WWE 2K14 | Xbox 360

به نظر شما بازی های wwe2k عناوینی موفق خواهند بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    213
ببينيد اگه امسال اين پيش بينيم درست در نيومد هر چي خواستيد بگيد .جف هاردي و باتيستا برميگردند.استون كلدم شايد يه داوري چيزي تو رسلمنيا انجام داد.(گلدبرگ به احتمال كمي شايد برگرده يه مسابقه بده)

ببينيد اگه امسال اين پيش بينيم درست در نيومد هر چي خواستيد بگيد .جف هاردي و باتيستا برميگردند.استون كلدم شايد يه داوري چيزي تو رسلمنيا انجام داد.(گلدبرگ به احتمال كمي شايد برگرده يه مسابقه بده)

باتیستا از اون روزی که رفته mma کلا خیلی وزن کم کرده و یجورایی اصلا بدنش اماده مسابقات کشتی کج نیست ....شما اگه اخرین عکسهاش رو نگاه کنی کاملا واضحه که نمی تونه به این زودی ها برگرده

جف هم که هنوز تو tna و اینکه به خاطر جریان مواد مخدرش هنوز دادگاهی داره و بعیده بتونه بیاد ...

گلدبرگ هم سنش از 46 هم گذشته و بعیده بیاد ....

باتیستا از اون روزی که رفته mma کلا خیلی وزن کم کرده و یجورایی اصلا بدنش اماده مسابقات کشتی کج نیست ....شما اگه اخرین عکسهاش رو نگاه کنی کاملا واضحه که نمی تونه به این زودی ها برگرده

جف هم که هنوز تو tna و اینکه به خاطر جریان مواد مخدرش هنوز دادگاهی داره و بعیده بتونه بیاد ...

استون کلد امکان داره بیاد

آخرین ویرایش:
شانس نداریم که:|
اون موقعی که Jeff Hardy تو WWE بود بازی TNA (انصافا چه چیز متفاوت و قشنگی هم بود) رو ساختن این چند سالی که جف اومده تو TNA همش WWE می‌سازن:|

اطلاعاتت قديميه باتيستا دوباره داره وزن زياد ميكنه و هيكلش داره تقريبا مثل روزاي جداييش از كمپاني ميشه(مكماهون بستستش به كباب)تا رسلمنيا 30 حتي ميتونه بهترم بشه.تازه به فرض محال وزنشم كم باشه اشكالي نداره ديگه بدنش از اندرتيكر كه بهتره(بابا استخون بنديش كلفته) .راب ون دام هم در تي ان اي بود اما اومد.گلدبرگم 46 سالشه خيليم خوبه اندرتيكرم 50 سالشه.هالك هوگان صداي كلنگ گورش به گوش ميرسه هنوز داره مسابقه ميده.بايد تو گور ميبود چند سال پيش.

آخرین ویرایش:
دوست دارم مکانیزم کنترل استارها، شبیه به WWE Legends باشه. چون تو WWE Legends نمی‌شد خیلی راحت Runing & Grapple کرد. من خودم تو این 4 سال اخیر، به WWE Legends خیلی علاقه داشتم. WWE Smackdown vs. Raw 2006 فقط به من چسبید. واسه نسل قبل هم اکثر بازی‌ها عالی بودند مثل Here Comes the Pain، Shut your Mouth و ...

دقیقا یکی از معضل های بازی همین runing هست افرادی سنگین و گنده ای مثل اندره جایانت و یاکوزونا و بیگ شو و کالی استایل دویدن و runing کردنشون مثل افراد سبک وزن میمونه . اندره خدابیامرز تو مسابقات واقعیش به سختی راه میرفت چه برسه بخواد بدوه تو بازی. حداقل باید سنگینی تو دویدن این ها احساس بشه. و مسابقه سخت تر شه. و این که باید حتی هل دادن یاکوزونا یا اندره رو سخت تر کنن یا ترفنده دیگه بزارن که وقتی بخوای هلشون بدی سمت رینگ اونا با ریورس تو رو هل بدن مثل کات اسکین مسابقه جایانت و هوگن

هالك هوگان صداي كلنگ گورش به گوش ميرسه هنوز داره مسابقه ميده.بايد تو گور ميبود چند سال پيش.
عزیز شما خودتم اطلاعاتت غلطه ! هوگن خیلی وقته که مسابقه نمیده و فقط جنرال منیجر شو ایمپکت رستلینگ هست. راب ون دمم که اومد تو تی ان ای فقط گند زد و رستلر نبود اصلا! کمپانی باتیستا رو نیاره که کسی براش نمیمونه ، تریپل اچ که کلا معاف از بازی هست ، جان سینا و شیمس که تو رویال رامبل شاید برگردن ، آندر هم که امسال نه سال دیگه خدافظ! میمونه رندی اورتن و یه چندتا بچه مچه دیگه ... ولی من به شما توصیه میکنم تی ان ای رو پیگیر باشید ، هم مسابقات جذاب تری داره هم استوری هاش آبکی نیست ...

