فراستي
کاربر سایت
بّه نظرم امسال رکورد تیکر شکسته میشه .... توسط جان سینا و شروعی میشه بر هیل شدن سینا پس از 10 سال !
جان سينا هيچ وقت هيل نميشه
بّه نظرم امسال رکورد تیکر شکسته میشه .... توسط جان سینا و شروعی میشه بر هیل شدن سینا پس از 10 سال !
شما ببین الان مسابقات کمپانی واقعا یکنواخت و کلا wwe برای اینکه یه تکونی بخوره مجبور دست به تغییرات اساسی بزنه ...هیل کردن سینا یکی از بهترین کارهاست که شروعش میتونه با پایان استریک تیکر همراه باشه ..خدایی هم بهترین کشتی گیر نسل سومی که میتونه این کار رو بکنه سیناست ...پارسال که cm punk گند زد به مسابقه کلا...اصلا در حد مین اونت رسل منیا نبود ....جان سينا هيچ وقت هيل نميشه
شما ببین الان مسابقات کمپانی واقعا یکنواخت و کلا wwe برای اینکه یه تکونی بخوره مجبور دست به تغییرات اساسی بزنه ...هیل کردن سینا یکی از بهترین کارهاست که شروعش میتونه با پایان استریک تیکر همراه باشه ..خدایی هم بهترین کشتی گیر نسل سومی که میتونه این کار رو بکنه سیناست ...پارسال که cm punk گند زد به مسابقه کلا...اصلا در حد مین اونت رسل منیا نبود ....
اتفاقا همین مساله و پیش بینی راحتش میتونه سورپرایز بزرگی داشته باشه ....مثلا سینا یه کاری بکنه خلاف انتظار ...بازدن low blow یا chair shot یا هر حرکت دیگه ای بتونه تیکر رو پین کنه و بعد از مسابقه هم به زدن تیکر با صندلی و غیره ادامه بده .... این میشه همون شوک واقعی به طرفدارا ......من ميدونم اگه جان سينا با آندرتيكر مسابقه بده كه بازي جذابيم نيس.آخرش با هم دست ميدند.
تو كاريزماو برا ما تعريف كن لطفا.من جاهلم نميدونم چيه.ممنون ميشم.
اتفاقا همین مساله و پیش بینی راحتش میتونه سورپرایز بزرگی داشته باشه ....مثلا سینا یه کاری بکنه خلاف انتظار ...بازدن low blow یا chair shot یا هر حرکت دیگه ای بتونه تیکر رو پین کنه و بعد از مسابقه هم به زدن تیکر با صندلی و غیره ادامه بده .... این میشه همون شوک واقعی به طرفدارا ......
نمیدونی کاریزما چیه یا خودتو به ندونستن میزنی ؟
بزا تعریف عامه اش رو برات بزارم تا به معنیش تو رسلینگ هم برسی :
کاریزما، در اصطلاح به خصوصیت کسی گفته میشود که بشخصه و یا به عقیده دیگران، دارای قدرت رهبری فوقالعاده است. این اصطلاح اغلب در علوم سیاسی و جامعهشناسی به کار برده میشود تا زیرمجموعهای از رهبرانی را که با استفاده از نیروی توانایی شخصی خود میتوانند تأثیر گذاری عمیق و استثنایی در پیروان خود داشته باشند، در کل : ویژگی خاصی از یک شخصیت پدیده و این در حالی است که تواناییها صرفاً از نیروی شخصیت و تعهد فرد سرچشمه گرفته باشد.
خب حالا این تو رسلینگ نماد چی میشه :
نماد اینی که مثلا یکی مثل آستین تو رسلینگ اینقدر میتونه قدرت رهبری و جذب تماشاچی و تاثیرگذاری توی کمپانی عامه داشته باشه که به (تنهایی) میتونه حکمران 1 کمپانی باشه و به قدری کاریزماش بالای که حتی میتونه باعث برتری یه کمپانی نسبت به کمپانی دیگه بشه( وقایع 98 و...)
خب به نظرت باتیستا میتونه همچین کاریزمایی داشته باشه و تاثیرگذاریش به قدری بالا باشه که بتونه به تنهایی رو یه کمپانی سلطه داشته باشه و ... وحتی باعث موفقیت یه کمپانی نسبت به کمپانی موافقش بشه ؟؟؟ اگه بگی آره دیگه نهایت احساسات و به کار بردی و عقلانی نظر ندادی....
این میشه کاریزما توی رسلینگ و آستین یه مثال بارزش بود ...کسایی مثل مایکلز و تیکر و گلدبرگ و ..هم میتونند همچین قابلیتی داشته باشند و دارند ولی بازم نه به اندازه آستین .... ولی کسایی مثل لزنر و باتیستا و سینا و ... نمیتونند تو همچین رده و درجه ای قرار بگیرند چون میک اسکیل شو ندارند و بیشتر نماد یه شو من هستند تا یه کاریزماتیک کمپانی ...
