WWE 2K14 | Xbox 360

به نظر شما بازی های wwe2k عناوینی موفق خواهند بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    213
خب چرا در این پی روبی اخری ساروویرور جان سینا اومد تو رینگ و کمربندشو به رندی نشون میداد و میگفت این کمربند منه ؟

به خاطر کل کل فیس بودن کمپانی مثلا >:)
الان سینا هم اومده مثل ارتون خودشو انداخته وسط هانتر و استفانی از اونور میگه من فیس کمپانیم ( استوریه دیگه)
ولی خب کلا الان حکم سینا و ارتون تو کمپانی همون حکم تیکر و هانتر 7-8 سال پیشه تو کمپانی (یعنی 2 استار اول و کل کل و قدیمیه کمپانی که یکیشون تو برند راو و یکیشون تو برند اسمک دانه)

سلام alitriple عزیز
برادر بابت سیو و پک کارکترهای ساختگی واقعا ممنون فقط یک سوال داشتم اونم اینکه من چندتا از کارکترهایی که بد ساخته شده بود رو پاک کردم وخودم کارکتر lex luger رو ساختم ولی وقتی که خواستم براش فناشو بذارم یا براش کمربند بذارم اونو به عنوان دیوا نشون می ده تنها مشکل هم اینکه نمی شه با اون برای کمر بند مردها مسابقه داد می خواستم بدون راهی هست که درستش کنیم ؟

اون مدال واقعا حق عنگل بود و اینو برای این میگم که منم اول عرررق ملیم گرفته بود میگفتم حق جدیدی هست که داورا خوردن ولی تو یه مصاحبه که از عنگل شد گفت بعد از گرفتن اون مدال دولت امریکا چقدر بهش تصحیلات و جایزه داده و چقدر در مراکز اموزشی و غیره بخاطره همون مدال بهش اعتبار و چیزهای دیگه دادن و در کل میگفت زندگی خودش و اطرافیانش با گرفتن اون مدال متحول شده و وضعش توپ شده و حالا شما حسابش رو بکن عباس اون مدال رو گرفته بود اون زمان حتما چهارتا گل( از نوع سرخاک )مینداختن گردنش و یه 50 هزارتومن پول اون زمان هم میدادنش و در بهترین حالت پیام تبریک مقام عظمی رو هم دریافت میکرد و همه چی تموم میشد میرفت پی کارش
images.php

- - -ویرایش - - -

میگم راستی اگه سیو ps3 wwe2k14 داری با همه کاراکترهایی که ساختی برام اپلود کن و کلک ملک نزنی و سیو خودت باشه >:)و ریجنش هم فرقی نداره هر چی باشه یه جوری به ps3 کلک میزنم اخر و سیو رو فشرده کن و اپلود کن چون من ورژن ps3 رو در حد تست که ببینم اجرا میشه یا نه بازی کردم.

مگه نمیدونی ؟سری بازی های wwe لامصب اصن سیوهاشون کپی نمیشه نمیدونم چه مرضیه فقط میتونی کپی آنلاین کنی اصن اجازه کپی تو فلش نمیده ( کلا یه سری بازی ها خیلی کم تو ps3 سیوهاشون قابل کپی شدن نیست که از بدبختی سری بازی های wwe هم جزوشونه و نه تو 12 میشد نه تو 13 ):( حتی برا خودم نمیتونم یه سیو بک آپ بگیرم از کشتی کج هام ..نمیدونم چه مرضیه

سلام alitriple عزیز
برادر بابت سیو و پک کارکترهای ساختگی واقعا ممنون فقط یک سوال داشتم اونم اینکه من چندتا از کارکترهایی که بد ساخته شده بود رو پاک کردم وخودم کارکتر lex luger رو ساختم ولی وقتی که خواستم براش فناشو بذارم یا براش کمربند بذارم اونو به عنوان دیوا نشون می ده تنها مشکل هم اینکه نمی شه با اون برای کمر بند مردها مسابقه داد می خواستم بدون راهی هست که درستش کنیم ؟

مشکل رو نمیدونم از کجا هست و شاید با سیو ادیتور بشه درستش کرد و البته معلوم نیست و بهتره بیخیالش بشی.

