WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
ممنون داداش دانیال اره فردا میرم دوباره میخرم یک دست با دالف زیگلر در مقابل کین زدم خیلی بنظرم فیزیکش خوب شده نه ؟

ولی من خیلی با مود کینگ اف د رینگ خوشم اومد این رو با سی ام پانک میزنم خوب بچه ها یک review 20 خطه آماده کردم موسیقی بازیم درست شد میزارمش !!

با تشکر .
بله.فیزیکش به نظر من هم خیلی عالی شده.
راستی اگر اسپیکر داری،باهاش صدا رو تست کن.شاید جواب داد.اخه بعید میدونم از دیسک بازی باشه.امیدوارم سر این بازی،ضد حال نخوری.
موفق باشی
:d

راستی اهنگ هایی که تو منو پخش میشه هم عالیه. تعدادشون هم مثل اینکه از 12 بیشتره خیلی 12 زود تکراری میشد .
من همیشه با صدای بلند میرم تو بازی :دی

دوستان من یه چند سالی هست بازی نکردم( یادش بخیر رو ps2 عجب حالی میداد) حالا این نسخه جدید بخش تمرینی داره که آموزشت بده چی به چیه؟

خدا رو شکر بالاخره اومدی.میدونی ما چقدر منتظر موندیم تا تو بیای نظرت رو بگی؟واقعا انتظار سخت بود.:d
شادی :دی خوشحال شدی ؟ افنخار میکنی که اومدم نظر دادم؟ پس اویزه ی گوشت کنیا. اخه نیس خیلی منتظر بودی باسه این میگم.
ناراحت نشو.شوخی کردم:d

آقا یکی کمکم کنه من تو مرحله4 گیر کردم .....من با سطله آشغال triple h رو زدم میز رو شکوندم روش. هر کاری میکنم نمیتونم این مرحله رو رد کنم کمکککککککککککککککککککککککک هی پیغام میده barricade نمیدونم چیکارش کنم؟؟اقا یکی کمک کنه من گیر کردم.تو این مرحله.

---------- نوشته در 11:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:26 AM ارسال شده بود ----------

آقا یکی به من کمک کنه من تو مرحله 4 گیر کردم همون اولاش بازی کمکم کنید خواهش میکنم.

آقا یکی کمکم کنه من تو مرحله4 گیر کردم .....من با سطله آشغال triple h رو زدم میز رو شکوندم روش. هر کاری میکنم نمیتونم این مرحله رو رد کنم کمکککککککککککککککککککککککک هی پیغام میده barricade نمیدونم چیکارش کنم؟؟اقا یکی کمک کنه من گیر کردم.تو این مرحله.

---------- نوشته در 11:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:26 AM ارسال شده بود ----------

آقا یکی به من کمک کنه من تو مرحله 4 گیر کردم همون اولاش بازی کمکم کنید خواهش میکنم.
barricade ها میله های جدا کننده تماشاگرا از رینگه .وقتی فینیشر داری triple h با زدن B بفرست بطرف این میله ها بعد Y بزن .

بچه ها، من یک نقد 30-40 خطی نوشتم، ولی تو یه سایت دیگه گذاشتم :دی، می خواستم بدونم که این جا بذارم اشکالی داره یا نه؟

