره ما بگیم ،: هیچی مسخره تر از رامبل 2005 نبود ، اخرش به طرز مسخره ای دو نفر میافتن پایین ، من که فیلم اهسته کردم به وضوح مشخصه باتیستا پاش زودتر میخوره زمین ، بعد به طرز مسخره و مصنوعی این داور دست سینا بالا میبره ، اون دست باتیستا ، وینسم که مدل شلی میاد میتمرگه گوشه رینگ انگار اومده تاتر ببینه ، هی سینا دست خودش میبره بالا ، هی باتیستا ، بعد مجری گری تز تو حلقم میگه بدو سینا ، تمومش کن !! اخرم که اسپاین بستر نمایشی و تموم ، چه حنجره ای پاره کرد این jim ross واسه باتیستا بدبخت ، خوبه سرطان حنجره نگرفت.

تا اونجایی که من خوندم از اولم قرار بود باتیستا ببره و این کاملا اتفاقی شد که هردو افتادن بیرون.
وینسم واقعا عصبانی شده بود و راستی راستی ماهیچه ی پاش مصدوم شد=))

امدن کوین نش به رامبل حتی برای همون دقایق کم برای من خیلی خوب بود اما همانطور که حدس میزدم گروه شیلد باید اونو مینداختن بیرون نمیدونم خبر دارید یا نه اما این گروه را دارند با nwo تشبیه میکنند
که این به معنی امدن جوانها به عرصه کشتی کج و رفتن قدیمی ها بود دقیقا همون لحظه به خانم گفتم که الان یکی دیگشون که همون رومن بود میاد و میندارنش بیرون
اما برنده شدن باتیستا از قبل مشخص بود ولی مطمئن باشید که مثل همین باتیستا و رندی که قیلا کی استار بودند که برای یک گروه کار میکردند به یک فیس مهم تبدیل میشه
اما براک لزنر حریف اندتیکر هست الان داره نشون میده هیچ کس باهاش نمیتونه دربیافته تا اینکه سر و کله تیکر پیدا میشه
شاید بازی باتیستا و رندی به بازی 3 نفره همراه با سینا تبدیل یشه البته شک دارم بازی بعدی سینا هم که با کین میشه

امدن کوین نش به رامبل حتی برای همون دقایق کم برای من خیلی خوب بود اما همانطور که حدس میزدم گروه شیلد باید اونو مینداختن بیرون نمیدونم خبر دارید یا نه اما این گروه را دارند با nwo تشبیه میکنند
که این به معنی امدن جوانها به عرصه کشتی کج و رفتن قدیمی ها بود دقیقا همون لحظه به خانم گفتم که الان یکی دیگشون که همون رومن بود میاد و میندارنش بیرون
اما برنده شدن باتیستا از قبل مشخص بود ولی مطمئن باشید که مثل همین باتیستا و رندی که قیلا کی استار بودند که برای یک گروه کار میکردند به یک فیس مهم تبدیل میشه
اما براک لزنر حریف اندتیکر هست الان داره نشون میده هیچ کس باهاش نمیتونه دربیافته تا اینکه سر و کله تیکر پیدا میشه
شاید بازی باتیستا و رندی به بازی 3 نفره همراه با سینا تبدیل یشه البته شک دارم بازی بعدی سینا هم که با کین میشه

واسه کوین نش آره منم خیلی حال کردم باش و هنوزم حال می کنم باهاش خدایی هنوز با این سنش بدنش رو فرمه و مث قدیمش خوش استیل ... فقط حیف که تو رامبل ها میاد و دو دقیقه ای ...

استوری ها هم الان با جریان اتفاقات راو دیشب خیلی پیچیده شده و وقتی لسنر اومده تو رایولری جریان باتیستا و ارتون....کلا حدس بازی های رسلمینیا باز یه خوده سخت شد و ...کین هم که تو رسل با سی ام پانک میگیره فرشید جان مشخصه دیگه درگیری های اخیرشون و همچنین تو رامبل که کین اومد پانک و انداخت بیرون

دیشب رایولری جالبی بود باتیستا و لسنر و اورتون فیس تو فیس ... ولی بازم به جرات میشه گفت لسنر از هر جفتشون آماده تره الان و ( حتی از بقیه استارهای حال حاضر کمپانی هم آماده تره ) و حسابی گرد و خاک به پا کرده و واقعا رویارویی باهاش وحشتناکه و آمادگی بدنیش هم که هنوز فوق العاده بالاست ..کلا هم از وقتی از ufc به کمپانی برگشته خطرناک تر از قبلش ( همون دهه 2000 ش) شده..
ولی باتیستا دیشب خیلی جالب نگاه میکرد لسنر و اصن یه کلمه حرف نزد انگار قفل کرده بود :d رندی هم همینطور

مگه خانومتم كشتي كج ميبينه؟:>

kane vs cmpunk اميدوارم كين بزنه....... خلاصه كين ببره. من كه ميگم امسال راك آندرتيكر خيلي محتمله.نه بچه ها؟ راست تا يادم نرفته چرا باتيستا اينقدر لاغر شده .