مگه نمیدونی ؟سری بازی های wwe لامصب اصن سیوهاشون کپی نمیشه نمیدونم چه مرضیه فقط میتونی کپی آنلاین کنی اصن اجازه کپی تو فلش نمیده ( کلا یه سری بازی ها خیلی کم تو ps3 سیوهاشون قابل کپی شدن نیست که از بدبختی سری بازی های wwe هم جزوشونه و نه تو 12 میشد نه تو 13 ):( حتی برا خودم نمیتونم یه سیو بک آپ بگیرم از کشتی کج هام ..نمیدونم چه مرضیه

مگه دستگات کپی خور نبود؟
اگه کپی خوره که کافیه بری با فایل منیجر تو هارد داخلی و فلودر سیو بازی رو کپی کنی و اصلا ولش کن نمیخواد.

اقاalitripleراسترهای ساختگی اسامیشون رو میگید

GOLDUST
CURTIS AXEL
ERIC ROWAN
BRAY WYATT
JEY USO
JIMMY USO
LUKE HARPER
DIEGO
STING
AUSTIN ARIES
EL TORITO
AJ STYLES
SAMI ZAYN
DDP
D-VON DUDLEY
KASSIUS OHNO
MATT HARDY
JEFF HARDY
SAMOA JOE
VADER
BIG E LANGSTON
ROAD WARRIOR ANIMAL
SID
MVP
NASTY BOY BRIAN KNOBBS
NASTY BOY JERRY SAGS
BO DALLAS
BAM BAM BIGELOW
VELVET SKY
PAIGE
SASHA BANKS
JAMES STORM
EMMA
ULTIMO DRAGON
BOOGEYMAN
WILLIAM REGAL
PSYCHOSIS
EVAN BOURNE
ROAD WARRIOR HAWK
TAZZ
ARN ANDERSON
TYSON KIDD
XAVIER WOODS
BULLY RAY
CHRIS BENOIT
TERRY FUNK
GAIL KIM
TRISH STRATUS
PERRY SATURN
MR. PERFECT
MICKIE JAMES
MAGNUS
TAMINA SNUKA
OWEN HART
SCOTT STEINER
BOBBY ROODE
RICK STEINER
TOMMY DREAMER
KAZARIAN
ROSA MENDES
X-PAC
STACY KEIBLER
CHRISTY HEMME
THE SANDMAN
RIKISHI
SABLE
ZEB COLTER
CHAVO GUERRERO
CHYNA
ANGELINA LOVE WWE 2014
EVE TORRES
WINTER
KHARMA
TARA
BROOKE TESSMACHER
MICHELLE MCCOOL
CHRISTINA VON EERIE
KELLY KELLY
CHARLOTTE
ROSITA
SENSATIONAL SHERRI
MOLLY HOLLY
NIKKI ROXX
FANDANGO
THE BARBARIAN
CHRIS KANYON
TYPHOON
ASHLEY MASSARO
SARA DEL REY
H TONK MAN
MARC MERO
MANKIND
MAJOR GUNNS

سلام
وقتی با دوستان بازی میکنم ، با نامردی از رینگ فرار میکنند بیرون و با حرکات نمایشی (با جهت های دسته) سیگنیچر و فینیشر میگیرند تا برنده باشند
راهی وجود داره تا بازی با حرکات نمایشی سیگنیچر و فینیشر نده؟ گزینه‌ای در تنظیمات برای off یا کم و زیاد کردن وجود داره؟
لطفا راهنمایی کنید
با سپاس

سلام
وقتی با دوستان بازی میکنم ، با نامردی از رینگ فرار میکنند بیرون و با حرکات نمایشی (با جهت های دسته) سیگنیچر و فینیشر میگیرند تا برنده باشند
راهی وجود داره تا بازی با حرکات نمایشی سیگنیچر و فینیشر نده؟ گزینه‌ای در تنظیمات برای off یا کم و زیاد کردن وجود داره؟
لطفا راهنمایی کنید
با سپاس

