mr10
کاربر سایت
کمربند رندی اورتون
Sent from my Xperia z using Tapatalk 4
خب چرا در این پی روبی اخری ساروویرور جان سینا اومد تو رینگ و کمربندشو به رندی نشون میداد و میگفت این کمربند منه ؟
کمربند رندی اورتون
Sent from my Xperia z using Tapatalk 4
خب چرا در این پی روبی اخری ساروویرور جان سینا اومد تو رینگ و کمربندشو به رندی نشون میداد و میگفت این کمربند منه ؟

اون مدال واقعا حق عنگل بود و اینو برای این میگم که منم اول عرررق ملیم گرفته بود میگفتم حق جدیدی هست که داورا خوردن ولی تو یه مصاحبه که از عنگل شد گفت بعد از گرفتن اون مدال دولت امریکا چقدر بهش تصحیلات و جایزه داده و چقدر در مراکز اموزشی و غیره بخاطره همون مدال بهش اعتبار و چیزهای دیگه دادن و در کل میگفت زندگی خودش و اطرافیانش با گرفتن اون مدال متحول شده و وضعش توپ شده و حالا شما حسابش رو بکن عباس اون مدال رو گرفته بود اون زمان حتما چهارتا گل( از نوع سرخاک )مینداختن گردنش و یه 50 هزارتومن پول اون زمان هم میدادنش و در بهترین حالت پیام تبریک مقام عظمی رو هم دریافت میکرد و همه چی تموم میشد میرفت پی کارش![]()
- - -ویرایش - - -
میگم راستی اگه سیو ps3 wwe2k14 داری با همه کاراکترهایی که ساختی برام اپلود کن و کلک ملک نزنی و سیو خودت باشهو ریجنش هم فرقی نداره هر چی باشه یه جوری به ps3 کلک میزنم اخر و سیو رو فشرده کن و اپلود کن چون من ورژن ps3 رو در حد تست که ببینم اجرا میشه یا نه بازی کردم.
حتی برا خودم نمیتونم یه سیو بک آپ بگیرم از کشتی کج هام ..نمیدونم چه مرضیهسلام alitriple عزیز
برادر بابت سیو و پک کارکترهای ساختگی واقعا ممنون فقط یک سوال داشتم اونم اینکه من چندتا از کارکترهایی که بد ساخته شده بود رو پاک کردم وخودم کارکتر lex luger رو ساختم ولی وقتی که خواستم براش فناشو بذارم یا براش کمربند بذارم اونو به عنوان دیوا نشون می ده تنها مشکل هم اینکه نمی شه با اون برای کمر بند مردها مسابقه داد می خواستم بدون راهی هست که درستش کنیم ؟
مگه نمیدونی ؟سری بازی های wwe لامصب اصن سیوهاشون کپی نمیشه نمیدونم چه مرضیه فقط میتونی کپی آنلاین کنی اصن اجازه کپی تو فلش نمیده ( کلا یه سری بازی ها خیلی کم تو ps3 سیوهاشون قابل کپی شدن نیست که از بدبختی سری بازی های wwe هم جزوشونه و نه تو 12 میشد نه تو 13 )حتی برا خودم نمیتونم یه سیو بک آپ بگیرم از کشتی کج هام ..نمیدونم چه مرضیه
اقاalitripleراسترهای ساختگی اسامیشون رو میگید
سلام
وقتی با دوستان بازی میکنم ، با نامردی از رینگ فرار میکنند بیرون و با حرکات نمایشی (با جهت های دسته) سیگنیچر و فینیشر میگیرند تا برنده باشند
راهی وجود داره تا بازی با حرکات نمایشی سیگنیچر و فینیشر نده؟ گزینهای در تنظیمات برای off یا کم و زیاد کردن وجود داره؟
لطفا راهنمایی کنید
با سپاس
اره ی مدت مزخصی اجباری بودم ، ولی اینا همش بهونه اس ی عکس بزار اگه واقعا خوب باشه میگم دمت گرم عجب چیزیه، همینی که علی گذاشته یکذره ادیت شه خوب میشه انکل ، ولی من میخوام انگل مو دار درست کنم ، مثل سال 1999 قدیمیش بهتره . اگه بشه ، عباس جدیدی هم بسازم حالشو بگیریم سر مدآلش بازی بزارم انتقام ناداوری بگیرم .