آخرین ویرایش:

kane vs cmpunk اميدوارم كين بزنه....... خلاصه كين ببره. من كه ميگم امسال راك آندرتيكر خيلي محتمله.نه بچه ها؟ راست تا يادم نرفته چرا باتيستا اينقدر لاغر شده .
اصن هیچ دلیلی نداره بخواد استوری راک و تیکری شکل بگیره دیگه الان !!!! 5 دهم درصد هم احتمال نمیره!!! همون 2 سال گذشته ای هم که راک تو رسلمینیا حضور پیدا کرد فقط و فقط به خاطر جان سینا بود و بس ( و مسایلی که از 2008 با سینا داشت و به رینگ کشید و....) همین امسال هم اگه راک تو رسلمینیا حضور داشته باشه به عنوان همون فرد ویژه و ....خواهد بود نه فایتر...کلا راک تو این 2 ساله اخیر دلیل برگشتش به کمپانی و رسلمینیا فقط رویارویی باسینا بود و تمام و اون چمپ شدنی هم که تو رویال بهش دادن بازم بهانه ای بود واسه رویارویی دوبارش تو رسل از اونور با سینا ....(راک و دیگه تو رسل به عنوان فایتر نمیبینی و کلا دنبال فیلمهاش هم هست الان و دیگه برنامه ای تو کمپانی نداره مطمئن باش و اونو فقط واسه رویارویی با سینا برگردوندند...)
باتیستا هم چون مشخصه یه مدت زیادی تمرین نکرده و یه سره سر هالییوود و فیلم بازی کردن و ای حرفا بوده.....یه خوده که تو جو رستلینگ باشه بعد مدت ها دوباره میاره خودشو رو فرم

براک لزنر درسته هیکل درشت و رو فرمی داره البته سن کمتری نسبت به باتیستا داره ولی الان اسیب پذیر شده ، من مسابقش تو ufc دیدم ، که چجوری کتک خورد از طرف که نصف هیکلش نداشت ، دیدم همه چی هیکل نیست ، و باتیستا با توجه به باریگارد بودنش تو گذشته شاید تو یک جدال واقعی ، بتونه حتی لزنر بزنه.

چرا نبینه ؟ البته اون به همون اندازه که من میبینم تماشا میکنه من الان که داره میریم واسه رستل مانیا نگاه میکنم ببینم امسال چیکار میکنند و مثل 2 سال پیش تا الان از بعدش بی خیال میشم . این موضوع شامل حال پسرم هم میشه اونم میبینه
فوتبال هم همینطور من چلسی و اینتر دوست دارم اونم پی گیری میکنه
چیز عجیبی نیست

اما در مورد بازی لزنر من این هفته نتوستم راو را کامل ببینم نمیدونستم اما خیلی دوست دارم رستل ماینایی ببینم که نتونم حدس بزنم این یعنی کشتی کج دیدن و لذت بردند نه اینکه از 2 دقیقه دیگش خبر داشته باشی . رستلینگ یک ورزش نمایشی است که برای هیجانش همه اونو میبینند اگز بتونی راحت پیش بینی کنی و هیجانی بهت نده پس به چه دردی میخوره

براک لزنر درسته هیکل درشت و رو فرمی داره البته سن کمتری نسبت به باتیستا داره ولی الان اسیب پذیر شده ، من مسابقش تو ufc دیدم ، که چجوری کتک خورد از طرف که نصف هیکلش نداشت ، دیدم همه چی هیکل نیست ، و باتیستا با توجه به باریگارد بودنش تو گذشته شاید تو یک جدال واقعی ، بتونه حتی لزنر بزنه.
درسته ولی تو داری از ufc حرف میزنی ها - یه فایت و ورزش واقعی - لسنر تو اونم حرفی برا گفتن داشت و اونجام قهرمان بود ...حالا دیگه اون اوخر یه خوده افت کرد و ... ولی همیشه تو صدر و تاپ های ufc بود بدون اینکه کسی و جایی مثل کمپانی wwe بخواد بهش بها بده و... من که چیزی به نام آسیب پذیری تو لسنر نمیبینم و اتفاقا از هر استاری هم تو کمپانی الان آماده تره و به وضوح مشخصه... و خوبیش هم از نظر من اینه که هنوز لسنر جا داره و سنش زیاد بالا نیست و هم دوره سن های سینا و ارتونه ...