نه راهی نیست .... متاسفانه این قضیه خیلی زجرآوره تو آنلاین و همچنین بازی با دوستان و کاریش هم نمیشه کرد ( کاملا آزاد گذاشتن تو بازی و ....) هنوز اینا عقلشون به یه چیزایی تو بازی نمیرسه متاسفانه که چه بی عدالتی هایی چه تو بازی آنلاین و چه تو ... پیش میاد و به قول شما حتی یک on و off چیزی هم(شاید کسی بخواد بدون این tunut ها بازی کنه و با مبارزه فینیشر بگیره ) برای این معزل نزاشتند و هیچ فکری هم به حالش نکردند .........واقعا

- - -ویرایش - - -

اره ی مدت مزخصی اجباری بودم ، ولی اینا همش بهونه اس ی عکس بزار اگه واقعا خوب باشه میگم دمت گرم عجب چیزیه;;) ، همینی که علی گذاشته یکذره ادیت شه خوب میشه انکل ، ولی من میخوام انگل مو دار درست کنم ، مثل سال 1999 قدیمیش بهتره . اگه بشه ، عباس جدیدی هم بسازم حالشو بگیریم سر مدآلش بازی بزارم انتقام ناداوری بگیرم . :))

بیا منصور تو که مارو.. :d

اینم عکس هی میگفتی حالا این انگل و استینگ و خداییش با انگل و استینگ و ... که هم علی چند صفحه پیش گزاشته بود مقایسه کن ...نظرتو بگو ;) برا هر کدومشون + اونی که گرفتم باز دقیقا 2 ساعت و ربع کار کردم و هی بالا پایین و دیگه شد این
فک نمی کنم دیگه هیچ کدومشون بهتر از این دربیاد این دیگه نزدیک ترین قیافه ها و استایلشون میتونه باشه ...

اینم چند تا عکس از محیط گیم ;)

Last edited by a moderator:
images.php
خوب بالاخره اومدم حجت رو بر این تابیک تموم کنم و برم
s%20(278).gif
boroki035.gif

دوستان اینم سیوی که از روز اول در انتظارش بودید و همه چیز در این سیو مثل سیو قبلی که گذاشتم بازه مثل همون dlc اندر طی کش و U واریرور و داور و گزارشگر و امدن زنها به قسمت مردها و...+97 کاراکتر دستسازه دانلود شده از لایو و 30 ارنای دستسازه دیگه و برید حالش رو ببرید و دوتا عکس هم گرفتم از بازی میتونید ببینید کاراکترها رو که شبیه اصلی هستن و خوب ساخته شدن و برای انتخاب همه کاراکترها هم تو منوی اصلی برید به بخش دیوا و همین بالا یکی از دوستان پرسیده بود چه جوری اندر طی کشه موتوری رو انتخاب کنم.

لینک دانلود سیو

Ali.Triple

عاقا فقط تو رو خدا دیگه نیاد بگید چه جوری سیو انتقال بدم و از تابیک wwe 2011 من دارم اموزش سیو میزارم اینجا و یه بار هم کامل با عکس تو یکی از تابیکها توضیح دادم و هم به دستگاه معمولی میخوره و هم جیتگ و غیره و دیگه اصلا نپرسید حسش نیست
ghdgir.png

سیو رو هم فقط Resign کنید و Rehash نکنید و برای سریعتر انجام شدن عملیات هم از تب دوم برنامه CONcept استفاده کنید که همه فایلهای سیو رو با هم انتخاب و Resign کنید.

17134052577574897729.jpg

11810401822027886254.jpg

علی اینا رو از لایو گرفتی ؟! یا از تو همین سیو میو های تو نت دان کردی ؟؟ خیلی ضایعه قیافشون خدا وکیلی یه صحنه نگا کن اون انگل که هیچی اصن همون استینگ و اصن اون حسی که مثلا از استینگ میخواد بهت دست بده کلا به ...میده :| چیه اون آخه تورو خدا شبیه شلغم درستش کردن قیافه انگل و :))

ps3 هنوز داری علی ؟؟

آخرین ویرایش:
علی اینا رو از لایو گرفتی ؟! یا از تو همین سیو میو های تو نت دان کردی ؟؟ خیلی ضایعه قیافشون خدا وکیلی یه صحنه نگا کن اون انگل که هیچی اصن همون استینگ و اصن اون حسی که مثلا از استینگ میخواد بهت دست بده کلا به ...میده :| چیه اون آخه تورو خدا شبیه شلغم درستش کردن قیافه انگل و :))

ps3 هنوز داری علی ؟؟

عاقا لیلی زن بود یا مرد؟
30216_155fs505059.gif
ما این همه قصه گوفتیم عاقبت میگی ps3 داری؟
happyforeveralone.png