![]()
برا هر کدومشون + اونی که گرفتم باز دقیقا 2 ساعت و ربع کار کردم و هی بالا پایین و دیگه شد اینخوب بالاخره اومدم حجت رو بر این تابیک تموم کنم و برم![]()
![]()
![]()
دوستان اینم سیوی که از روز اول در انتظارش بودید و همه چیز در این سیو مثل سیو قبلی که گذاشتم بازه مثل همون dlc اندر طی کش و U واریرور و داور و گزارشگر و امدن زنها به قسمت مردها و...+97 کاراکتر دستسازه دانلود شده از لایو و 30 ارنای دستسازه دیگه و برید حالش رو ببرید و دوتا عکس هم گرفتم از بازی میتونید ببینید کاراکترها رو که شبیه اصلی هستن و خوب ساخته شدن و برای انتخاب همه کاراکترها هم تو منوی اصلی برید به بخش دیوا و همین بالا یکی از دوستان پرسیده بود چه جوری اندر طی کشه موتوری رو انتخاب کنم.
لینک دانلود سیو
Ali.Triple
عاقا فقط تو رو خدا دیگه نیاد بگید چه جوری سیو انتقال بدم و از تابیک wwe 2011 من دارم اموزش سیو میزارم اینجا و یه بار هم کامل با عکس تو یکی از تابیکها توضیح دادم و هم به دستگاه معمولی میخوره و هم جیتگ و غیره و دیگه اصلا نپرسید حسش نیست![]()
سیو رو هم فقط Resign کنید و Rehash نکنید و برای سریعتر انجام شدن عملیات هم از تب دوم برنامه CONcept استفاده کنید که همه فایلهای سیو رو با هم انتخاب و Resign کنید.
![]()
![]()
چیه اون آخه تورو خدا شبیه شلغم درستش کردن قیافه انگل و
علی اینا رو از لایو گرفتی ؟! یا از تو همین سیو میو های تو نت دان کردی ؟؟ خیلی ضایعه قیافشون خدا وکیلی یه صحنه نگا کن اون انگل که هیچی اصن همون استینگ و اصن اون حسی که مثلا از استینگ میخواد بهت دست بده کلا به ...میدهچیه اون آخه تورو خدا شبیه شلغم درستش کردن قیافه انگل و
![]()
ps3 هنوز داری علی ؟؟
میدونستم باوووو گفتم (هنوز) ps3 رو داری یا نهعاقا لیلی زن بود یا مرد؟ما این همه قصه گوفتیم عاقبت میگی ps3 داری؟![]()
![]()
سیو که من دسترسی به لایو ندارم و دوتا کنسول ایکسباکسم هم بن شده و جیتگ شده و از ان ترررنت گرفتم و از این سیوها هم زیاد منتشر میشه و سیوهای پارسال هم چندتا منتشر شد من نزاشتم همون اول اینجا و صبر کردم یه تکمیل شدش رو اخر گذاشتم که از همه بهتر بود و قدیما خودم هم میساختم ولی اینقدر وقت ادم گرفته میشه که اصلا ارزش نداره و همون استارهای اصلی هم نصفشون رو هنوز نگرفتم ببینم چه شکلی هستن چه برسه به این دست سازها و ps3 هم دسترسی با ps id میتونم داشته باشم ولی دیگه حس انلاین ندارم و قبل از ایکس باکس هم ps3 داشتم![]()

الياس ميتوني يه عكسم از جف هاردي و اسكات استينر كه از آنلاين گرفتي برام بذاري استينگو كرت انگل قشنگ بودند.![]()