عزیز شما خودتم اطلاعاتت غلطه ! هوگن خیلی وقته که مسابقه نمیده و فقط جنرال منیجر شو ایمپکت رستلینگ هست. راب ون دمم که اومد تو تی ان ای فقط گند زد و رستلر نبود اصلا! کمپانی باتیستا رو نیاره که کسی براش نمیمونه ، تریپل اچ که کلا معاف از بازی هست ، جان سینا و شیمس که تو رویال رامبل شاید برگردن ، آندر هم که امسال نه سال دیگه خدافظ! میمونه رندی اورتن و یه چندتا بچه مچه دیگه ... ولی من به شما توصیه میکنم تی ان ای رو پیگیر باشید ، هم مسابقات جذاب تری داره هم استوری هاش آبکی نیست ...

بابا خودم ديدم چند وقت پيش تو تي ان اي يه مسابقه با استينگ برگزار كرد كه تا جايي كه يادمه استينگ با سابميشن اونو تسليم كرد اون زمانم پير بود.از استارهاي TNAزياد خوشم نمياد به جز كرت انگلو جف هاردي هوگان واستينگ.wwe يه دسته استار داره كه موقع رسلمنيا پيداشون ميشه مثل راك براك لزنر اندرتيكر تريپل اچ و ..... .شما تعريفت از رستلر چيه؟

- - -ویرایش - - -

دقیقا یکی از معضل های بازی همین runing هست افرادی سنگین و گنده ای مثل اندره جایانت و یاکوزونا و بیگ شو و کالی استایل دویدن و runing کردنشون مثل افراد سبک وزن میمونه . اندره خدابیامرز تو مسابقات واقعیش به سختی راه میرفت چه برسه بخواد بدوه تو بازی. حداقل باید سنگینی تو دویدن این ها احساس بشه. و مسابقه سخت تر شه. و این که باید حتی هل دادن یاکوزونا یا اندره رو سخت تر کنن یا ترفنده دیگه بزارن که وقتی بخوای هلشون بدی سمت رینگ اونا با ریورس تو رو هل بدن مثل کات اسکین مسابقه جایانت و هوگن

حرف شما متين running افراد گنده مشكل داره اما ديگه دقيقا شبيه افراد سبك وزنم نيست.توي wwe13 رو كه مطمعنم اينجور نبود و سنگيني در دويدنشون رو ميشد احساس كني.راه حل سخت كردن irish whip يا هل دادن افراد گنده منده هم اينه كه ريورس براي انها ساده تر بشه.يعني لازم نباشه كه دقيقا به موقع r2 بزنيم اگه به موقع هم باهاشون r2 نزديم بازم reverse انجام بشه.نميدونم اين سيستم توي بازي وجود داره يا نه.اما توي اون قسمتي كه مربوط به قدرت هاي بازيكنان هست بايد گزينه اي به اسم reverse (قدرت بدل كردن) اضافه بشه (شايدم باشه) كه براي مثال قدرت بدل كردن بيگ شو از قدرت بدل كردن سانتينو بيشتر باشه.

آخرین ویرایش:
شما بازی هوگن و اندره رو در 30 رستلمانیا دیدی ویدیوش رو؟ دیدی جایانت تو بازی چجوری میدوید؟ هیچ فرقی با دویدن ری نداشت ؟ شما مسابقات اندره رو ببین...

GTA V

الان شما ببین برا ساخت GTA V
170 میلیون پوند خرج شده
که به پول ما میشه
170000000 * 5000 = 850000000000 تومان!!!!!!!!!!!!!!!!:-o#:-s
پس نتیجه میگیریم 5 میلیارد تومن پولی نیست تو صنعت گیم
هنوز فک کن که اینا از هیچ کس لایسنس اینا نگرفتن

شما بازی هوگن و اندره رو در 30 رستلمانیا دیدی ویدیوش رو؟ دیدی جایانت تو بازی چجوری میدوید؟ هیچ فرقی با دویدن ری نداشت ؟ شما مسابقات اندره رو ببین...

من اون ويديو رو نديدم.اما دارم ميگم اين ويژگي كمابيش در wwe 13 وجود داشت خودت كه قبول داري اينو.اينا كه نميان پسرفت كنند و به عقب برگردند.شايدم كردند ما نميدونيم شايدم اون صحنه استثنا اينجور بوده نميدونم.

