WWE 2K14 | Xbox 360

به نظر شما بازی های wwe2k عناوینی موفق خواهند بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    213
کلا دیگه WWE جس و حال قبلناشو نداره،چه تو بازی چه تو واقعیت:(
بیشتر دوست داشتم تا سری جدیدش بر پایه ی WWE09 ساخته میشد به خصوص تو Damage System و البته اون PinFal های مسخره که از 2010 وارد بازی شدن و تو 2011 به طرز فاجعه اوری بردن رو سخت کرده بود،برداشته شه...(اونایی که هاردکورن میدونن چی میگم)

اصلا نيازي به اين كارا نيست.اگر فنها و فينيشرها رو به نسبت اسيبي كه وارد ميكنند رده بندي كنند به اين كارا نيازي نيست.مثلا فرض كنيد اگر punt kick رندي اورتون 95 درصد damage وارد كنه rko به فرض 85 درصد يا aa به فرض 80 در صد damage وارد ميكنه در مورد grapple ها هم همينطور مثلا ميزان اسيب سوپللكس از ميزان اسيب ارم درگ بيشتر باشه.و هر چه ميزان damage اون بالاتر باشه احتمال كيك اوت كردن پايينتر بياد و اون خطي كه در هنگام پين كردن ظاهر ميشه نازك تر بشه يا سرعت پركردنش زيادتر بشه.

اولين بازي شما به محض اينكه بازيو گرفتيد از چه نوعيه و بين كياس؟

نظرای خیلی خوب داری
من اولین بازیم randy vs ryback
و بعد goldberg vs stone cold
هست

اون هم خوب بود که با ادی و بنیوت گروه رادیکال بودن. اسمش یادم رفته. اقا فرشید مثل این که لیکس لوگر هم قراردادی با وینس مک ماهون امضا کرده ، البته نه برای حضور تو رینگ جزییاتش زیاد بود. بعد تو بازی فقط هوش مصنوعی جان سینا خوبه ، انصافا نسبت به هوش مصنوعی کلی بازی سره . منم برای همسن گفتم کاشکی قسمت داستانی بازی بیشتر از 45 مسابقه بود چون هوش مصنوعی که برای ما چالشی نداره ..زود خسته کننده میشه .البته امیدوارم gm mode باشه که انگیزه اس خودش

شاید برای همین بازی باشه که امضا کرده منصور جون لکس لوگر را به تازگی دیدی عکساشو؟ مریض شده و به شدت پیر و لاعر اصلا باور نکردنی شده اخرین عکشسو با اسکات هال توی شیس بوک دیدم خیلی ناراحت شدم براش اون گروه رادیکال هم دوستمون درست میگه با دین مالینکو و پری ساتورن بود ای کاش هر چهارتاشون باشند

شاید برای همین بازی باشه که امضا کرده منصور جون لکس لوگر را به تازگی دیدی عکساشو؟ مریض شده و به شدت پیر و لاعر اصلا باور نکردنی شده اخرین عکشسو با اسکات هال توی شیس بوک دیدم خیلی ناراحت شدم براش اون گروه رادیکال هم دوستمون درست میگه با دین مالینکو و پری ساتورن بود ای کاش هر چهارتاشون باشند
نه دیگه برای ساختنش تو لیست بازی امسال دیر شده.. ساختن راستر واقعا وقت گیره من خودم خواستم یکدونه جف هاردی بسازم و واقعا روش کار کردم با قرار دادن فن هاش 6-7 ساعتی وقتمو گرفت البته با استراحت حالا اینترانس بهش اضافه کن .