خب ببين عزيزم در wwe هر كسي براي هر كاري كه ميكنه يه دليلي داشت يعني روابط علت و معلوليه.مثل وقتي كه رايبك به سينا حمله كرد و بعدا دليل حملشو گفت.جان سينا چه دليلي ميتونه براي اين كارش داشته باشه.اين كار اصلا شخصيت جان سينا و سه اصل hustle loyalty respect كلا نقض ميكنه
بدون هيچ دليلي كه نميشه
یعنی واقعا برا تو میک اسکیل یه استار با عکس معنی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من دیگه حرفی ندارم:-o
اقا حرف شما درسته شان میک اسکیل نداره و باتیستا و... ok ولش کن 

چی ؟؟؟ مگه به عکسه ؟؟؟؟؟؟؟:-oیعنی واقعا برا تو میک اسکیل یه استار با عکس معنی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من دیگه حرفی ندارم:-o
جواب کاریزماتو هم دادم برادر گرفتی یا بازم خودتو به ندونستن میزنی ..؟
چی ؟؟؟ مگه به عکسه ؟؟؟؟؟؟؟:-oیعنی واقعا برا تو میک اسکیل یه استار با عکس معنی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من دیگه حرفی ندارم:-o
جواب کاریزماتو هم دادم برادر گرفتی یا بازم خودتو به ندونستن میزنی ..؟
همه چیز کاریز ما به میک اسکیل نیست و ترکیبی هستش ... گلدبرگ میک اسکیل نداشت اما وقتی وارد میشد ارنا میترکید .... یه چیزایی بر میگرده به ظاهر اشخاص ....یا خود تیکر میگه میک اسکیل داره ؟؟!! اما کاریزما و ابهتش وصف نشدنیه ..اما یه طرف دیگه قضیه .. : یکی مثل miz با اینکه میک اسکیلش فوق العاده هست اما هر گز نتونست کاریزمای بزرگان رو پیدا کنه یا مستر کندی سابق و اندرسون فعلی و.....
به نظر من يه سوپر استار بايد در درجه اول قيافش (آن) داشته باشه كه آندرتيكر اين ويژگيو داره.
در درجه دوم هنربازي گري و ري اكشن متناسب با موقعيت داشته باشه مثل مت هاردي اگزجره نباشه كاراش
عكس عكسه تخماتيكو غير تخماتيك نداره.كلا بد ريخته
به نظر من يه سوپر استار بايد در درجه اول قيافش (آن) داشته باشه كه آندرتيكر اين ويژگيو داره.
در درجه دوم هنربازي گري و ري اكشن متناسب با موقعيت داشته باشه مثل مت هاردي اگزجره نباشه كاراش
عكس عكسه تخماتيكو غير تخماتيك نداره.كلا بد ريخته
نمیشه دقیق گفت ....مثلا ری مستریو که کلا ماسک داره و قیافش از همون اول کریرش پوشیده بوده پس نباید کاریزما داشته باشه به گفته ی تو ...یا KANE برای اولین بار 1997 اومد تو هل این سل تیکر و شان دخالت کرد و در قفس رو کند با ماسک بود ..پس kaneهم نباید کاریزما داشته باشه ؟؟!! هم کین و هم ری هر دو کاریزما دارن با اینکه نه میک اسکیل داشتن نه قیافشون معلوم بود ...کاریزما بیشتر به یه چیز ذاتیه ....
نمیشه دقیق گفت ....مثلا ری مستریو که کلا ماسک داره و قیافش از همون اول کریرش پوشیده بوده پس نباید کاریزما داشته باشه به گفته ی تو ...یا KANE برای اولین بار 1997 اومد تو هل این سل تیکر و شان دخالت کرد و در قفس رو کند با ماسک بود ..پس kaneهم نباید کاریزما داشته باشه ؟؟!! هم کین و هم ری هر دو کاریزما دارن با اینکه نه میک اسکیل داشتن نه قیافشون معلوم بود ...کاریزما بیشتر به یه چیز ذاتیه ....
میگم چطوره میرفتی اون عکسی که مایکلز زبونشو در آورده و.... رو میزاشتی اون دیگه قشنگتر وصف میکرد منظورتو نه ؟؟؟؟
این نظر شمای برادر که میگی باتیستا از نظر میک اسکیل خیلی از مایکلز بالاتره و.... و فلان
کاریزما چی ؟؟ نمیگم باتیستا کاریزما نداره ولی میتونه به قدری باشه که بتونه به تنهایی روی کمپانی سلطه داشته باشه ؟؟؟ صادقانه جواب بده ...
- - -ویرایش - - -
آفرین .....