سیو که من دسترسی به لایو ندارم و دوتا کنسول ایکسباکسم هم بن شده و جیتگ شده و از ان ترررنت گرفتم و از این سیوها هم زیاد منتشر میشه و سیوهای پارسال هم چندتا منتشر شد من نزاشتم همون اول اینجا و صبر کردم یه تکمیل شدش رو اخر گذاشتم که از همه بهتر بود و قدیما خودم هم میساختم ولی اینقدر وقت ادم گرفته میشه که اصلا ارزش نداره و همون استارهای اصلی هم نصفشون رو هنوز نگرفتم ببینم چه شکلی هستن چه برسه به این دست سازها و ps3 هم دسترسی با ps id میتونم داشته باشم ولی دیگه حس انلاین ندارم و قبل از ایکس باکس هم ps3 داشتم
45186_16.png

عاقا لیلی زن بود یا مرد؟
30216_155fs505059.gif
ما این همه قصه گوفتیم عاقبت میگی ps3 داری؟
happyforeveralone.png

سیو که من دسترسی به لایو ندارم و دوتا کنسول ایکسباکسم هم بن شده و جیتگ شده و از ان ترررنت گرفتم و از این سیوها هم زیاد منتشر میشه و سیوهای پارسال هم چندتا منتشر شد من نزاشتم همون اول اینجا و صبر کردم یه تکمیل شدش رو اخر گذاشتم که از همه بهتر بود و قدیما خودم هم میساختم ولی اینقدر وقت ادم گرفته میشه که اصلا ارزش نداره و همون استارهای اصلی هم نصفشون رو هنوز نگرفتم ببینم چه شکلی هستن چه برسه به این دست سازها و ps3 هم دسترسی با ps id میتونم داشته باشم ولی دیگه حس انلاین ندارم و قبل از ایکس باکس هم ps3 داشتم
45186_16.png
میدونستم باوووو گفتم (هنوز) ps3 رو داری یا نه /:)
آره وقت گیر که وقت گیره راست میگی ولی اگه تهش خوب دربیاد مثل همین انگل و استینگ میرزه ..خودم که خداییش باشون بازی میکنم حال میکنم و اصن حس استار ساختگی بهم دست نمیده چون جفت اینا هم تاپ استار بودن و جاشون تو این راستر فول امسال بازیا خالی بود اینقد وقت گزاشتم و دوباره ویرایشش کردم وگرنه به قول تو اصن حسش نیس و پدرت درمیاد و خیلی ریزه کاری داره:-$

واقعا هم راستر ارجینال خود بازی امسال هم فقط یه انگل و استینگ و ( تو تاپ استارای درجه 1 ) کم داشت و اینا رو که گذاشتم دیگه باور کن کینگ اف د رینگ نمیتونم بسازم بر فرض مثال خواستم بسازم تو 16 تا تاپ ها 5 تا از استارای درجه 1 این دهه ای هم فک کن مثل ارتون و ادج و مثلا بیگ شو و کین و... میوفتند بیرون یعنی همچین وضعیه :d فول راستر واقعا امسال ها ...مطمئنم دیگه به فول راستری امسال تکرار نمیشه یعنی تجربه نشون داده سری سازنده های این بازی همیشه یه عملکرد موفقشون تو سری های بعد یا ناقص میشه یا دیگه تکرار نمیشه اصن و از دستشون درمیره ...

الياس ميتوني يه عكسم از جف هاردي و اسكات استينر كه از آنلاين گرفتي برام بذاري استينگو كرت انگل قشنگ بودند.:>

اسکات استاینر که تو ارجینال خود بازی هست و تو دی ال سی هاش هست جف هاردی رو هم بیا اینم بهتر از این در نمیاد دگه :>

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or