- - -ویرایش - - -

الان شما ببین برا ساخت GTA V
170 میلیون پوند خرج شده
که به پول ما میشه
170000000 * 5000 = 850000000000 تومان!!!!!!!!!!!!!!!!:-o#:-s
پس نتیجه میگیریم 5 میلیارد تومن پولی نیست تو صنعت گیم
هنوز فک کن که اینا از هیچ کس لایسنس اینا نگرفتن

اخه يه نكته ايه به زقس قاطع عرض ميكنم اين بازي صد برابر از بازي فعلي كشتي كج قشنگ تره .گيم به معناي واقعي همون بازيه. .شما ببين ميتوني هزينه بازي كشتي كج قبليو بجوري. راستي واقعا اگه كل بودجه بنياد ملي بازيهاي رايانه اي 5 مليارد باشه به چه اميدي دارن كار ميكنند خب درشو ببندند برن خونشون كه بهتره ديگه فايده نداره به قول شما يه بازيم نميشه باهاش ساخت واقعا چرا؟. در مورد ورودي گلدبرگ اگه اون صداي تف هم كه تو رسلمنياي 20 از خودش دراوردو بذارن عالي ميشه. با تشكر

ابا خودم ديدم چند وقت پيش تو تي ان اي يه مسابقه با استينگ برگزار كرد كه تا جايي كه يادمه استينگ با سابميشن اونو تسليم كرد اون زمانم پير بود.از استارهاي TNAزياد خوشم نمياد به جز كرت انگلو جف هاردي هوگان واستينگ.wwe يه دسته استار داره كه موقع رسلمنيا پيداشون ميشه مثل راك براك لزنر اندرتيكر تريپل اچ و ..... .شما تعريفت از رستلر چيه؟

اونی که شما دیدی قدیمیه الان استینگ و دار و دسته مین اونت مافیا خیلی وقته که با ایس اند ایتسز درگیرن و هوگانم این وسط چنرال منیجر هست. کمپانی WWE آندرش بره و تریپل اچ هم بازی نکنه به کل از TNA عقب میوفته. الانم اسم همین آدماس که این کمپانی رو نگه داشته. ناسلامتی یه زمانی ما بهترین سایت رستلینگ ایران رو داشتیم و از هزار نوع استار و استوری و داستان و ... مقاله و پیشنمایش نوشتیم.