بنظر من برای اینکه سازنده های بازی بتونن از تکراری شدن حرکات خلاص بشن باید از هر حرکترو که تو لیست هست چند بار بسازن و وقتی مثلا می خوای rko بزنی هر بار خودش random یکی رو انتخاب کنه و اونو اجرا کنه یا حرکات دیگه بازیکن ها
وگرنه همین که بازی رو بخریم و داستان بازی رو تموم کنیم دیگه باید بازی رو دور بندازیم(چون دیگه همه ش تکراری می شه)

- - -ویرایش - - -

من الان دارم بازی svr 2006 رو با WWE SmackDown! Here Comes the Pain بازی می کنم که مال ps2 هست و من با مبدل روی pc می زنم(دوستان می دونن بدلیل مبدل سرعت بازی پایین میاد ولی بازم حال می ده) تازه از ww13 xbox360 بیشتر حال می ده

داشتم فکر میکردم حالا که قراره 13 نفر لجند یا استارهای مهم باشند به نظرم اینا باشند عالی میشه
رای پایپر ( فراستی عزیز ناراحت نشه):) شوخی کردم
بریتیش بولداگ
جیم نایدرهارت (انویل)
اون هارت
ادی گویریرو
دی دی پی
لیکس لوگر
بوکر تی
میدونم نمیشه اما کریس بنوا
کرت هنینگ مسترپرفکت
تری فانک
اسکات استاینر
جف جارت
هکسا جیم دوگان
ریون
برادران دادلی که اونم بعید میدونم
رکیشی
زیاد شد نمیدونم کلا اینا را میخواهم اما در کل فکر کنم امسال بترکونه
اینا که فوق العادن منبها بوکرتی هست احتمالا رودی پایپرم احتمالا تو پرزت مووستاس ریکیشی هم همچنین

اصلا نيازي به اين كارا نيست.اگر فنها و فينيشرها رو به نسبت اسيبي كه وارد ميكنند رده بندي كنند به اين كارا نيازي نيست.مثلا فرض كنيد اگر punt kick رندي اورتون 95 درصد damage وارد كنه rko به فرض 85 درصد يا aa به فرض 80 در صد damage وارد ميكنه در مورد grapple ها هم همينطور مثلا ميزان اسيب سوپللكس از ميزان اسيب ارم درگ بيشتر باشه.و هر چه ميزان damage اون بالاتر باشه احتمال كيك اوت كردن پايينتر بياد و اون خطي كه در هنگام پين كردن ظاهر ميشه نازك تر بشه يا سرعت پركردنش زيادتر بشه.
اولين بازي شما به محض اينكه بازيو گرفتيد از چه نوعيه و بين كياس؟
نمیدونم فک کنم بستگی به آزادا داره شاید هم اول برم ۳۰ سال رسلمانیا

افا این همه thq رو منع کردید . امروز معلوم شد هوگن تو بازی امسال از صدقه سری thq داریم ، تو 2008 با هوگن برای بازی های ویدیویی قرارداد بستن بعد ورشکست شدن ,2k استفاده کرده . خود هوگن اینو تو مصاحبه گفته وگرنه این tna نمیزاشت اصلا هوگنی وجود داشته باشه.

اين 5 ميليارد كه بودجه بنياد ملي بازيهاي رايانه ايه كه معلوم نيست باهاش چي درست ميكنند بدن به من براتون يه كشتي كج ميسازم با هرجور استاري كه دلتون خواست. به مكماهونم حق كپي رايت نميدم.
این نصف یا بیشتر پول رو باید بدی مکماهون برا گرفتن لایسنس عزیز

شما فکر کردی 5 میلیارد واقعا تو صنعت بازی هزینه ای میشه؟ فقط هزینه ساخت یا لایسنس انجین + حق لایسنس استفاده از برخی راستر های قدیمی و وینس مکمن حساب کن.

شما فکر کردی 5 میلیارد واقعا تو صنعت بازی هزینه ای میشه؟ فقط هزینه ساخت یا لایسنس انجین + حق لایسنس استفاده از برخی راستر های قدیمی و وینس مکمن حساب کن.

(خب بدون اجازه از جناب مكماهون اگه ساخته بشه مگه چه اتفاقي ميافته اقايون؟)اگه مكماهون گذاشت كه گذاشت اگه نگذاشت توش به جا باتيستا و گلدبرگ رستمو سهرابو نميدونم افراسيابو ميذارم.تازه اگه يه انجين بشه ساخت تا 5 الي 6 سال ميتوني ازش استفاده كني.شايدم به قوله حامد از بس نشستم پشت نت دارم از بيكاري ......شر ميگم.

