نمیذارن کاری کنه میارنش از یوسوز برادرز و فاندانگو ببازه
راستی میگن گلدبرگم قراره بیاد درسته؟
درمورد بازی:هیچ خبری از اینکه قراره موتور بازی رو عوض کنن نشده؟؟؟
آره مخصوص باتیستا رو قبل رسلمینیا برگردوندن و چند تا رایولری توپ هم واسش درنظر دارند که میشه گفت نزدیکترینشو و محتمل ترینش تو چند تا از خبرگذاری ها گفته میشه و شده با براک لسنره :d وای که اگه این استوری درست شه چی میشه درسته که الان جفتشون بالاخره اون آمادگی بدنی و هیکل استثنایی سال های دور خودشون رو ندارند ولی همین که تو ذهنمون خلق میشه براک لسنر و باتیستا چون سبک فایت و استایلشون هم به هم میخوره اصلا یه فایت عالیه هر چی بگی کم گفتی.... مورد دوم هم که میگن احتمالش زیاده برنده شدن باتیستا تو رویال و چلنج کردن ارتون تو رسلمینیا واسه جفت کمربندهاش که میتونه بازگشت با شکوه و درحد و اندازه اسم باتیستا باشه با قهرمان شدن تو رسلمینیا و... ( من خودم این دومی رو بیشتر احتمال میدم و استوری جذاب تری هم میشه و جایی که هانتر میون این دو واستاده و یه جوری اون EVOLUTION قدیم تداعی میشه و احتمالا از ریک فلیر هم تو سگمنت های قبل رسلمینیا دعوت کنند و... ) این استوری اگه شکل بگیره خیلی جالب میشه ..همینطور اولی بیشترنیاد بابا افت داره بخدا باید با این میوه ازگیل و چند تا انبه سطحش بیاد پایین با اون جان سیینا ی قرونی !! احتمالا واسه رستلمانیا براش برنامه دارن تو فکر گلدبرگم هستن ولی اون دندونش واسه پول تیز کرده . هانتر ی قرارداد خوب به باتیستا پیشنهاد داده.
باتیستا سنش رفته بالا و درسته بدنش خوب نگه داشته اما امدگی و جنب و جوش قدیم نواره مثل سال های 2005 لزنر راحت میخوردش الان با این وضع هم از نظر بدنی و املدگی جسمانی ولی خداییش 2005 اگه لزنر هم بود میخوردن بهم بازی طولانی و پر زد و خورد و جذابی میشد
من کلا باتیستا کچل و کاریزماش اصلا دوست ندارم و مردم نگاه کنی نسبتا همینه محبوبیت 2005 اوج باتیستا کجا و مثلا 2009 کجا البته استوری ها هم مهم بوده ، ولی کلا به دل من
نمیشینه باتیستا کچل

.اميدوارم امسال باتيستا مثل قبل اينقدر ضعيف جلوه ندند حداقل اين افتخار بزرگ كه به نظر من ارزشش از ركوردار كمربند برونو سان مارتيتو هم بيشتره نسيبش بشه.چرا باتيستا نميتونه پايان دهنده استرايك آندرتيكر باشه؟به نظر من چيزي از گلدبرگ كم نداره اصلابه هيچ وجه .تازه هنر سخنوريش هم بيشتر از گلدبرگه. فقط بهش بها داده نشده.حیف که این به واقعیت نخواهد پیوست...چرا؟؟ چون الان که دارم فکر میکنم نه تیکر قبول خواهد کرد که تو رسل ببازه و استریکش و ... ونه گلدبرگ نمیاد بعد از چند سال تو رسلمینیا یه بازی بکنه و ببازه وبره...ولی چه فایتی میشد ..تو کل تاریخ رسلینگ و زیر و رو کنید 2 مرد( ابهت) رسلینگ و استریک دار مثل تیکر و گلدبرگ پیدا نمیکنید ...ولی نشد که این 2 اسم مقابل هم قرار بگیرند
چرا باتيستا نميتونه پايان دهنده استرايك آندرتيكر باشه؟ تريپل اچ و شاون مايكلزم هركدوم چند بار با اندرتيكر مسابقه دادند.بازي باتيستا و اندرتيكر در رسلمنيا باتيستا با يه تومبستون باخت اما پارسال سي ام پانك با دوتا.اميدوارم امسال باتيستا مثل قبل اينقدر ضعيف جلوه ندند حداقل اين افتخار بزرگ كه به نظر من ارزشش از ركوردار كمربند برونو سان مارتيتو هم بيشتره نسيبش بشه.چرا باتيستا نميتونه پايان دهنده استرايك آندرتيكر باشه؟به نظر من چيزي از گلدبرگ كم نداره اصلابه هيچ وجه .تازه هنر سخنوريش هم بيشتر از گلدبرگه. فقط بهش بها داده نشده.
- - -ویرایش - - -
يعني چي قبول نميكنه ؟شما از كجا ميدوني؟ باهاش حرف زدي؟ خب اگه اينجوريه كه راكم قبول نميكرد به اين فضاحت از گلدبرگ ببازه. يعني الان آندرتيكر فكر آبروشه؟ميترسه يه وقت آبروش از بين بره كه قبول نكنه از گلدبرگ ببازه؟ پس حتما قبول ميكنه كه از زك رايدر ببازه تا آبروش حفظ بشه.