WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
بچها بار 5 میپرسم وقطی سوپر استار درست میکنی قسمتی داستانی داره سوپر استار مثلا یدونه اچویمنت 50 تای داره اگه اندر تیکر رو روی لجندری تو ویستر مینیا ببری بهت میده یا چند تا اچونت 30 یا 40 تای داره مربوط به سوپر استار ..ممنون
باید با سوپراستارت تو WWE Universe شرکت کنی و اچیو بگیری!
برای The U هم باید تو رسلمینیا بری و یکی از بازی ها رو Edit کنی و خودت رو سوپراستارت و حریف رو The U انتخاب کنی و روی Legend ببری!

خب به سلامتی شارج اینترنت ما هم تموم شد و تا 3_2 روز دیگه نمیتونم بیام.......... اما بدور از این حرف ها الان که فکر میکنم میبینم که اینکه THQ‏ نصف استارهارو از WWF‏ گذاشته معایب اش بیشتر از مزایاش بوده .......... مثلا این کار باعث شده که 45% استارها و دیواهای حال حاظر WWE‏ در بازی نباشند .......... اومدن 2 تا لیتا که کاملا عین هم هستن در بازی گذاشتن در حالی که میتونستن بجای یکیشون لیلا یا ای جی یا کایتلین رو بذارن.......... و یا اینکه 2 تا ادج و 2 تا فینام و 3 تریپل اچ گذاشتن میتونستن بجای این مسخره بازی هر 3 تریپل اچ رو در قالب یک شخصیت بذارن و غیره.......... کلاء به نظرم THQ‏ بجای این مسخره بازی بهتر بود که یک بازی کاملا براساس WWF‏ با فقط استارهای اون زمان میساخت نه مثل الان که اومده WWF‏ را با WWE‏ مخلوط کرده و حاصل کار یک اش شعله غلم کار شده که به WWE‏ حال حاظر ضربه زده.......... البته خوشبختانه برند استارهای WWF‏ در یونیورس Raw is War‏ هستش و تا وقتی که برندشون رو Smackdown‏ یا Raw‏ نکنیم در مسابقات یونیورس شرکت نمیکنند.......... یک نکته هم بگم که برای انجام دادن مسابقه سر کمربند باید در قسمت Spiceal‏ گزینه ی Title Match‏ رو انتخاب کنید.......... ولی بعد از این حرف ها باز هم تکرار میکنم که به نظرم اگه THQ‏ این بازی رو بجای WWF‏ کاملا براساس WCW‏ میساخت بسیار بسیار باحالتر و جذابتر و سرگرم کننده تر میشد و اینکه THQ‏ همچین کاری رو نکرده نشونه ی بی عقلی اش است

خب به سلامتی شارج اینترنت ما هم تموم شد و تا 3_2 روز دیگه نمیتونم بیام.......... اما بدور از این حرف ها الان که فکر میکنم میبینم که اینکه THQ‏ نصف استارهارو از WWF‏ گذاشته معایب اش بیشتر از مزایاش بوده .......... مثلا این کار باعث شده که 45% استارها و دیواهای حال حاظر WWE‏ در بازی نباشند .......... اومدن 2 تا لیتا که کاملا عین هم هستن در بازی گذاشتن در حالی که میتونستن بجای یکیشون لیلا یا ای جی یا کایتلین رو بذارن.......... و یا اینکه 2 تا ادج و 2 تا فینام و 3 تریپل اچ گذاشتن میتونستن بجای این مسخره بازی هر 3 تریپل اچ رو در قالب یک شخصیت بذارن و غیره.......... کلاء به نظرم THQ‏ بجای این مسخره بازی بهتر بود که یک بازی کاملا براساس WWF‏ با فقط استارهای اون زمان میساخت نه مثل الان که اومده WWF‏ را با WWE‏ مخلوط کرده و حاصل کار یک اش شعله غلم کار شده که به WWE‏ حال حاظر ضربه زده.......... البته خوشبختانه برند استارهای WWF‏ در یونیورس Raw is War‏ هستش و تا وقتی که برندشون رو Smackdown‏ یا Raw‏ نکنیم در مسابقات یونیورس شرکت نمیکنند.......... یک نکته هم بگم که برای انجام دادن مسابقه سر کمربند باید در قسمت Spiceal‏ گزینه ی Title Match‏ رو انتخاب کنید.......... ولی بعد از این حرف ها باز هم تکرار میکنم که به نظرم اگه THQ‏ این بازی رو بجای WWF‏ کاملا براساس WCW‏ میساخت بسیار بسیار باحالتر و جذابتر و سرگرم کننده تر میشد و اینکه THQ‏ همچین کاری رو نکرده نشونه ی بی عقلی اش است

این موضوع که واقعن رو اعصابه،3 تا Triple H؟خیلی راحت مثل سابق میتونستن به جاش سه تا لباس طراحی کنن براش،خوب معلومه برای اینکه وقت صرف نکنن از سر واکنی این کارو کردن که تعداد راسترها هم زیاد به نظر بیاد.
در کل امیدوارم دی ال سی ها به دی ال سی های معرفی شده ختم نشن و جا برای راستارهای جدید داشته باشه.
راستی پریشب که به لایو وصل شدم یه آپدیت 5 مگی برای بازی اومده بود،دانلود کردم ولی نفهمیدم برای چی بود؟!

