ببينيد اگه امسال اين پيش بينيم درست در نيومد هر چي خواستيد بگيد .جف هاردي و باتيستا برميگردند.استون كلدم شايد يه داوري چيزي تو رسلمنيا انجام داد.(گلدبرگ به احتمال كمي شايد برگرده يه مسابقه بده)
باتیستا از اون روزی که رفته mma کلا خیلی وزن کم کرده و یجورایی اصلا بدنش اماده مسابقات کشتی کج نیست ....شما اگه اخرین عکسهاش رو نگاه کنی کاملا واضحه که نمی تونه به این زودی ها برگرده
جف هم که هنوز تو tna و اینکه به خاطر جریان مواد مخدرش هنوز دادگاهی داره و بعیده بتونه بیاد ...
گلدبرگ هم سنش از 46 هم گذشته و بعیده بیاد ....

باتیستا از اون روزی که رفته mma کلا خیلی وزن کم کرده و یجورایی اصلا بدنش اماده مسابقات کشتی کج نیست ....شما اگه اخرین عکسهاش رو نگاه کنی کاملا واضحه که نمی تونه به این زودی ها برگرده
جف هم که هنوز تو tna و اینکه به خاطر جریان مواد مخدرش هنوز دادگاهی داره و بعیده بتونه بیاد ...
گلدبرگ هم سنش از 46 هم گذشته و بعیده بیاد ....
عزیز شما خودتم اطلاعاتت غلطه ! هوگن خیلی وقته که مسابقه نمیده و فقط جنرال منیجر شو ایمپکت رستلینگ هست. راب ون دمم که اومد تو تی ان ای فقط گند زد و رستلر نبود اصلا! کمپانی باتیستا رو نیاره که کسی براش نمیمونه ، تریپل اچ که کلا معاف از بازی هست ، جان سینا و شیمس که تو رویال رامبل شاید برگردن ، آندر هم که امسال نه سال دیگه خدافظ! میمونه رندی اورتن و یه چندتا بچه مچه دیگه ... ولی من به شما توصیه میکنم تی ان ای رو پیگیر باشید ، هم مسابقات جذاب تری داره هم استوری هاش آبکی نیست ...هالك هوگان صداي كلنگ گورش به گوش ميرسه هنوز داره مسابقه ميده.بايد تو گور ميبود چند سال پيش.
عزیز شما خودتم اطلاعاتت غلطه ! هوگن خیلی وقته که مسابقه نمیده و فقط جنرال منیجر شو ایمپکت رستلینگ هست. راب ون دمم که اومد تو تی ان ای فقط گند زد و رستلر نبود اصلا! کمپانی باتیستا رو نیاره که کسی براش نمیمونه ، تریپل اچ که کلا معاف از بازی هست ، جان سینا و شیمس که تو رویال رامبل شاید برگردن ، آندر هم که امسال نه سال دیگه خدافظ! میمونه رندی اورتن و یه چندتا بچه مچه دیگه ... ولی من به شما توصیه میکنم تی ان ای رو پیگیر باشید ، هم مسابقات جذاب تری داره هم استوری هاش آبکی نیست ...
دقیقا یکی از معضل های بازی همین runing هست افرادی سنگین و گنده ای مثل اندره جایانت و یاکوزونا و بیگ شو و کالی استایل دویدن و runing کردنشون مثل افراد سبک وزن میمونه . اندره خدابیامرز تو مسابقات واقعیش به سختی راه میرفت چه برسه بخواد بدوه تو بازی. حداقل باید سنگینی تو دویدن این ها احساس بشه. و مسابقه سخت تر شه. و این که باید حتی هل دادن یاکوزونا یا اندره رو سخت تر کنن یا ترفنده دیگه بزارن که وقتی بخوای هلشون بدی سمت رینگ اونا با ریورس تو رو هل بدن مثل کات اسکین مسابقه جایانت و هوگن

بسیار عالییک فروم خارجی و عضوش که 6 سپتامبر پست زده که بازی تست کرده
گفته بود؛ که ورودی گلدبرگ از لاکر روم هست و شروع میشه .
شما بازی هوگن و اندره رو در 30 رستلمانیا دیدی ویدیوش رو؟ دیدی جایانت تو بازی چجوری میدوید؟ هیچ فرقی با دویدن ری نداشت ؟ شما مسابقات اندره رو ببین...
الان شما ببین برا ساخت GTA V
170 میلیون پوند خرج شده
که به پول ما میشه
170000000 * 5000 = 850000000000 تومان!!!!!!!!!!!!!!!!:-o#
پس نتیجه میگیریم 5 میلیارد تومن پولی نیست تو صنعت گیم
هنوز فک کن که اینا از هیچ کس لایسنس اینا نگرفتن
ابا خودم ديدم چند وقت پيش تو تي ان اي يه مسابقه با استينگ برگزار كرد كه تا جايي كه يادمه استينگ با سابميشن اونو تسليم كرد اون زمانم پير بود.از استارهاي TNAزياد خوشم نمياد به جز كرت انگلو جف هاردي هوگان واستينگ.wwe يه دسته استار داره كه موقع رسلمنيا پيداشون ميشه مثل راك براك لزنر اندرتيكر تريپل اچ و ..... .شما تعريفت از رستلر چيه؟