خوب با مواردی از گفته های فرد تست کننده بازی در6 سپتامبر که جدید هست امدم»»»»»»
من برنده ی رقابت و مسابقه ای در لندن شدم ،برای بازی کردن wwe 2k14 که روز جمعه 6 سپتامبر رفتم اونجا، گفته بسیاری از موارد مثل گیمز کام امسال در مراحل ساخت بودن و قفل بودن
گلدبرگ ورودی خود را از اتاقش شروع میکند،که او گفت عالی است(منظورش از اعضای2k است.) »»»»»»مقدار بسیاری انتخاب بخش ها با توضیحات وجود داره، مثل اتیتود ارا پارسال,بعد از اخرین قسمت ،دهنه کوچکی است برای عصر حاظر ، که البته انتخابش قفل بود.»»»»»» من عمده های بازیرو با دوستم انجام دادم، اما فرصت اینو پیدا کردم که یک بازی مد رستلمانیا رو انجام بدم.(من نمیخوام چیز زیادی اسپول کنم) من بازی undertaker vs tiple h wrestlemania 28 انجام دادم.بسیار دقیق بود بازی،اما اشکالی از دید من دارد که توضیح میدهم:2 مورد هدف بازی یا goal این بود؛ دمیج تریپل اچ به متوسط برسون، یا چک اسلام زدن به او. من این موارد رو در زمانی کوتاه انجام دادم، به او چک اسلام زدم تا دمیجش متوسط شد یا moderate ،بعد از این که اچ از رینگ خارج میشد و ساکن می ایستاد،هر زمان من میرفتم سراغش او فقط همه چیز را دقیقا ریورس میکرد ،(منظورش فکر کنم هر نوع فنی رو) بازی دچار باگ شده بوده ، هیچ کاری نمیتونسته انجام بده ، وهدف مخفی رو منو نیومده و مجبور شده بازی ریستارت کنه. بار دو بازی رو شروع کردم ،این بار با چک اسلام دمیجش رو به متوسط رسوندم، و اچ از رینگ خارج شد و بر خلاف دفعه اول صندلی رو برداشت و زمانی که به من رسید تا من رو با صندلی بزنه بازی وارد کات اسکین شد. »»»»»»»»»»»»»»
هوش مصنوعی بسیار تهاجمی بود،در شروع بازی تیکر و اچ ،بسیار بازی اسان جلو میرفت ، اما بعد از اولین کات اسکین بازی( که اچ ،اندر رو به قصد کشت با صندلی میزنه،) شکست اچ تقریبا غیر ممکن شد، این واقعا عالی بود،من دوبار نتوانستم بازی رو تموم کنم به دلیل ان که ان را سخت کردم،(البته این رو هم تو پرانتز گفته؛ که من چند ماهی است 13 رو خوب بازی نکردم،) »»»»»»»»»»»» من واقعا نمیدانم ارنا های جدید رستلمانیا چگونه ساختن. بدیهی است،ان ها برای ایجاد ارنا های مختلف تلاش زیادی کردن.(منظورش اینه فقط یک جمعیت یکسان و یک حالت چینش رو در هر ارنا قرار ندادن.و کپی پیست نکردن )صفحه نمایش فوق العاده و مواردی در جمعیت وجود داره که در دیگر ارناها نیست،من نتونستم بفهمم که رستلمانیا 28 و 24 در خارج است یا نه سقف داره یا نه؟ چون در واقعیت بدون سقف بودن.wm 28 به حالت ابی رنگ بود اما نتوانستم متوجه شم اسمان تاریک بود یا نه، باز هم تکرار میکنم انها ها موارد ویژه ای رو در بین جمعیت قرار دادن که هر ارنا رو خاص و متمایز میکنه مثلا در wm 28 مانیتور بزرگی بین جمعیت بود.صحت بیشتر و تطابق بیشتری بین ارناهای wm نسبت به پارسال وجود داره. فقط به نظر نمیاد کامل و تمام و کمال باشه تطابق ها.«««««««««««««««« ادج هم به نظر عالی میومد««««««««««برای من واقعا مهم نیست ، اما اجرا و انجام leg drop هوگن سخت بود. وقتی حریف رو به زمین بود من اون به سمتی خاص کشیدم تا بتوانم leg drop انجام بدم(منظورش نوع مکان بندی که سخت بوده براش)»»»»»» catch finishe های جدید موقعیت حمله ای بسیار عالی هستن. من نتوانستم دابل فینیشر اجرا کنم پس ایده ای برای چگونه فعال کردنش ندارم.»»»»»»»»»» مجزا از بازی هوگن و اندره هیچ سیستم تشخیص وزنی وحود نداشت. بازی های چند گانه از یک رستلمانیا هم وجود داره، مثل بازی هوگن و اندره و استیمبوت و ساویج در wm3 »»»»»»»»»»»»»»»»»یکی از افراد 2k ،(که dan haha نامش بود) گفت، ان ها در حال تلاش هستن تا این سری به شکوه و بزرگی سابق خود برگردونن،او گفت ،ان ها در حال حاظر در حال موشن کیچر برای بازی بعد هستیم(حدس من این است حرکت و فن ها به سمت انیمیشن میرود) من رباره این صحبت کردم که بازی در چند سال گذشته تغییر انچنانی نداشته، و او موافقت کرد با صحبت من و گفت؛ thq به معنی واقعی کلمه پولی و بودجه ای نداشت تا بازی پیش گامانه به جلو ببرد ( مثل موتور جدید ایجاد کنه برای بازی.) او گفت ما بودجه ی زیاد برای بازی داریم تا مشکل مالی وجود نداشته باشه/او همچنین گفت، صدای بلند yokes از تنبلی هست،thq با انها زیاد جدی نبوده ، اما 2k ان ها رو به جلو هل میدهد تا سخت تر بر روی بازی بعدی کار کنند.»»»»»»»»»»»» چک اسلام جدید اندر تیکر عالی هست، به شکل کاملا طبیعی حس ضربه زدن و تلنگر زدن احساس میکنید
. منبع ؛ :d
https://www.2ksports.com/forums/showthread.php?t=366506
اینم یک سری مواردی که از گیم کام تایید شدن؛
unlockables شامل شخصیت ها، عکس ها، بسته های ویدئویی، و غیره »»»»»»»»دانیل و برایان و زیگلر صحنه های پیروزی یا برنده شدن نداشتن. ««««««بسیاری از شخصیت های wm باید ازاد بشن ««««««بیش از صدها انیمیشن جدید وجود داره«««««««بخش ساخت و سازها لطفا بر اساس خواسته طرفداران .The yokes هرگز ساخت بازی رو در زمان انتقال از thq متوقف نکرده .»»»»»»شما در نقش پیروز مسابقات wm قرار میگیرید. صدای شنیدن بنگ بنگ فولی هنگام اجرای تاونت به گوش میرسید ،البته هنگام کات اسکین در بازی با ادج.««««««کودی رودز با سیبیل تایید شد.«««««««people elbow تا خد زیادی بدون تغییر باقی مونده،هر چند در اجراش به نظر روون تر شده ««««««««راک باتوم در مد سی ساله به انیمیشن کامل و عالی نزدیک است
.
منبع «««««« :dاقای لدسما هم در توییتری گفته راستر های کنونی بازی بیشترشون در همین ماه سپتامبر معرفی میشن منتظر باشین::»»»:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or