درسته ولی تو داری از ufc حرف میزنی ها - یه فایت و ورزش واقعی - لسنر تو اونم حرفی برا گفتن داشت و اونجام قهرمان بود ...حالا دیگه اون اوخر یه خوده افت کرد و ... ولی همیشه تو صدر و تاپ های ufc بود بدون اینکه کسی و جایی مثل کمپانی wwe بخواد بهش بها بده و... من که چیزی به نام آسیب پذیری تو لسنر نمیبینم و اتفاقا از هر استاری هم تو کمپانی الان آماده تره و به وضوح مشخصه... و خوبیش هم از نظر من اینه که هنوز لسنر جا داره و سنش زیاد بالا نیست و هم دوره سن های سینا و ارتونه ...
نه لستر دیگه انرژی نمیزاره و پارت تایم هم هست میاد یک قایم موشک بازی میکنه میره تا چند هفته بعد.. بعدم بازی هاش اون زیبایی که اوایل تو کشتی کج داشت نداره الان چون اون موقع هم جوون بود هم باید خودشو ثابت میکرد ولی الان برای تامین زندگیش ی قرارداده مسخره بسته با پول هنگفت مردم سر کار گذاشته میره 4 هفته نیست .

نه لستر دیگه انرژی نمیزاره و پارت تایم هم هست میاد یک قایم موشک بازی میکنه میره تا چند هفته بعد.. بعدم بازی هاش اون زیبایی که اوایل تو کشتی کج داشت نداره الان چون اون موقع هم جوون بود هم باید خودشو ثابت میکرد ولی الان برای تامین زندگیش ی قرارداده مسخره بسته با پول هنگفت مردم سر کار گذاشته میره 4 هفته نیست .

اتفاقا لسنر اونموقع یه استار روکی بود ( در عینه به دست آوردن اون افتخارات و بها های کمپانی ) ولی الان به یه استار پخته تبدیل شده .... قراردادش هم تا جایی که شنیدم و خوندم از سال 2014 به صورت فول تایم شده فعلا

قرارداد که مهم نیس همه استارا قرارداد می بندند و... مهم اینه که یکی مثل لسنر میتونه الان اینجوری سلطه داشته باشه و تو استوری های مهم کمپانی همچین نقش پررنگی بزرگی داشته باشه ..چه بسا همون ماهی 1 بار باشه یا سالی 1 بار - پتانسیلش رو داره

جان سینا چی شد الیاس رفت قاطی باقالی ها ؟؟ بلاخره از کمربند دورش کردن ؟ خدا رو شکر ،
ی مدت کوتاهم مین اونت نباشه خوبه ، اگه بازی رستلمانیا سه جانبه نشه ، بین باتیستا و ارتون و سینا .

پارت تايم بودن به نظر من بهتره.چون براك لزنر و باتيستا اگه بخوان فول تايم باشن بايد مثل بقيه بدون خشونت بازي كنند كه اين با وجهشون سازگاري نداره.

جان سینا چی شد الیاس رفت قاطی باقالی ها ؟؟ بلاخره از کمربند دورش کردن ؟ خدا رو شکر ،
ی مدت کوتاهم مین اونت نباشه خوبه ، اگه بازی رستلمانیا سه جانبه نشه ، بین باتیستا و ارتون و سینا .

آره - همین بازی ریمچ رویالش هم گفتم از قبل یه بهانه بود واسه پر کردن استوری ها تا رسلمینیا که به احتمال زیاد هم ارتون از چمبر هم با هر کلکی برنده بیرون میاد و تو رسل احتمالا جفت کمربند و از دست خواهد داد-
واسه بازی کمربند رسل امسال هم من نظرم رفته رو یه بازی رویایی fatal 4 way شاید بین باتیستا و ارتون و لسنر و سینا که اگه بشه واقعا یه سوپر مچ میشه ها - ولی من خودم احتمال میدم و فکر می کنم که مین اونت امسال سر کمربند تریپل ترت باشه و احتمال نفر سومی هم اینجور که داره بوش میاد به احتمال غریب به یقین لسنره ...
کلا الان حدس بازی های رسل امسال خیلی سخت شده - اگه سینا و لسنر هم بخوان امسال برن واسه کمربند پس حریف تیکر تو رسلمینیا کی میشه ؟؟ چون صددرصد حریف تیکر امسال تو رسل بین یکی از این دوتاست : سینا یا لسنر ( احتمال اینکه همون تریپل ترت بشه و یکی از این 2 بره واسه بازی رسل با تیکر ...) بازم باید دید چی پیش میاد

- - -ویرایش - - -

پارت تايم بودن به نظر من بهتره.چون براك لزنر و باتيستا اگه بخوان فول تايم باشن بايد مثل بقيه بدون خشونت بازي كنند كه اين با وجهشون سازگاري نداره.

آره خب - ولی نه 6 ماه 6 ماه - مثلا هر 2 الی 3 ماه یه بار خوبه و وجهشون حفظ میشه بازم - باتیستا که فعلا فول تایمه و چون رویال و برد حالا حالاها درگیر استوری های کمپانی میمونه تا حداقل 6 ماه- لسنر هم اینجوری که شنیدم و بوش میاد تا یه 3 ماهی فول تایمه احتمالا - ولی احتمالا تو همین میون مدت ماه یه استوری هم بین لسنر و باتیستا شکل میگیره و جرقه اش تو همین راو یه جورایی زده شد :>که استوری جالبی هم میشه اگه جدی تر شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or