WWE 2K14 | Xbox 360

به نظر شما بازی های wwe2k عناوینی موفق خواهند بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    213
مابقی راستر ها که معلومه
راستر های گفته شده مهم بودن و معلوم نبودن
یکدونه از استارهای نسل حاظر هم برام مهم نیست و اصلا تو هیچ شماره ای نشده مثلا زیگلر بردارم چون حال نمیکنم ولی منتظرم ببینم از راستر های اتیتود ارا بازم هست امسال؟
برای من که گلدبرگ و باتیستا مهم بودن با اسکات هال. ولی نه مشخص نیست ممکنه mr fuji جز منیجر تایید شه یا رادی پایپر به عنوان داور. رود داگ و بیلی گان هم از پارسال بیان برای من همه چی عالیه . منتظریم هنوز

عكسا را از تو يه سايت گرفتم عزيز.

يعني امسال كه هونيكو هم پيداش نيست بازم احتمال داره بذارن؟

اره فراستی جان اخه این حرکت از اون نوع نیست که مختص یک نفر خاص باشه تا اونجایی که یادمه حداقل 3 نفر دیگه این فینیشر را داشتند و همینطور از قدیم این را میتونستید در Moveset ها استفاده کنید

استاتر تغییری نکرده همونه ، دو مدل استانر هست ، یکی خود مثلث که با یک کات حریف پرت میشه ، یکی هم با جهت که طرف زیادی پرتاب میشه اونور که تو 13 اضافه کردن .تو 14 هم همونه بازی بین هوگن و استن کلد ببین ویدیوش
ویرایش ؛ مشکلی حادی نیست ؛ برو تو بخش create a finisher ، بعد استانر رو ویرایش کن مدلشو یا عوض کن از طریق moveset چندین مدل پیشفرض هست امسالم بیشتر میشه . ولی ریش که گفتی یاد یه ایده ام افتادم ، اینا تو شماره 12 کار خوبی کردن اومدن ی بخشی گذاشتن بشه شورت و کفش لباس و رنگشو عوض کرد ، به نظر من باید اینا رو به این بخش اضافه کنن ، اضافه کردن طرح ختلکوبی جدید یا ورداشتن ، ویرایش مو و ریش و سیبیل و ایجاد طرح روی لباس یا شورت ورزشی

آخرین ویرایش:
کاش اضافه کنن
استون کلد با ریش
و یه استانر تازه

- - -ویرایش - - -

من می خوام استانر به کلی تغییر کنه
تو بخش
create a finisher محدوده
و تکراریه اصلا خوب نیست
یا به معنای واقعی افتضاحه

اي كاش ميشد جوري فنها و فينيشرها رو طراحي كنند كه هر بار با بار قبلي فرق داشته باشه چه وضعيت بازيكني كه ميزنه چه وضعيت بازيكني كه فنو ميخوره هر دفعه متفاوت باشه فكر كنم اين چيزا در حوضه موتور بازي باشه

اي كاش ميشد جوري فنها و فينيشرها رو طراحي كنند كه هر بار با بار قبلي فرق داشته باشه چه وضعيت بازيكني كه ميزنه چه وضعيت بازيكني كه فنو ميخوره هر دفعه متفاوت باشه فكر كنم اين چيزا در حوضه موتور بازي باشه
گل گفتی
اگه اینجور بود چه میشد

الان در سایت wwe2k14 گفته که 13 نفر دیگه موندن که اعلام نشدند
من اینها را فکر میکنم بین این 13 نفر باشند بعید میدونم خبری از لجندها باشه
شیمیس - کورتیس اکسل - دین امبروس - ست رولین - رومن ریجنز - بیگ ای لانگستون - بوردوس کلی - تنسای - دمین سندو - درو مک اینتایر - ازیکیو جکسون - فاندانگو - گریت کالی - هیت اسلیتر - جک اسوارگر - جیندر ماهال - جاستین گبریل - کوفی کینگستون - مارک هنری - ار تروت - راب ون دم - سانتینو ماریلا - سین کاارا - تیتوس اونیل - تایسون کید - وید برت - ویلیام ریگال + زنها که حداقل 6 تاشون را میتونند بسازند و اینکه کسانه دیگه هم هستند که شاید زیاد مهم نباشند
شاید در لجندها بوکرتی را هم بزارند

شیمیس - کورتیس اکسل - دین امبروس - ست رولین - رومن ریجنز - بیگ ای لانگستون - بوردوس کلی - تنسای - دمین سندو - درو مک اینتایر - ازیکیو جکسون - فاندانگو - گریت کالی - هیت اسلیتر - جک اسوارگر - جیندر ماهال - جاستین گبریل - کوفی کینگستون - مارک هنری - ار تروت - راب ون دم - سانتینو ماریلا - سین کاارا - تیتوس اونیل - تایسون کید - وید برت - ویلیام ریگال + زنها که حداقل 6 تاشون را میتونند بسازند و اینکه کسانه دیگه هم هستند که شاید زیاد مهم نباشند
اگه منظورت جاهای خالی که تو لیست راسترها مونده که دفعه قبلی هم همینطوری بود بعد یهو 20،30 تا اضافه شدن.

داداش هنوز کین جدید به عنوان روستر معرفی نشده فک کنم اون مهم تر باشه تا ازیکیل جکسون که خیلی وقته ندیدیمش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or