شنیدم اگرم بیاد پولیه در ماه ۹.۹۹ دلارمن که تا حالا همچین چیزی ندیدم و تو گذشته هم کم دیدیم مگه از امسال اینجوری شده باشه که قهرمان رویال میره تو چمبر مسابقه میده ؟!!!!!به یه باره بعد 15-20 سال قانون کمپانی عوض شده ؟
این wwe network هم احیانا تو هاتبیرد نمیاد![]()
شنیدم اگرم بیاد پولیه در ماه ۹.۹۹ دلار
در ضمن باتیستا هم پارت تایم هست یعنی تو این دوسالم عملا اسمشو خواهیم شنید از خودش خیلی خبری نمیشه(فقط نگین قراره دو سال درگیر کمربند باشه که مضحکه)
شنیدم اگرم بیاد پولیه در ماه ۹.۹۹ دلار
در ضمن باتیستا هم پارت تایم هست یعنی تو این دوسالم عملا اسمشو خواهیم شنید از خودش خیلی خبری نمیشه(فقط نگین قراره دو سال درگیر کمربند باشه که مضحکه)
یعنی تو این سنم هنوز همون باتیستایه و به قول اون کلیپی که از باتیستا تو شو راو پخش شد still hungury ...انیمال هنوز گرسنست (منظور همون طلبیدن حریفاست یه جورایی :d ) کلا wwe این چند وقته خیلی هم تو سایت خودش هم تو شوهاش از باتیستا داره شدید ساپورت میکنه و ....بچه ها خنده داره من میخوام راجع به بازی wwe2k14 صحبت کنم
شوخی کردم از بس بحث شده راجع به اتفاقات درون wwe که اسم تایپک را باید بزارند انجمن کشتی کج
بی خیال
اقا من چون wwe13 را بازی نکردم خیلی اینو متوجه نمیشم از پارسال در بخش moveset گذینه ها ی جدیدی اضافه شده که مهمترین اون فینیشر سوم هست که اسمش altenate finisher هست سوال من اینکه که این فینیشر کجا انجام میگیره من که هر کاری میکنم از همون فینشر اول و دوم استفاده میشه در خود مسابقه
کسی میدونه برای کجاست ؟
خیلی مسخره بود رومن رینز گروه شیلد همه رو انداخت بیرون اخرش باتیستا با یک حرکت مسخهر و ناعین شده رومن رو انداخت بیرون و برد اصلا شورشو در اوردند
کاملا حق رومن بود ببره ولی با دخالت کمپانی باتیستا برد تماشاچیا هم هو کردن باتیستا رو :d
چیو برد ،؟؟ رامبل رو !؟ عجیبه ، باز کمپانی چه خوابی دیده وتسه باتیستا ، این میخوان همش هیل کنن ،
هیل خوبی نیست به نظرم باتیستا ، فقط فیس خوبیه.