این موضوع که واقعن رو اعصابه،3 تا Triple H؟خیلی راحت مثل سابق میتونستن به جاش سه تا لباس طراحی کنن براش،خوب معلومه برای اینکه وقت صرف نکنن از سر واکنی این کارو کردن که تعداد راسترها هم زیاد به نظر بیاد.در کل امیدوارم دی ال سی ها به دی ال سی های معرفی شده ختم نشن و جا برای راستارهای جدید داشته باشه.راستی پریشب که به لایو وصل شدم یه آپدیت 5 مگی برای بازی اومده بود،دانلود کردم ولی نفهمیدم برای چی بود؟!
اون اپدیت برای برطرف شدن باگ ها و کرش های بازی بود

یه مشکلی که در بازی هست اینه که وقتی من حریفم رو کاور میکنم ، هوش مصنوعی (AI) تا شماره 2 نمی اد دخالت کنه و وقتی هم که میاد دیگه کار از کار میگزره.این قضیه مشکل بزرگی هست.یعنی هیچ اعتباری به AI نیست.اما پارسال امکان نداشت AI روی پاهاش وایساده باشه و در اینجور مواقع مانع از پین شدن نشه.
یه چیز جالب ولی چون ربطی به تاپیک نداره پایین میگم:
امروز باز داشتم کشتی کج رو از شیکه ی جهانی IFMTV با گزارشگریه هایبرت عزیز نگاه میکردم.ویکی گوررو داشت به AJ میگفت که با cena رابطه داره ولی انقدر هایبرت وسط مکالمه حرف زد که اصلا نفهمیدم دارن چی میگن.یه دفعه هایبرت گفت :ولی من فکر نکنم این دو با هم رابطه ی جدی داشته باشن با وجود اینکه در بعضی از صحنه ها با هم دیده شدند ولی این دلیل نمیشه.البته ما یک نظرسنجی در سایت و فیس بوق قرار دادیم تا شما در مورد رابطه ی این دو نفر نظراتتون رو قرار بدید و راجع به این قضیه بحث کنیم.
من نمیدونم این جوجه فوکولی،واقعا خره یا خودشو به خریت میزنه

چند وقت پیش یک باگ در WWE ‎13 دیدم که چنان باگ مسخره ای بود که حتی ابروی بقیه ی باگ هارو هم برد............... اون باگ این بود که رواد داگ را در رینگ روی میز گذاشتم که یکدفعه داور اومد و چندین حرکت و فن از جمله Choke را روی رواد داگ انجام داد.......... فکر کنم قبل از مسابقه به داور پول داده بودم خودم یادم رفته بود.....

. ولی بعد از این حرف ها باز هم تکرار میکنم که به نظرم اگه THQ‏ این بازی رو بجای WWF‏ کاملا براساس WCW‏ میساخت بسیار بسیار باحالتر و جذابتر و سرگرم کننده تر میشد و اینکه THQ‏ همچین کاری رو نکرده نشونه ی بی عقلی اش است[/QUOTE]

از یک چیزیت خوشم میاد که مثل خودم عاشق WCW هستی من با اینکه از گیم پلی بازی 13 خوشم میاد فقط میخواهم همه مواردش را باز کنم و تا میشه اچیومنتهاشو بگیرم برگردم 12 چون هنور 3 نفر دیگه مونده اونها را بسازم یک بازی WCW دارم لیستم کامل شده برای سال 97 میخواهم شروع کنم 97 را تمام کنم بعد استارهایی که اون موقع رفتند را پاک میکنم یکی دو تا میموند میسازمشون 98 را بازی میکنم میخواهم مثل قدیمها که WCW THUNDER , WCW NITRO بازی میکردم اینکارو بکنم دیونم دیگه دیونه WCW

خدا وکیلی ادم خندش میگیره توی بخش ATTUDDE ریتینگی که برای NIRTO و RAW ساختن خنده داره ریتنگ نایترو بالاست و بعد یک دفعه همچین راو میره بالا که دیگه اون همه در سال 98 که اوج WCW بود گلدبرگ اونجا ترکونده بود ان دبلیو قرمز اومد کلی ماجرا هیجان انگیز برای اقای مستر مکمن که همیشه از بودن WCW ناراحت بود هیچی نبود البته میدونید که اینطور نبود نمیگم راو بد بود نه اما این ریتنیگ مسخره است کلا هم پارسال توی داستانش هم همه جا مک مهن میخواد به همه به قبولونه که WWF بهتر از WCW بوده

آخرین ویرایش:
میبینم کــــه...کم کم داره بوش در میاد :دی (تقریبن شوخی)
دوستان یکی از کمربندایی که باید باز کنیم اینه که با The Miz قهرمان WWE Championship بشیم تو Universe،ولی من دیشب قهرمان شدم باهاش ولی به روی مبارک نیاورد /:)

---------- نوشته در 10:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:17 PM ارسال شده بود ----------

کسی نبود جواب ما رو بده

خوب بگو چی نوشته فدات شم،من یادم نیست امشب شام چی خوردم!!! :دی

دوستان یکی از کمربندایی که باید باز کنیم اینه که با The Miz قهرمان WWE Championship بشیم تو Universe،ولی من دیشب قهرمان شدم باهاش ولی به روی مبارک نیاورد /:)

اگه اشتباه نکنم نباید خودت میز رو قهرمان WWE کنی بلکه باید یکاری کنی که میز نامبر وان کانتندر کمربند WWE بشه و بعدش خود هوش مصنوعی میز رو در یک PPV به مسابقه برای کمربند WWE بفرسته و در اونجا باید برنده ی این کمربند بشی

پ.ن: راستی دوستان یک خارجی گفته بود که کاش یک بازی کاملا براساس WCW ساخته بشه و استارهای عکس زیر در این بازی باشن ( من هم بشدت باهاش موافقم و حرف اون خارجیه ارزوی دیرینه ی خیلی ها از جمله من است ) :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or