این هم نقد ما از WWE ‎13 :
خب من هم بخش اتیود ارا رو کامل تکمیل کردم و هرچی از طریق اون بخش باز میشد رو Unlock‏ کردم فقط ترش استراتس مونده
خب به نظرم WWE ‎13 از همه لحاظ بجز گرافیک و سرعت بسیار بهتر از WWE ‎12 هستش
فیزیک بازی بسیار بهتر از قبل شده و دیگه وقتی یک استار یک Grapple‏ یا Irish Whip‏ اجرا میکنه بسیار طبیعی اجرا میشه و واقعا احساس میکنیم که اون استار در واقعیت فن زده
مثلا یک سوپلکس بزنید ببینید چقدر طبیعی سوپلکس اجرا میشه
کلاء Predator Tecnologhy ‎2 گل کاشته و شاهکار کرده و باعث هرچه طبیعی تر شدن فیزیک و حرکات شده ( البته بجز پانچ ها ) و همچنین خونریزی هم بهتر از قبل شده ( فقط کاش موقع شکسته شدن سر یک استار دوربین به اون حالت اعصاب خورد کن روی سر اون استار زوم نمیکرد و زاویه ی دید رو به هم نمیزد )
بخش اتیود ارا هم هزار برابر از RTW‏ بهتر و باحالتر بود و به نظرم سناریو ی منکایند باحالترین سناریو بود و بعد از اون هم سناریوی استون کولد عالی بود.......... و بدترین و خسته کننده ترین سناریو هم سناریوی برادران نابودگر بود و از سناریوی دی اکس هم خوشم نیومد و زیادی طولانی بود و مسخره اش هم این بود که چاینا که بادیگارد تریپل اچ و یکی از مهمترین و پرماجراترین اعضای دی اکس بود در این سناریو و کلاء در بازی حظور نداشت
خب سخت ترین و بدترین Historical Bouns‏ هم Bouns‏ باز شدن کریس جرکهوی "00" بود که جونم رو به لبم رسوند تا تونستم کاملش کنم و یک باگ هم در حین این مرحله مشاهده کردم که وقتی رواد داگ را روی میز گذاشتم یکدفعه داور اومد و چندین ضربه و فن به رواد داگ زد!!!
خب یک ایراد که در WWE ‎13 وجود داره اینه که Reverse‏ از فینیشرها بینهایت سخت و تقریبا غیرممکن شده و به شخصه تا حالا یکبار هم نتونستم یک فینیشر Face Opp‏ رو Reverse‏ کنم!
خب از لحاظ سوپراستار و Attire‏ هم که واضحه که WWE ‎13 سرور WWE ‎12 شده ولی واقعا جای خالی افرادی مثل چاینا و کراش و استیو بلک من و مالی هالی و توری که نقش مهمی در چند استوری داشت در بازی به چشم میخوره که دلیل حظور نداشتن این افراد ( مخصوصا کراش ) در بازی نامعلوم است
خب موسیقی هایی که از Main Menu‏ پخش میشن هم از چند نسخه ی قبلی بسیار بهتر هستند البته به نظر از وسط قطع میشن!
خب بخش های Universe‏ و Creat‏ رو هم هنوز انجام ندادم و نظری راجبشون ندارم

امتیازم به WWE ‎13 هم از 10 نمره 8/50 است
ولی واقعا به نظرم اگه THQ‏ این بازی رو بجای WWF‏ کاملا براساس WCW‏ میساخت بسیار بسیار باحالتر و جذابتر و سرگرم کننده تر میشد

تا بعد.....

آخرین ویرایش:
بچها بار 5 میپرسم وقطی سوپر استار درست میکنی قسمتی داستانی داره سوپر استار مثلا یدونه اچویمنت 50 تای داره اگه اندر تیکر رو روی لجندری تو ویستر مینیا ببری بهت میده یا چند تا اچونت 30 یا 40 تای داره مربوط به سوپر استار ..ممنون

سلام ببخشدی من یه سوال دارم آقا یکی کمکم کنه من وقتی تو با هم match میکنن تو youtubeدیدم وقتی من میرم بالا رینگ میپرم تخت رینگ نمیشکنه منظورم رو فهمیدین بچه ها یکی کمکم کنه چطور میشه وقتی رفت بالا رینگ پرید رو طرفه یارو بعد تخت رینگ منفجر یا همون بشکنه لطفا راهنمییم کنید تو رو خدا ؟؟؟چجوری میشه.کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

---------- نوشته در 05:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:36 PM ارسال شده بود ----------

تو رو خدا یکی بگی چجوری میشه این کارو کرد یکی به دادم برسه عجله دارم.کمککککک

---------- نوشته در 05:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:37 PM ارسال شده بود ----------

بابا یکی کمک کنه. خواهش میکنم.

---------- نوشته در 05:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:48 PM ارسال شده بود ----------

بابا یکی کمک کنه. خواهش میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or