WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
تو بخش Attitude Era مسابقه دوم گروه DX که باید با Mankind و Under مسابقه بدی چیکار باید بکنم.این چیزارو ازم خواسته.
1.Get Mankind's Damage To Moderate
2.Get Undertaker's Damage To Light
3.Hidden Objective

اگه دقت کنی تو مسابقه اسم دوتاشون رو نوشته و جلوی اسمشون زده نرمال ، mankind رو انقد بزن تا جلوی اسمش بنویسه moderate ، آندرتیکرم انقد بزن تا جلوی اسمش بنویسه light بعد که این دو تا کار رو کردی ، گزینه مخفی فعال میشه و بهت میگه باید چیکار کنی ;)

اینم از پک اول DLC بازی فقط مخصوص کنسول های جیتگ...........ریختن هم کاری نداره>>>>>>HDD/Content/0000000000000000/545108B4
فقط یادتون باشه وقتی رفتین منوی اصلی برین به option >>>Unlockables<<<unlock Everything/////وقتی وارد این بخش شدین دکمه X رو بزنین و بعدش yes رو بزنین و لذتشو ببرین:d
دانلود(حجم 20KB)

آخرین ویرایش:
یکی سابمیت کردن خیلی سخته یکی avoid کردن فینیشر ها

سابمیت کردن که خیلی خیلی اسون شده
من بعضی وقت ها وقتی بدن حریفم زرد هستش هم اونقدر تند تند دکمه هارو فشار میدم که اون خط پر میشه و حریف سابمیت میشه یعنی دیگه حتی اول بازی هم اگه تند تند دکمه هارو بزنیم میتونیم زود حریف رو سابمیت کنیم!
به نظرم سابمیت کردن خیلی اسون شده

پ.ن: یکی از دوستان قبلا گفته بود در مسابقات تگ تیم پارتنر حریف دخالت نمیکنه که من هم با ایشون موافق شدم......... دیروز داشتم یک مسابقه با یک نفر میدادم بعدش هم تیمی من یک سابمشن روی حریف اجرا کرد و حریف نزدیک بود که سابمیت بشه ولی پارتنر اش نیومد که نجاتش بده و در نتیجه حریفم سابمیت شد و پارتنر اش هم نیومد!!!!!!!

یه سوال داشتم دوستان.
تو بخش Attitude Era تو قسمت DX اون مسابقه ای که با میک فولی هستیم باید چیکار کنم.یکی از ابجکتاش این هستش.
1.Slam Helmsley Through The Barricade

یه سوال داشتم دوستان.
تو بخش Attitude Era تو قسمت DX اون مسابقه ای که با میک فولی هستیم باید چیکار کنم.یکی از ابجکتاش این هستش.
1.Slam Helmsley Through The Barricade

HHH رو روی دیواره ی جداکننده ی تماشاکران از سالن OMF یا همون فینیشر گوشه ی دیواره بزن تا دیواره بشکنه.

یه نکته مثبت دیگه بازی ، تو مسابقه های سه نفرست ، پارسال یه فن هم نمیتونستی درست حسابی بزنی ، همش اون یکی حریف دخالت میکرد ! ولی الان راحت میشه با اون یکی حریفت همکاری کنی و دو نفری یکی رو بزنی ! ولی خدا نکنه اون دو تا با هم متحد بشن ! پدرتو در میارن انقدر کتکت میزنن :d

---------- نوشته در 03:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:24 PM ارسال شده بود ----------

آقا یه سوال ؟ این عکس ها مگه واسه قسمت یونورس نبود ؟ پس چرا خبری از این گزینه ها نیست !

http://images.vg247.com/current//2012/10/7439Branching_2.jpg
http://images.vg247.com/current//2012/10/7438Branching_1.jpg
http://images.vg247.com/current//2012/10/7440Branching_3.jpg

6 تا استیج ساختم یا ویرایش کردم.
دو تا راو ها رو با اسمکدان و ونجس و انفورگیون و بکلش
انصافا انفورگیون خیلی توب شد . از طریق stage decsion 1 تنظیمش کردم.:d

یه نکته مثبت دیگه بازی ، تو مسابقه های سه نفرست ، پارسال یه فن هم نمیتونستی درست حسابی بزنی ، همش اون یکی حریف دخالت میکرد ! ولی الان راحت میشه با اون یکی حریفت همکاری کنی و دو نفری یکی رو بزنی ! ولی خدا نکنه اون دو تا با هم متحد بشن ! پدرتو در میارن انقدر کتکت میزنن :d

این که به نظرم بیشتر حالت باگ پیدا کرده و یکمی مسخره شده
مثلا خود من تا حالا در 2 مسابقه ی 3 نفره ای که انجام دادم 90% مسابقه حریف هام با هم متحد شده بودن و فقط به من حمله میکردن! ( البته همکاری هاشون بجایی نرسید و هر 2 بار من برنده شدم >:) )

پ.ن: راستی دوستان من بزودی میخوام یک مسابقه ی ساخت استار یا دیوا در همین تاپیک برگذار کنم و به برنده اش هم کارت شارج جایزه میدم
منتظر باشید........

این که به نظرم بیشتر حالت باگ پیدا کرده و یکمی مسخره شده
مثلا خود من تا حالا در 2 مسابقه ی 3 نفره ای که انجام دادم 90% مسابقه حریف هام با هم متحد شده بودن و فقط به من حمله میکردن! ( البته همکاری هاشون بجایی نرسید و هر 2 بار من برنده شدم >:) )

پ.ن: راستی دوستان من بزودی میخوام یک مسابقه ی ساخت استار یا دیوا در همین تاپیک برگذار کنم و به برنده اش هم کارت شارج جایزه میدم
منتظر باشید........

من که تا الان damien sandow رو ساختم در حد لالیگا :d الانم میخوام برم ،
Antonio Cesaro
رو بسازم ;)

---------- نوشته در 08:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:47 PM ارسال شده بود ----------

دوستان یه سوال داشتم.این Submission کردن قلق خاصی داره!!هر کاری میکنم طرف Submission نمیشه.:|

اگه میخوای Submission کنی که باید ، A رو چند ثانیه نگه داری . بعدشم باید دکمه های B و Y رو پشت سر هم بزنی تا ببری ، اگه Submission شدی هم باید همین کارو کنی ، با این تفاوت که میتونی با آنالوگ سمت چپ خودتو به طناب های رینگ نزدیک کنی ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or