آخرین ویرایش:
اخه اونجا مثل ایران نیست که... قانونی به نام کپی رایت وجود داره . شما بدون اجازه نمیتونی از اسم wwe یا باتیستا و گلدبرگ در بازیت استفاده کنی . وکرنه برابر قانون اونجا ازت شکایت و جریمه متلی میشی اگه اینجوری نبود که اوون هارت یا کورت انگل هم راحت تو بازی قرار میدادن ولی بحث منحرف شد. ولی حالا چون فعلا اخبازی نیست این بحث هم صورت گرفت
از رویکرد 2k در تبلیغ و اخبار بازی خوشم نیومد خیلی تک و توک و دیر به دیر خبری منتشر میشه و عکسی و الانم که مشغول بازاریابی شدید gta هستند تا 16 فکر نکنم خبری بشه اینا مثل این که دو هفته مونده به عرضه شروع به انتشار اخبار و عکس های بیشتر میکنن با این تفاسیر gta هم بیاد فکر نکنم من دیگه تا امدن بازی بیام تو تایپک .

يه سوال اگر بازيكني مرده باشه اجازه دارند بذارنش تو بازي يعني منظورم اينه كه حق كپي رايت بهش تعلق ميگيره؟ اگه ميگيره به كي بايد بدهند؟ راستي كرت انگلم بالاخره تو يه برهه زماني مال wwe بوده چرا tna دخالت بيجا ميكنه tna نميخواد كرت انگل باشه يا خودش؟ خب بذارنش توي بازي چون كپي رايت اون زمان متعلق به wwe بوده ديگه كاري به tna نداره.خب بهشون بگن ما كرت انگل قديميو درست كرديم كه متعلق به خودمون بوده كاريم با كرت انگل جديد نداريم ارزوني خودتون .من نميدونم اين چه مسخره بازيه اين جوري كه اينا با اين كارشون همه خاطرات مردم و نمادهاي امريكاييو به هدر ميدن

يه سوال اگر بازيكني مرده باشه اجازه دارند بذارنش تو بازي يعني منظورم اينه كه حق كپي رايت بهش تعلق ميگيره؟ اگه ميگيره به كي بايد بدهند؟ راستي كرت انگلم بالاخره تو يه برهه زماني مال wwe بوده چرا tna دخالت بيجا ميكنه tna نميخواد كرت انگل باشه يا خودش؟ خب بذارنش توي بازي چون كپي رايت اون زمان متعلق به wwe بوده ديگه كاري به tna نداره.خب بهشون بگن ما كرت انگل قديميو درست كرديم كه متعلق به خودمون بوده كاريم با كرت انگل جديد نداريم ارزوني خودتون .من نميدونم اين چه مسخره بازيه اين جوري كه اينا با اين كارشون همه خاطرات مردم و نمادهاي امريكاييو به هدر ميدن

استار های مرده ای مثل یاکوزانا و جایانت اره میتونن چون تا موقعی که زنده بودن در wwe یا همون wwf بودن و زمان مرگشون به جای دیگه نرفتن یا چیزی ذکر نکردن قرار دادی. اما کورت انگل ، اصلا قدیمی و جدید وجود نداره ایشون رستلر tna حساب میشه پنج ساله و tna حتما در قراردادش اجازه نداده به انگل.. چون بازی ویدیویی هم مثل پکیج فیلم .. حساب میشه . ولی خود انگل حتی پارسال در توییترش گفته بود من باید در 13 و اتیتود ارا باشم چون من جزی از اون تاریخم ولی مواردش با tna به wwe این اجازه رو نداد. الان در مرده ها تست هم هست که اواخر عمرش در tna بوده و wwe اجازه نداره . بلاخره رقیب یودن همینه دیگه کریستین هم از اول تو wwe پت گرفت دفت tna دوباره بزگشت به خانه اش wwe امیدواریم حداقل هاردی ها دوباره به wwe برگردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or